eddie1996 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Εχει 1,5 χρονο... Ε τότε άνετα μπορείς να την βγάλεις.
akisthegreat Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Καλημέρα. Εξακολουθεί να ισχύει η προωθητική ενέργεια με τους 1000 πόντους = 6χ5ευρες για τον ΑΒ? Είχα μια άλλη πιστωτική κάρτα της Πειραιώς και πήγα και την ακύρωσα και έβγαλα του ΑΒ. Μάλλον σήμερα θα πάρω και pin για να πάω να την χρησιμοποιήσω. Ρωτάω γιατί στην σελίδα της Τράπεζας (και στο λινκ της 1ης σελίδας) πλέον δεν βλέπω την προωθητική ενέργεια και όταν την είχα δει θυμάμαι έλεγε μέχρι 31/12. Update : τελικά με πιο λεπτομερή αναζήτηση το βρήκα... http://www.piraeusbank.gr/el/Idiwtes/Kartes/prosfores-karton/Prosfores-Pistotikon-Karton/epitages-ekptosis-AB-plus-mastercard και ισχύει μέχρι 15/1/2016
snb Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Προσπάθησα να συνδέσω την κάρτα στο Paypal, αλλά δεν την δέχθηκε. Κρίμα, θα ήταν καλό! Εγώ την έβαλα κανονικά στο paypal, δεν μου έβγαλε κάποιο πρόβλημα.
overpower Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά πήγα σε κατάστημα του χωριού μου και μου είπαν ότι πρέπει να πάω σε ένα μεγαλύτερο επειδή δεν έχουν πλαστικό. Μου είπαν ότι την εκτύπωση την κάνουν εκείνη την στιγμή. Τι γίνεται? Έτυχε και σε κανέναν άλλον?
stamatisj1 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά πήγα σε κατάστημα του χωριού μου και μου είπαν ότι πρέπει να πάω σε ένα μεγαλύτερο επειδή δεν έχουν πλαστικό. Μου είπαν ότι την εκτύπωση την κάνουν εκείνη την στιγμή. Τι γίνεται? Έτυχε και σε κανέναν άλλον Σε κανένα κατάστημα δεν κάνουν εκτύπωση εκείνη την στιγμή.4 - 5 εργάσιμες κάνουν. Θα επιμείνεις να κάνεις την αίτηση (πάρε μαζί εκκαθαριστικό - ταυτότητα) και πες τους να σε ειδοποιήσουν όταν παραλάβουν κάρτα και Pin (είναι μαζί)
overpower Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό είναι 100% σίγουρο και ισχύει για όλα τα καταστήματα?
oikpro Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Η 15/1 ειναι καταληκτικη ημερομηνια για ποιο πραμα ακριβως; την αιτηση καρτας; την ενεργοποιηση της; την πρωτη αγορα; ή τη συγκεντρωση και εξαργυρωση των ποντων; 1
Zus Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Η 15/1 ειναι καταληκτικη ημερομηνια για ποιο πραμα ακριβως; την αιτηση καρτας; την ενεργοποιηση της; την πρωτη αγορα; ή τη συγκεντρωση και εξαργυρωση των ποντων; Μέχρι 15/1 θα πρέπει να έχεις βγάλει την κάρτα, να την έχεις ενεργοποιήσει και να έχεις κάνει και μία συναλλαγή για να πιστωθούν οι πόντοι. Εξαργύρωση κάνεις όποτε θες μέσα στο 2016, μιας και οι δωροεπιταγές ισχύουν μέχρι τέλους του επόμενου έτους. 1
oikpro Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δεν παιζει ρολο δηλαδη που η πιστωση μπορει να παρει μεχρι και 3-4 εργασιμες,μπορει να γινει η πρωτη αγορα στις 15 και στις 18 θα μπουν οι ποντοι...
overpower Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Όχι πρέπει να γίνει η πρώτη αγορά μέχρι 15. Τελικα έβγαλα και εγώ άκρη, τον αναγκασα να ψάξει.
Questioner Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Ερώτηση: Του ήρθε σήμερα του πατέρα μου ταχυδρομικώς ένα ενημερωτικό από την Πειραιώς για να αλλάξει την παλιά του ΑΤΕ debit (έχει συνδεδεμένο το λογαριασμό μισθοδοσίας εκεί) με κάποια νέα debit της Πειραιώς. Προτείνουν είτε την απλή MasterCard Debit ή την ΑΒ Plus MasterCard Debit. Και ερωτώ συμφέρει να την αντικαταστήσει με μια ΑΒ έναντι της απλής; Θα μπορέσει να την συνδέσει με το λογαριασμό στο ΑΒ που είναι στο όνομα της μάνας μου ώστε να επωφεληθεί από τους πόντους;
ababapanos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 πηγε η ξαδερφη μου να βγαλει καρτα προπληπωμενη και της ειπαν οτι δεν μπορει πανω απο μια με την ιδια καρτα ΑΒ, οτι νανε δηλαδη και τις ζητησαν 10 ευρω 5 για εξοδα φακελου και 5 για την καρτα. το περιεργο ειναι οτι και ο υπαλληλος εκει ηταν ασχετος και πηρε στα κεντρικα να ρωτησει και απο εκει του ειπαν οτι μεχρι μια καρτα προπληρωμενη μπορει να βγει σε καθε ΑΒ plus...
krokos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Ερώτηση: Του ήρθε σήμερα του πατέρα μου ταχυδρομικώς ένα ενημερωτικό από την Πειραιώς για να αλλάξει την παλιά του ΑΤΕ debit (έχει συνδεδεμένο το λογαριασμό μισθοδοσίας εκεί) με κάποια νέα debit της Πειραιώς. Προτείνουν είτε την απλή MasterCard Debit ή την ΑΒ Plus MasterCard Debit. Και ερωτώ συμφέρει να την αντικαταστήσει με μια ΑΒ έναντι της απλής; Θα μπορέσει να την συνδέσει με το λογαριασμό στο ΑΒ που είναι στο όνομα της μάνας μου ώστε να επωφεληθεί από τους πόντους; Μόλις ηρθε και σε εμενα το ιδιο. Το μονο που με προβληματιζει ειναι το 15αρι τον χρονο της ΑΒ.
elias1982 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 πηγα σημερα στο 2 καταστημα πειραιως που εχουμε στην περιοχη μου πρωτη φορα και εκει τους ζητηθηκαν προπληρωμενες καρτες ΑΒ αλλα τελικα αυτοι εψαξαν και βρηκαν λυση πηγα στο ταμειο εκαναν το αιτημα πληρωσα απο 5 ευρω σε καθε καρτα και μετα πηγα στο γραφειο και υπεγραψα συμβασεις μου ειπαν οτι θα κανουν 4-5 εργασιμες ημερες για να βγουν θα με παρουν τηλ.
Questioner Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μόλις ηρθε και σε εμενα το ιδιο. Το μονο που με προβληματιζει ειναι το 15αρι τον χρονο της ΑΒ. Κι εγώ αυτό του είπα. Δεν ξέρω αν αξίζει τελικά για τέτοια χρήση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις