germants Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Προσεχε ομως να ειναι απο τις καινουργιες, τις τελευταιες δηλαδη που δινουν στην Πειραιως και εχουν το σημα του ΑΒ πανω. Απο οτι πληροφορηθηκα πρεπει οταν συμπληρωνεις τα χαρτια για την εκδοση της καρτας να δηλωσεις και τον αριθμο της ΑΒ plus προκειμενου να σου πιστωθουν οι ποντοι αργοτερα. Τα λεω αυτα για τον Σκρουτζ και οποιονδηποτε αλλο που μπορει να εχει εκδωσει πριν καποιους μηνες μια καρτα Πειραιως και ενω δεν εχει κανει χρηση της προσδοκει να πιστωθουν ποντοι...
MikeJ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Τώρα με τα capital controls, εγώ που δεν έχω λογαριασμό στην Πειραιώς και άρα δε μπορώ να βγάλω χρεωστική, μπορώ να βγάλω την προπληρωμένη όμως ε ; Κάνει 5 ευρώ είδα να λέτε (φαντάζομαι αυτά τα 5 τα κρατάνε δεν στη φορτώνουν με αυτά τα 5, άρα θα πρέπει να κάνουμε και μια τυπική φόρτιση της κάρτας με ένα ποσό για να κάνουμε την αγορά) Εντάξει βρήκα την διαδικασία και τους όρους κλπ... μόνο που κάνει 4-5 εργάσιμες για να βγει η κάρτα....
gregdel Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Πάντως με την κάρτα (πιστωτική,χρεωστική,προπληρωμένη) ΑΒ και το τί δίνει μακροπρόθεσμα (εκτός τα αρχικά 30€ που αξίζουν ίσως τον κόπο) προσέξτε το εξής: 1 πόντο ΑΒ Plus για κάθε €3 αγορών που πραγματοποιείτε στα καταστήματα AB 1 πόντο ΑΒ Plus για κάθε € 10 αγορών που πραγματοποιείτε οπουδήποτε αλλού 100 πόντους καλωσορίσματος ΑΒ Plus με την πρώτη σας αγορά Δηλαδή: Το κέρδος για αγορά στα ΑΒ είναι 100π στα 300€, δλδ 1%. Το κέρδος για αγορά στα αλλού είναι 30π στα 300€, δλδ 0,3%. Ουσιαστικά οι απλές πιστωτικές που δίνουν (με κάποιον τρόπο) τουλάχιστον 1% επιστροφή ή δωροεπιταγές για οποιεσδήποτε αγορές συμφέρουν περισσότερο. 2
saxos55 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Πάντως με την κάρτα (πιστωτική,χρεωστική,προπληρωμένη) ΑΒ και το τί δίνει μακροπρόθεσμα (εκτός τα αρχικά 30€ που αξίζουν ίσως τον κόπο) προσέξτε το εξής: 1 πόντο ΑΒ Plus για κάθε €3 αγορών που πραγματοποιείτε στα καταστήματα AB 1 πόντο ΑΒ Plus για κάθε € 10 αγορών που πραγματοποιείτε οπουδήποτε αλλού 100 πόντους καλωσορίσματος ΑΒ Plus με την πρώτη σας αγορά Δηλαδή: Το κέρδος για αγορά στα ΑΒ είναι 100π στα 300€, δλδ 1%. Το κέρδος για αγορά στα αλλού είναι 30π στα 300€, δλδ 0,3%. Ουσιαστικά οι απλές πιστωτικές που δίνουν (με κάποιον τρόπο) τουλάχιστον 1% επιστροφή ή δωροεπιταγές για οποιεσδήποτε αγορές συμφέρουν περισσότερο. Οι πόντοι της ΑΒ Plus Mastercard είναι επιπλέον των πόντων της κάρτας του σουπερμάρκετ. Δηλαδή αν πάρεις κάτι που κάνει 3€ (χρησιμοποιώντας την κάρτα του σ/μ και πληρώνοντας με την κάρτα Mastercard), θα πάρεις 2 πόντους, όχι 1. Άρα στα 300€ παίρνεις 200π, δηλαδή 6€, άρα 2%
gregdel Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Saxos... δεν είπα κάτι διαφορετικό... Για το επιπλέον μιλούσα... άσχετα από τους πόντους που παίρνει κάποιος με την plus... αυτοί ισχύουν ούτως ή άλλως είτε πάρεις με μετρητά είτε με οποιαδήποτε κάρτα... (το 1% που λέμε) Το επιπλέον που σου δίνει η πιστωτική-χρεωστική-προπληρωμένη είναι αυτά που ανέφερα παραπάνω.
insi Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 εαν καποιος βγαλει και τις τρεις καρτες θα παρει 3000 ποντους?
fou Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μολις ειδα στο site του Βασιλοπουλος οτι μου βαλαν τους 900 ποντους! Οι 100 του καλωσορισματος δεν μπηκαν ακομα. Ειχα κανει αιτηση πριν 2 εβδομαδες αλλα με τις αργιες αργησε να βγει και τελικα την πηρα την Δευτερα και χθες εκανα την πρωτη αγορα. Η καρτα ειναι η prepaid AB Vasilopoulos Limited που βγαινει μονο με ταυτοτητα και κοστιζει 5 euro. 5
kat kat Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Η καρτα ειναι η prepaid AB Vasilopoulos Limited που βγαινει μονο με ταυτοτητα και κοστιζει 5 euro. Εμένα στο υποκαταστημα που πήγα για την prepaid εκτός απο ταυτότητα ζήτησαν: 1)Φετινό εκκαθαριστικο 2)Λογαριασμο ΔΕΚΟ 3)Βεβαιωση Εργοδοτη και φυσικα την κάρτα ΑΒ. Εχετέ το υπόψιν σας όσοι πάτε 1
fou Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Εμένα στο υποκαταστημα που πήγα για την prepaid εκτός απο ταυτότητα ζήτησαν: 1)Φετινό εκκαθαριστικο 2)Λογαριασμο ΔΕΚΟ 3)Βεβαιωση Εργοδοτη και φυσικα την κάρτα ΑΒ. Εχετέ το υπόψιν σας όσοι πάτε Υπαρχει και η prepaid Limited που εβγαλα εγω και θελει μονο ταυτοτητα, και η διαφορα ειναι οτι μπορεις να ξοδεψεις μεχρι 2500 euro το χρονο. Πηγα με εκτυπωση απο το site τους γιατι δεν εχουν ιδεα αυτοι, εγω τους εδειξα την εκτυπωση και ειπαν "α ναι υπαρχει και αυτη" Δειτε εδω 5
Lnk Hlk Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Εμένα στο υποκαταστημα που πήγα για την prepaid εκτός απο ταυτότητα ζήτησαν: 1)Φετινό εκκαθαριστικο 2)Λογαριασμο ΔΕΚΟ 3)Βεβαιωση Εργοδοτη και φυσικα την κάρτα ΑΒ. Εχετέ το υπόψιν σας όσοι πάτε Επισκεφθείτε οποιοδήποτε κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, προσκομίζοντας την κάρτα AB Plus ή δηλώνοντας τον αριθμό της και ζητήστε την έκδοση της προπληρωμένης κάρτας ΑΒ Plus MasterCard Prepaid. Εάν δεν είστε ήδη πελάτης της Τράπεζας Πειραιώς, θα πρέπει να προσκομίσετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά. . Η κάρτα ΑΒ plus χρειάζεται απαραίτητα γιατί σου βάζουν τον κωδικό της πάνω στην κάρτα της Πειραιώς.
Questioner Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Τελικά τι ακριβώς γίνεται αν είμαστε ήδη πελάτες (με χρεωστική) στην Πειραιώς; Πήγε κανείς;
chrisk Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Εμένα στο υποκαταστημα που πήγα για την prepaid εκτός απο ταυτότητα ζήτησαν: 1)Φετινό εκκαθαριστικο 2)Λογαριασμο ΔΕΚΟ 3)Βεβαιωση Εργοδοτη και φυσικα την κάρτα ΑΒ. Εχετέ το υπόψιν σας όσοι πάτε Kατανοώ το εκκαθαριστικό (υποχρέωσή τους κανονιστική από την ΤΤΕ)... Κατανοώ το λογαριασμό (επιβεβαίωση ισχύος της διεύθυνσης που δηλώνεις)... Τη βεβαίωση εργοδότη τι στο διάολο τη θέλουν;;; Και τι τους νοιάζει αν δουλεύω εγώ ή όχι;;; Καταρχήν τι εννοούμε βεβαίωση εργοδότη;;; Μισθοδοσίας;;; Τι τους νοιάζει πόσα παίρνεις; Ασε που από το εκκαθαριστικό θα το δουν αυτό έτσι κι αλλιώς... Έχει κανείς ιδέα για ποιο λόγο ζητείται αυτό σαν δικαιολογητικό; 3
kat kat Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Υπαρχει και η prepaid Limited που εβγαλα εγω και θελει μονο ταυτοτητα, και η διαφορα ειναι οτι μπορεις να ξοδεψεις μεχρι 2500 euro το χρονο. Πηγα με εκτυπωση απο το site τους γιατι δεν εχουν ιδεα αυτοι, εγω τους εδειξα την εκτυπωση και ειπαν "α ναι υπαρχει και αυτη" Δειτε εδω Όντως το γράφει και αυτήν ζήτησα απο το κατάστημα. Πήρα πριν λίγο στην εξυπηρετηση πελατων και μου ειπαν το εξής τραγικό: όσοι είναι υφισταμενοι πελάτες και δεν έχει γίνει επικαιροποίηση των στοιχείων τους (δηλαδη δεν έχουν καταθεσει εκκαθαριστικό κτλ πρόσφατα) πρέπει να καταθέσουν όλα τα έγγραφα που αναφέρω. Όσοι δεν είναι πελάτες μπορούν μόνο με την ταυτότητα τους. Καλά δεν παίζονται οι τύποι
greekmm Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Kατανοώ το εκκαθαριστικό (υποχρέωσή τους κανονιστική από την ΤΤΕ)... Κατανοώ το λογαριασμό (επιβεβαίωση ισχύος της διεύθυνσης που δηλώνεις)... Τη βεβαίωση εργοδότη τι στο διάολο τη θέλουν;;; Και τι τους νοιάζει αν δουλεύω εγώ ή όχι;;; Καταρχήν τι εννοούμε βεβαίωση εργοδότη;;; Μισθοδοσίας;;; Τι τους νοιάζει πόσα παίρνεις; Ασε που από το εκκαθαριστικό θα το δουν αυτό έτσι κι αλλιώς... Έχει κανείς ιδέα για ποιο λόγο ζητείται αυτό σαν δικαιολογητικό; Έχεις ιδέα από κόκκινα δάνεια και κάρτες ;
fou Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Όντως το γράφει και αυτήν ζήτησα απο το κατάστημα. Πήρα πριν λίγο στην εξυπηρετηση πελατων και μου ειπαν το εξής τραγικό: όσοι είναι υφισταμενοι πελάτες και δεν έχει γίνει επικαιροποίηση των στοιχείων τους (δηλαδη δεν έχουν καταθεσει εκκαθαριστικό κτλ πρόσφατα) πρέπει να καταθέσουν όλα τα έγγραφα που αναφέρω. Όσοι δεν είναι πελάτες μπορούν μόνο με την ταυτότητα τους. Καλά δεν παίζονται οι τύποι 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις