Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Εβαλα spoiler στο παραπανω, μιας και ειναι ενα μεγαλο κειμενο που ομως δεν λεει κατι καινουργιο. Δεν λεει κατι που απαντα στο τι συνεβη και πως πηρε τους 11 ποντους απο την τραπεζα και μονο 1 απο τον ΑΒ ο φιλος παραπανω σε αγορα που ηταν 3-5 ευρω. 

Δημοσ.

πολύ ενδιαφέρουσα παρατήρηση η αρχική αλλά και η απάντηση,

φοβάμαι όμως ότι εξετάζετε ιδανικές περιπτώσεις,

όπου κάνουμε 33 αγορές των 3€ η καθεμία για να ισοφαρίσουμε την προμήθεια της τράπεζας.

Στην πραγματικότητα βέβαια, δεν πρόκειται να το καταφέρουμε αυτό.

Θα κάνουμε αγορές των 3,14, των 14,75 , των 46,32 ευρώ και άλλων δύσκολα υπολογιζόμενων ποσών

και , εφόσον δεν αθροίζονται τα ποσά που έχουμε δώσει, αλλά κάθε φορά το σύστημα εξετάζει αν το ποσό της συναλλαγής είναι μεγαλύτερο των 3€ ή των πολλαπλάσιων αυτού, δεν πρόκειται να βγάλουμε την προμήθεια της τράπεζας στα 102€, αλλά σε πολύ περισσότερα χρήματα.

Σωστή λογική, και θα την κρατήσω, υπολογίζοντας όμως χοντρικά ότι το ποσό θα φτάσει τα ~120€ σίγουρα   :)

Εννοείς κάτι παραπάνω από 51€? και όχι 102€, αφού θα πληρώνεις με την Πειραιώς.

• Like 1
Δημοσ.

Ξέρει κάποιος πως πιστώνονται οι πόντοι στην κάρτα από την Τράπεζα Πειραιώς;

Αυτό το "1 πόντος ανά 3 ευρώ αγορών " δεν το βλέπω να τηρείται ακριβώς.

π.χ. μου έχει τύχη και απόδειξη με 1 πόντο από αγορές και 11 από την τράπεζα.

Εβαλα spoiler στο παραπανω, μιας και ειναι ενα μεγαλο κειμενο που ομως δεν λεει κατι καινουργιο. Δεν λεει κατι που απαντα στο τι συνεβη και πως πηρε τους 11 ποντους απο την τραπεζα και μονο 1 απο τον ΑΒ ο φιλος παραπανω σε αγορα που ηταν 3-5 ευρω. 

Να δω μήπως μπορώ να βοηθήσω,αν δεν έχει αλλάξει κάτι μιας και δεν την έχω χρησιμοποιήσει εδώ και πολύ καιρό.Για τσεκάρετέ το γιατί έτσι θυμάμαι γινόταν.

Επειδή οι πόντοι της Πειραιώς κερδίζονται με την εκκαθάριση της χρέωσης,φαίνονται στην απόδειξη του ΑΒ στην επόμενη αγορά σας.Άρα στο παράδειγμα του greekgamer οι 11 πόντοι τράπεζας αφορούν την προηγούμενη αγορά του.Λογικά στην επόμενη τώρα όσο και να ψωνίσει θα του πιστωθεί 1 πόντος από την τράπεζα στην απόδειξη του ΑΒ.

Όσο για τους υπολογισμούς που κάνετε για τις prepaid,αν έχετε σκοπό να τις χρησιμοποιήσετε πάνω από τη μια φορά που είναι η δωρεάν φόρτιση,μήπως θα σύμφερε η χρεωστική;Τουλάχιστον για όσους είναι ήδη πελάτες της τράπεζας και μπορούν να εκδόσουν τέτοια.

Δημοσ.

Εννοείς κάτι παραπάνω από 51€? και όχι 102€, αφού θα πληρώνεις με την Πειραιώς.

Χαβιέ, δεν καταλαβαίνω τι εννοείς

Δημοσ.

Παντως επιβεβαιωνω οτι η πρωτη αγορα δεν χρειαζεται να ειναι στα ΑΒ. Το λεει και στους ορους, αλλα ηθελα να το σιγουρεψω μιας και κανενας αλλος δεν εγραψε οτι εκανε την 1η του αγορα καπου αλλου. Την καρτα την πηρα την Δευτερα και δεν εχω παει καθολου στα ΑΒ και σημερα τους ειδα στο winbank.

Δημοσ.

Παίδες, ξέρει κανείς γιατί ενώ στο winbank εμφανίζονται οι πόντοι, δεν εμφανίζονται και στο site του Βασιλόπουλου?

Έχει ξανασυμβεί σε κάποιον?

Δημοσ.

Παίδες, ξέρει κανείς γιατί ενώ στο winbank εμφανίζονται οι πόντοι, δεν εμφανίζονται και στο site του Βασιλόπουλου?

Έχει ξανασυμβεί σε κάποιον?

Ναι σε εμένα! Περίμενε 1 εργάσιμη άκομα και θα εμφανιστούν!
  • Like 1
Δημοσ.

Οι πόντοι προστίθενται την 1η εργάσιμη μετά την εκκαθάριση της συναλλαγής, πλην Δευτέρας.
Αναφέρεται στον 3ο όρο του παραρτήματος της σύμβασης χορήγησης της κάρτας.

Δημοσ.

Οι πόντοι προστίθενται την 1η εργάσιμη μετά την εκκαθάριση της συναλλαγής, πλην Δευτέρας.

Αναφέρεται στον 3ο όρο του παραρτήματος της σύμβασης χορήγησης της κάρτας.

Τί σημαίνει "εκκαθάριση της συναλλαγής";

Δημοσ.

Τί σημαίνει "εκκαθάριση της συναλλαγής";

Εκκαθάριση συναλλαγής είναι να στην έχει εμφανίσει στον λογαριασμό σου και να μην φαίνεται ως λογιστικό υπόλοιπο.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια εγω εχω ηδη μια προπληρωμενη Πειραιως (την μαυρη). Μπορω να βγαλω κανονικα τις 3 ΑΒ + 1 limited? Την χρεωστικη την εχω ηδη.

Δημοσ.

Παιδια εγω εχω ηδη μια προπληρωμενη Πειραιως (την μαυρη). Μπορω να βγαλω κανονικα τις 3 ΑΒ + 1 limited? Την χρεωστικη την εχω ηδη.

Την μαύρη πότε την έβγαλες?

Δημοσ.

Ήμουν στην ίδια ακριβώς κατάσταση με σενά και έβγαλα κανονικά 3+1 κάρτες ΑΒ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...