Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οκ είναι τραβηγμένο και δεν θα το έκανα αλλά γιατί να μην παίζει αν ισχύει ο κανόνας?

Γιατί απλά μπορούν να σου πουν ότι ο χρόνος σου ξεκίνησε να μετράει από την ημέρα που έβγαλες την πρώτη prepaid (γιατί μόνο για prepaid μιλάμε)

• Απαντ. 645
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συν του ότι μπορεί να ισχύει, όχι 3+1 έκδοση ανά χρονιά, αλλά ενεργές! Και οι προπληρωμένες του ΑΒ ισχύουν για 3 χρόνια.

• Like 2
Δημοσ.

Πήγα χτες να παραλάβω την δεύτερη κάρτα, είχε περάσει μία εβδομάδα και δεν με είχαν πάρει τηλέφωνο (αναμενόμενο)

Η πρώτη κάρτα εμένα δεν λειτουργούσε, ενώ της είχα κάνει φόρτιση 5€.

Το είπα στην υπάλληλο και άρχιζε να παίρνει τηλέφωνα και της είπαν πως δεν είχε γίνει φόρτιση.

Ευτυχώς είχα κρατήσει τις αποδείξεις, στο τηλέφωνο της λένε πως τα 5€ πήγαν για την έκδοση της "τρίτης" κάρτας!!!

"Μα ο πελάτης δεν έχει κάνει αίτηση για τρίτη κάρτα!"

δεν ξέρω τι απαντήσανε στο τηλέφωνο αλλά από την έκφρασή της κατάλαβα πως δεν έβρισκε λύση.

τελικά αντί για φόρτιση των 5€ απόκτησα τρίτη κάρτα. ρώτησα την υπάλληλο αν μπορώ να αποκτήσω αυτή την τρίτη κάρτα και μου είπε ΝΑΙ.

Όσο χάρηκα εγώ που θα αποκτήσω τρεις, άλλο τόσο χάρηκε και αυτή, προφανώς είχε καταλάβει πως έπεσε στην περίπτωση όπου μάλλον δεν υπάρχει λύση. Άντε να γίνει ακύρωση κάρτας και επιστροφή χρημάτων.

Αλλά μου έμεινε η απορία, αφου είχα ζητήσει να μου γίνει φόρτιση 5€ στην μία κάρτα, η ταμίας πως κατάφερε και τα έβαλε για έκδοση κάρτας χωρίς να έχω κάνει αίτηση.

Τελικά ότι νά'ναι ήταν όλοι εκεί μέσα.

Καλό είναι να κρατάτε τις αποδείξεις για κάθε ενδεχόμενο!

• Like 1
Δημοσ.

Πήγα χτες να παραλάβω την δεύτερη κάρτα, είχε περάσει μία εβδομάδα και δεν με είχαν πάρει τηλέφωνο (αναμενόμενο)

Η πρώτη κάρτα εμένα δεν λειτουργούσε, ενώ της είχα κάνει φόρτιση 5€.

Το είπα στην υπάλληλο και άρχιζε να παίρνει τηλέφωνα και της είπαν πως δεν είχε γίνει φόρτιση.

Ευτυχώς είχα κρατήσει τις αποδείξεις, στο τηλέφωνο της λένε πως τα 5€ πήγαν για την έκδοση της "τρίτης" κάρτας!!!

"Μα ο πελάτης δεν έχει κάνει αίτηση για τρίτη κάρτα!"

δεν ξέρω τι απαντήσανε στο τηλέφωνο αλλά από την έκφρασή της κατάλαβα πως δεν έβρισκε λύση.

τελικά αντί για φόρτιση των 5€ απόκτησα τρίτη κάρτα. ρώτησα την υπάλληλο αν μπορώ να αποκτήσω αυτή την τρίτη κάρτα και μου είπε ΝΑΙ.

Όσο χάρηκα εγώ που θα αποκτήσω τρεις, άλλο τόσο χάρηκε και αυτή, προφανώς είχε καταλάβει πως έπεσε στην περίπτωση όπου μάλλον δεν υπάρχει λύση. Άντε να γίνει ακύρωση κάρτας και επιστροφή χρημάτων.

Αλλά μου έμεινε η απορία, αφου είχα ζητήσει να μου γίνει φόρτιση 5€ στην μία κάρτα, η ταμίας πως κατάφερε και τα έβαλε για έκδοση κάρτας χωρίς να έχω κάνει αίτηση.

Τελικά ότι νά'ναι ήταν όλοι εκεί μέσα.

Καλό είναι να κρατάτε τις αποδείξεις για κάθε ενδεχόμενο!

Δεν παίζει τα 5 ευρώ που έδωσες για φόρτιση να πήγαν για έκδοση άλλης κάρτας, αφού όπως λες δεν είχες κάνει αίτηση.

Δεν στέκει, κάτι άλλο πήγε στραβά.

Εγώ όταν πήγα για φόρτιση, ο ταμίας δεν μπορούσε να την κάνει γιατί κάτι δεν ήταν ενεργό παρότι είχα παραλάβει τις κάρτες.

Έτσι με ξανάστειλε στον αρχικό υπάλληλο ο οποίος ψαχνόταν κανα 5λεπτο στο pc, ενεργοποιήσε αυτό το κάτι και ξαναπήγα ταμείο και τότε μπήκαν τα 5 ευρώ.

Ίσως έγινε κάτι αντίστοιχο και με σένα απλά ο ταμίας να ήταν τρόμπας και να μην το κατάλαβε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν παίζει τα 5 ευρώ που έδωσες για φόρτιση να πήγαν για έκδοση άλλης κάρτας, αφού όπως λες δεν είχες κάνει αίτηση.

Δεν στέκει, κάτι άλλο πήγε στραβά.

Εγώ όταν πήγα για φόρτιση, ο ταμίας δεν μπορούσε να την κάνει γιατί κάτι δεν ήταν ενεργό παρότι είχα παραλάβει τις κάρτες.

Έτσι με ξανάστειλε στον αρχικό υπάλληλο ο οποίος ψαχνόταν κανα 5λεπτο στο pc, ενεργοποιήσε αυτό το κάτι και ξαναπήγα ταμείο και τότε μπήκαν τα 5 ευρώ.

Ίσως έγινε κάτι αντίστοιχο και με σένα απλά ο ταμίας να ήταν τρόμπας και να μην το κατάλαβε.

και όμως έτσι έγινε!!!

Αφού είδα τις αποδείξεις που είχα κρατήσει, η καθεμία γράφει διαφορετικό αριθμό κάρτας, και η υπάλληλος είδε στο σύστημα ότι τώρα έχω 3 κάρτες στο όνομά μου.

Στέκι δεν στέκι, έτσι έγινε!

Μάλλον με κάποιον τρόπο ο ταμίας έβγαλε τρίτη κάρτα στο όνομά μου. δεν ξέρω πως, για αυτό απορώ και εγώ.

Α! και μην ξεχάσω, όσοι κάνετε φόρτιση πρώτη φορά να το πείτε στον ταμία ότι είναι η πρώτη φόρτιση.

Έβγαλα και στην κοπέλα μου και της είπαν πως έχει χρέωση 1€, ευτυχώς η κοπέλα μου είπε πως είναι η πρώτη φορά και δεν την χρέωσε!

Επεξ/σία από Professor Xavier
Δημοσ.

και όμως έτσι έγινε!!!

Αφού είδα τις αποδείξεις που είχα κρατήσει, η καθεμία γράφει ξεχωριστώ αριθμό κάρτας, και η υπάλληλος είδε στο σύστημα ότι τώρα έχω 3 κάρτες στο όνομά μου.

Στέκι δεν στέκι, έτσι έγινε!

Μάλλον με κάποιον τρόπο ο ταμίας έβγαλε τρίτη κάρτα στο όνομά μου. δεν ξέρω πως, για αυτό απορώ και εγώ.

Α! και μην ξεχάσω, όσοι κάνετε φόρτιση πρώτη φορά να το πείτε στον ταμία ότι είναι η πρώτη φόρτιση.

Έβγαλα και στην κοπέλα μου και της είπαν πως έχει χρέωση 1€, ευτυχώς η κοπέλα μου είπε πως είναι η πρώτη φορά και δεν την χρέωσε!

Απ ότι φαίνεται έχει πολλούς άσχετους η Πειραιώς. Εγώ ευτυχώς έπεσα σε καλούς.

Δημοσ.

Μετά από επικοινωνία με κεντρικά από την κοπέλα το max όριο prepaid ΑΝΑ ΕΙΔΟΣ είναι 3. Άρα ζητάς 3 prepaid AB ΚΑΙ 1 prepaid AB limited(ππου ρητά αναφέρει στους όρους ότι μπορείς να εκδόσεις 1 ανά ατομο).

Edit: 4000 πόντοι αν όλα πάνε καλα

Παρέλαβα τις καρτες αλλά η μια δεν φορτίζει.

Γιατί?

Δημοσ.

Απ ότι φαίνεται έχει πολλούς άσχετους η Πειραιώς. Εγώ ευτυχώς έπεσα σε καλούς.

Δεν φταίει το προσωπικό.

Το ξέρεις ότι πολλοί υπάλληλοι ενημερώθηκαν για την προωθητική ενέργεια από πελάτες όταν την πρωτοζήτησαν?

Έχω δικό μου άνθρωπο στην Πειραιώς που έμαθε για την καμπάνια από εμένα όταν του ζήτησα να με εξυπηρετήσει.

Όπως πάντα, στις ελληνικές επιχειρήσεις, τα στελέχη είναι περισσότερα από τους υπαλλήλους με αποτέλεσμα να μην ξέρει με τι να πρωτοασχοληθεί ο υπάλληλος από τον φόρτο εργασίας.

• Like 2
Δημοσ.

Το αυτό. Και σε κατάστημα Σύρου ήμουν ο πρώτος που έβγαλα και τότε το έψαξε και η υπάλληλος. Βέβαια δεν είχα κανένα θέμα και έμεινα ευχαριστημένος.

• Like 1
Δημοσ.

Ξέρει κάποιος πως πιστώνονται οι πόντοι στην κάρτα από την Τράπεζα Πειραιώς;

Αυτό το "1 πόντος ανά 3 ευρώ αγορών " δεν το βλέπω να τηρείται ακριβώς.

π.χ. μου έχει τύχη και απόδειξη με 1 πόντο από αγορές και 11 από την τράπεζα.

Αν καταλαβαίνεις τον αλγόριθμο θα ξέρεις πόσα χρήματα να βάλεις στη φόρτιση της κάρτας (υποθέτω ότι η πιο πολλοί έχουμε prepaid)

Π.χ. με έναν πόντο ανά 3 ευρώ, στα 100 ευρώ παίρνεις περίπου 33 πόντους που μεταφράζονται σε 1 ευρώ από 6ευρες δωροεπιταγές 

Επομένως βάζοντας τουλάχιστον 100 ευρώ στην φόρτιση, πατσίζεις έτσι την προμήθεια της τράπεζας. Οτιδήποτε παραπάνω ειναι κέρδος. (Αν βέβαια ισχύει το 1 πόντος/3€)

• Like 1
Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς αν οι Α-Β πόντοι (1 α να 10 ευρώ αγορών) μπαίνουν και με αγορές μέσω Ίντερνετ; Πχ έχω την χρεωστική και κανω αγορά από ένα Eshop θα πάρω τους πόντους αν επιλέξω τρόπος πληρωμής με χρεωςτικη καρτα;

Δημοσ.

Αν καταλαβαίνεις τον αλγόριθμο θα ξέρεις πόσα χρήματα να βάλεις στη φόρτιση της κάρτας (υποθέτω ότι η πιο πολλοί έχουμε prepaid)

Π.χ. με έναν πόντο ανά 3 ευρώ, στα 100 ευρώ παίρνεις περίπου 33 πόντους που μεταφράζονται σε 1 ευρώ από 6ευρες δωροεπιταγές

Επομένως βάζοντας τουλάχιστον 100 ευρώ στην φόρτιση, πατσίζεις έτσι την προμήθεια της τράπεζας. Οτιδήποτε παραπάνω ειναι κέρδος. (Αν βέβαια ισχύει το 1 πόντος/3€)

Κάθε φορά που χρησιμοποιείς την κάρτα του ΑΒ για κάθε 3 ευρώ που ψωνιζεις κερδίζεις 1 πόντο, αν πληρώσεις με την χρεωστικη/πιστωτική/prepaid του ΑΒ αυτή οι πόντοι διπλασιάζονται.

Οπότε έχουμε και λέμε...

Για αγορά των 99€ κερδίζεις 33 πόντους, όπου ισούται με 0.99€ σε 6ευρες επιταγές.

Στα 102€ ευρώ κερδίζεις 34 πόντους, όπου ισούται με 1,02€.

Οπότε από 102€ και πάνω έχεις κέρδος.

Αλλά, με τον διπλασιασμο πόντων κερδίζεις 66 ποντους(1,98€) και 68(2,04€) αντίστοιχα.

Οπότε, το πραγματικό κέρδος θα το έχεις όταν κάνεις μια αγορά των 51€(34ποντοι=1,02€).

Όσο για την περίπτωση σου με τους 11 πόντους από την τράπεζα, ίσως να τους κέρδισες από κάποιο προϊόν που ήταν σε προσφορά.

Δημοσ.

Κάθε φορά που χρησιμοποιείς την κάρτα του ΑΒ για κάθε 3 ευρώ που ψωνιζεις κερδίζεις 1 πόντο, αν πληρώσεις με την χρεωστικη/πιστωτική/prepaid του ΑΒ αυτή οι πόντοι διπλασιάζονται.

Οπότε έχουμε και λέμε...

Για αγορά των 99€ κερδίζεις 33 πόντους, όπου ισούται με 0.99€ σε 6ευρες επιταγές.

Στα 102€ ευρώ κερδίζεις 34 πόντους, όπου ισούται με 1,02€.

Οπότε από 102€ και πάνω έχεις κέρδος.

Αλλά, με τον διπλασιασμο πόντων κερδίζεις 66 ποντους(1,98€) και 68(2,04€) αντίστοιχα.

Οπότε, το πραγματικό κέρδος θα το έχεις όταν κάνεις μια αγορά των 51€(34ποντοι=1,02€).

Όσο για την περίπτωση σου με τους 11 πόντους από την τράπεζα, ίσως να τους κέρδισες από κάποιο προϊόν που ήταν σε προσφορά.

πολύ ενδιαφέρουσα παρατήρηση η αρχική αλλά και η απάντηση,

φοβάμαι όμως ότι εξετάζετε ιδανικές περιπτώσεις,

όπου κάνουμε 33 αγορές των 3€ η καθεμία για να ισοφαρίσουμε την προμήθεια της τράπεζας.

Στην πραγματικότητα βέβαια, δεν πρόκειται να το καταφέρουμε αυτό.

Θα κάνουμε αγορές των 3,14, των 14,75 , των 46,32 ευρώ και άλλων δύσκολα υπολογιζόμενων ποσών

και , εφόσον δεν αθροίζονται τα ποσά που έχουμε δώσει, αλλά κάθε φορά το σύστημα εξετάζει αν το ποσό της συναλλαγής είναι μεγαλύτερο των 3€ ή των πολλαπλάσιων αυτού, δεν πρόκειται να βγάλουμε την προμήθεια της τράπεζας στα 102€, αλλά σε πολύ περισσότερα χρήματα.

Σωστή λογική, και θα την κρατήσω, υπολογίζοντας όμως χοντρικά ότι το ποσό θα φτάσει τα ~120€ σίγουρα  :)

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αναλυτικά, με την ΑΒ Plus MasterCard Debit κερδίζετε:

• 1 πόντο ΑΒ Plus για κάθε €3 αγορών που πραγματοποιείτε στα καταστήματα AB Βασιλόπουλος
  • 1 πόντο ΑΒ Plus για κάθε €10 αγορών που πραγματοποιείτε σε οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση
  • 100 πόντους καλωσορίσματος ΑΒ Plus με την πρώτη σας αγορά

* Οι διπλοί πόντοι δεν ισχύουν για προϊόντα που βρίσκονται σε προσφορά πόντων ή σε άλλες προωθητικές ενέργειες πόντων.

Εξαιρούνται από τη συλλογή πόντων οι συναλλαγές σε αναλήψεις από ΑΤΜ από οποιοδήποτε δίκτυο και οι συναλλαγές για πληρωμή φόρων.

Χρησιμοποιήστε την ΑΒ Plus MasterCard Debit και για τη συλλογή των πόντων ΑΒ Plus αφού το barcode της κάρτας ΑΒ Plus είναι εκτυπωμένο στην πίσω όψη της χρεωστική σας!

Πριν την πληρωμή του λογαριασμού σας με την ΑΒ Plus MasterCard Debit κατά την οποία θα κερδίσετε τους πόντους που αντιστοιχούν στο ποσό της αγοράς σας, δίνετε την κάρτα στο ταμείο, σκανάρει ο ταμίας το barcode που βρίσκεται στην πίσω όψη της και έτσι συλλέγετε και τους πόντους ΑΒ Plus.

Με μία μόνο κάρτα και δύο κινήσεις κερδίζετε διπλάσιους πόντους!

Κάθε φορά που συγκεντρώνετε 200 πόντους ΑΒ Plus κερδίζετε και μία επιταγή έκπτωσης ΑB Plus αξίας €6 από τα ΑΒ Βασιλόπουλος.

Παράδειγμα υπολογισμού πόντων

Πραγματοποιώντας αγορές αξίας €180 στα ΑΒ Βασιλόπουλος και €100 σε οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση με την κάρτα σας ΑΒ Plus MasterCard Debit, συγκεντρώνετε:

Ποσό αγορών

Κάρτα

AB Plus

ΑΒ Plus MasterCard Prepaid

από την Τράπεζα Πειραιώς

Σύνολο

€180 στα ΑΒ Βασιλόπουλος

60 πόντοι

60 πόντοι

130 πόντο  

€100 σε οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση

-

10 πόντοι

Συνολικά, λοιπόν, έχετε συγκεντρώσει 130 πόντους ΑΒ Plus αντί των 60 πόντων που θα συγκεντρώνατε μόνο με τη χρήση της AB Plus.

Διαχείριση των χρημάτων σας 24/7

Μπορείτε να συνδέσετε τη χρεωστική σας κάρτα ΑΒ Plus MasterCard Debit με:

• έως 4 τρεχούμενους λογαριασμούς
  • έως 4 λογαριασμούς ταμιευτηρίου
  • έως 4 πιστωτικές κάρτες εκδόσεως Τράπεζας Πειραιώς

Η σύνδεση με τους λογαριασμούς σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε τα χρήματά σας μέσω της χρεωστικής σας κάρτα από τα ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς όλο το 24ωρο, για τις παρακάτω συναλλαγές:

• Αναλήψεις, καταθέσεις και μεταφορές χρημάτων από όλους τους λογαριασμούς που συνδέονται με την κάρτα σας
  • Online κατάθεση μετρητών χωρίς φάκελο με αυτόματη πίστωση του συνδεδεμένου λογαριασμού που επιλέγετε (σε επιλεγμένα ΑΤΜ)
  • Πληρωμές λογαριασμών ΔΕΗ και ΟΤΕ
  • Πληρωμή της συνδεδεμένης πιστωτικής κάρτας Τράπεζας Πειραιώς
  • Πληρωμές σε Δ.Ο.Υ.
  • Ανανέωση χρόνου ομιλίας καρτοκινητού
  • Ερώτηση υπολοίπου και ενημέρωση για τις 6 τελευταίες κινήσεις των λογαριασμών που συνδέονται με την κάρτα
  • Δυνατότητα λήψης alerts για τις συναλλαγές που πραγματοποιείτε με την κάρτα σας

Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε αναλήψεις μετρητών και ερώτηση υπολοίπου σε ΑΤΜ άλλων τραπεζών στην Ελλάδα, μέσω ΔΙΑΣ και στο εξωτερικό όπου εμφανίζεται το σήμα MasterCard, όλο το 24ωρο.

Prepaid Card

http://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/kartes/propliromenes-kartes/piraeus-prepaid-ab

Debit

http://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/kartes/debit-cards/debit-ab

Επεξ/σία από matrixxx
spoiler
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...