Professor Xavier Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Εμένα έτσι μου έκαναν ,εβγαλε ενα φάκελο με κωδικούς και το pin , πηγα ταμείο έδωσα τα 5€ και στην αποδειξη της κατάθεσης έγραφε και τον κωδικό της κάρτας, ειμαι επαρχία εγώ πρώτα έκανα αίτηση και πλήρωσα, και όταν ήρθε η κάρτα μου έδωσαν και το πιν.
panosfl22 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Και εμενα με πειραν σημερα τηλ και μου ειπαν οτι οι καρτες ειναι ετοιμες αλλα τα pin θα ειναι απο αυριο το μετα το μεσημερι.
funbreaker Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Και εμενα με πειραν σημερα τηλ και μου ειπαν οτι οι καρτες ειναι ετοιμες αλλα τα pin θα ειναι απο αυριο το μετα το μεσημερι. Πόσες μέρες μετά την αίτηση?
panosfl22 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Τρεις εργασιμες. Την Παρασκευη εκανα τα χαρτια και την πληρωμη και σημερα με καλεσαν στο κινητο.
powerup Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Πραγματι το κάθε άτομο μπορεί να βγάλει 3 prepaid και 1 limited από προπληρωμένες. Το θέμα είναι αν αυτές έχουν συνδεθεί σε έναν κωδικό βασιλόπουλου, θα πάρει 4000 πόντους; Παρακαλώ ας απαντήσει κάποιος που τι έχει κάνει. Ευχαριστώ Σε ερωτηση που εκανα στη τραπεζα για 3unlimitit +1 limitit προπληρωμενες σε μια καρτα AB και ενα ονομα μου απαντησαν οτι θα στειλουν ερωτημα κατω στα κεντρικα και 2 μερες τωρα απαντηση δεν πηρα .Tι να κανω ωστε να μου εκδοσουν τις υπολοιπες 2unlimitit+ 1limitit ?Εσεις τι κανατε ? Σκεφτομαι να παω με τη μητερα και τον αδελφο μου για να εκδοσω 4 προπληρωμενες για την καθε καρτα ΑΒ που εχει ο καθενας ,η θα τα ακουσω απο την υπαλληλο ? Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2015 από powerup
ababapanos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα σήμερα το απόγευμα έκανα την πρώτη μου αγορά με την πιστωτική ΑΒ και δεν μπήκαν οι πόντοι. Ξέρω ότι αργούν να μπουν αλλά δεν μπήκαν ούτε οι 100 του καλωσόρισματος που έχω διαβάσει ότι μπαίνουν αμέσως. Έτσι δεν είναι;
powerup Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα σήμερα το απόγευμα έκανα την πρώτη μου αγορά με την πιστωτική ΑΒ και δεν μπήκαν οι πόντοι. Ξέρω ότι αργούν να μπουν αλλά δεν μπήκαν ούτε οι 100 του καλωσόρισματος που έχω διαβάσει ότι μπαίνουν αμέσως. Έτσι δεν είναι;Ακριβως το ιδιο και σε μενα δεν μπηκαν ουτε οι 100 ποντοι του καλωσορισματος .Μηπως μπαινουν στην επομενη αγορα η μετα απο μια δυο μερες και οι 1000 ποντοι ?
Zus Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Θα μπουν, μην τρελαίνεστε. Δώστε 2-3 εργάσιμες περιθώριο 2
ekkli Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 πηγα και εγω εχτες στην πειραιως της περιοχης μου και μου ειπαν δεν εχουν καρτες θα φερουν απο δευτερα καλά, αυτοί ήταν ή άσχετοι ή είχαν πήξει στην δουλειά. Όπως έχουν πει και άλλοι, δεν τις έχουν εκεί. Κάνεις την αίτηση και μετά από μερικές εργάσιμες σε παίρνουν τηλέφωνο (αν είναι σωστοί, αν όχι πας εσύ από κει) και πας και παραλαμβάνεις κάρτα και πιν. Ξαναπήγαινε και πες τους το. σήμερα πήγα να βγάλω τις άλλες δύο που πήρα χαμπάρι (εδώ μέσα) ότι δικαιούμαι. Η εξυπηρετικότατη υπάλληλος που με είχε αναλάβει την προηγούμενη φορά είχε άδεια και ο σημερινός σκάλωσε: Τι τις θέλετε κι άλλες; Τι αιτιολογία να βάλω; Δικαιούστε μέχρι 3 τον χρόνο, όχι 4. Τον έπιασα με το καλό και τον ξεκλείδωσα στο τέλος, καταλήξαμε να κάνουμε την αίτηση κι αν θέλουν στα κεντρικά ας την απορρίψουν. Είχα μάθει από κολλητό που έχει βγάλει μερικές δεκάδες σε πρώτου βαθμού συγγενείς του, υποκαταστήματα που το ξέρουν πλέον και δεν σε πρήζουν και το χρησιμοποίησα σαν επιχείρημα. Για να ξέρετε και σεις, αν είστε πουθενά κοντά, είναι τα καταστήματα Ελληνικού και Μιαούλη στον Πειραιά. Η αλήθεια είναι ότι δεν το κάνουν κι αυτοί για να μας κάνουν την ζωή δύσκολη, αλλά επειδή είναι χεσμένοι, έχουν σφίξει πολύ τα πράγματα μετά τα CC και έχουν υπάρξει απολύσεις σε υπαλλήλους που κάνανε πλημμελώς την δουλειά τους, αλλά αυτό δεν αφορά την αίτηση για μια προπληρωμένη κάρτα, που εμείς έχουμε πάει όλα τα δικαιολογητικά, γιατί εγκρίνεται ή απορρίπτεται από τα κεντρικά, όχι από αυτούς. Κάπως έτσι το πήγα χαλαρά και έκανα την αίτηση. Εγω εκανα δυο προσπαθειες και εχασα τσαμπα α) τον χρονο μου καπου 2 ωρες μαζι με τις μετακινησεις και β) την βενζινη... Μια την Δευτερα, οπου περιμενα 15 λεπτα χωρις να κουνηθει κανεις απο τους 4 ανθρωπους που περιμεναμε σε καρεκλες την σειρα μας (ημουν 4ος) για να παμε σε ενα απο τα 3 γεματα γραφεια και αλλη μιση ωρα σημερα σε αλλο μεγαλυτερο υποκαταστημα, οπου ημουν πρωτος και μοναδικος στην (ορθια) αναμονη οταν μπηκα, για να παω σε ενα απο τα 4 γραφεια . Οταν ειδα πως δεν ειχα αλλο χρονο και δεν θα προλαβαινα και εφυγα, ειχαν μαζευτει ουρα μετα απο μενα, 7 ατομα!!! Δεν μπορεσα να μαθω, να τσεκαρουν στο συστημα ωστε να ξερω, ουτε αν χρειαζονται/θελουν δικαιολογητικα (ειχα μαζι μου μονο ταυτοτητα και εκκαθαριστικό), μιας και ειμαι ηδη πελατης τους και στο σαιτ λεει οτι για πελατες θελουν μονο ταυτοτητα. Εχω να παω πανω απο χρονο σε τραπεζα, παντα "αδειες" τις εβλεπα οσον αφορα τα γραφεια. Αντε να υπηρχε 1 ατομο. Ενα 2-3ωρο διαθεσιμο δεν το εχω πρωινες ωρες για να βγαλω μια προπληρωμενη, ολιγοωρη αδεια απο τη δουλεια μου πηρα και τις δυο φορες. Χαλια! Μαλιστα η Πειραιως βλεπω δεν εχει καταστηματα με διευρυμένο ωραριο παρα μονο ενα στο κεντρο της Αθηνας στο οποιο δεν ξερω αν γινεται αυτη η δουλεια μαλιστα, ενω αλλες τραπεζες εχουν αρκετα απο ο,τι βλεπω στα σαϊτς τους). Αν βρεις το κουράγιο (και καταφέρεις να ξαναπάρεις άδεια) και ξαναπάς τράπεζα, υπολόγισε μια ώρα και κάτι ψιλά και φρόντισε να έχεις τα δικαιολογητικά μαζί σου, από τον Αύγουστο και μετά τα ζητάνε όλα εξ αρχής. Την πρώτη φορά έκανα 75' λόγω της ενημέρωσης των χαρτιών μου, καθώς η υπάλληλος ήταν άψογη, ενώ σήμερα έκανα 65' μέχρι να ξεκλειδώσω τον υπάλληλο και να φύγω. Για να μην έχει ουρά, ή νωρίς το πρωί, ή λίγο πριν κλείσουν οι πόρτες. Σε ερωτηση που εκανα στη τραπεζα για 3unlimitit +1 limitit προπληρωμενες σε μια καρτα AB και ενα ονομα μου απαντησαν οτι θα στειλουν ερωτημα κατω στα κεντρικα και 2 μερες τωρα απαντηση δεν πηρα .Tι να κανω ωστε να μου εκδοσουν τις υπολοιπες 2unlimitit+ 1limitit ? Εσεις τι κανατε ? Σκεφτομαι να παω με τη μητερα και τον αδελφο μου για να εκδοσω 4 προπληρωμενες για την καθε καρτα ΑΒ που εχει ο καθενας ,η θα τα ακουσω απο την υπαλληλο ? πες τους να αφήσουν τα ερωτήματα και να κάνουν την αίτηση κι αν είναι θα την απορρίψουν ή εγκρίνουν τα κεντρικά. Αυτή είναι η δουλειά τους. Αν είσαι πουθενά κοντά, πάρε τους συγγενείς σου και πήγαινε στα καταστήματα που γράφω πιο πάνω, που οι υπάλληλοι κάνουν απλά την δουλειά τους και δεν σε πρήζουν. Αλλιώς, βρες εσύ υπάλληλο, εκπαίδευσε τον και μετά φέρε τους άλλους να κάνετε πάρτυ. Κάτι τελευταίο, που το συζητάμε εδώ και καιρό με τον φίλο που αναφέρω πιο πάνω και δεν νομίζω ότι έχει ξαναγραφτεί εδώ, δικαιούμαστε 4 κάρτες τον χρόνο, ε; Στα λογιστικά, είναι ημερολογιακά τα διαστήματα συνήθως, και μηδενίζουν με την αλλαγή του χρόνου. Και ο χρόνος αλλάζει 31/12, σωστά; Άρα, Δευτέρα 4 Γενάρη, όλοι στους υπαλλήλους που έχουμε εκπαιδεύσει για να βγάλουμε άλλες 4; Σωστά; 2
Radiant Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Κάτι τελευταίο, που το συζητάμε εδώ και καιρό με τον φίλο που αναφέρω πιο πάνω και δεν νομίζω ότι έχει ξαναγραφτεί εδώ, δικαιούμαστε 4 κάρτες τον χρόνο, ε; Στα λογιστικά, είναι ημερολογιακά τα διαστήματα συνήθως, και μηδενίζουν με την αλλαγή του χρόνου. Και ο χρόνος αλλάζει 31/12, σωστά; Άρα, Δευτέρα 4 Γενάρη, όλοι στους υπαλλήλους που έχουμε εκπαιδεύσει για να βγάλουμε άλλες 4; Σωστά; Μη με καις έτσι...χαχα 1
talos_2002 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Τρεις εργασιμες. Την Παρασκευη εκανα τα χαρτια και την πληρωμη και σημερα με καλεσαν στο κινητο. Πλάκα κάνεις! 11 ημέρες εμένα! «Συνέπεια» η Πειραιώς...
Zus Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Κάτι τελευταίο, που το συζητάμε εδώ και καιρό με τον φίλο που αναφέρω πιο πάνω και δεν νομίζω ότι έχει ξαναγραφτεί εδώ, δικαιούμαστε 4 κάρτες τον χρόνο, ε; Στα λογιστικά, είναι ημερολογιακά τα διαστήματα συνήθως, και μηδενίζουν με την αλλαγή του χρόνου. Και ο χρόνος αλλάζει 31/12, σωστά; Άρα, Δευτέρα 4 Γενάρη, όλοι στους υπαλλήλους που έχουμε εκπαιδεύσει για να βγάλουμε άλλες 4; Σωστά; Δεν παίζει να παίξει αυτό το σενάριο.
funbreaker Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Τρεις εργασιμες. Την Παρασκευη εκανα τα χαρτια και την πληρωμη και σημερα με καλεσαν στο κινητο. Εντυπωσιακό, σε μένα έιχαν κάνει 7 εργάστιμες στην Θεσσαλονίκη. Εσύ που είσαι? Σε ερωτηση που εκανα στη τραπεζα για 3unlimitit +1 limitit προπληρωμενες σε μια καρτα AB και ενα ονομα μου απαντησαν οτι θα στειλουν ερωτημα κατω στα κεντρικα και 2 μερες τωρα απαντηση δεν πηρα .Tι να κανω ωστε να μου εκδοσουν τις υπολοιπες 2unlimitit+ 1limitit ? Εσεις τι κανατε ? Σκεφτομαι να παω με τη μητερα και τον αδελφο μου για να εκδοσω 4 προπληρωμενες για την καθε καρτα ΑΒ που εχει ο καθενας ,η θα τα ακουσω απο την υπαλληλο ? Τί ερώτημα και μλκίες? Επί τόπου έπρεπε να τηλεφωνήσει, ήταν ζήτημα 3 λεπτών. Σε μένα αυτό εκανε. Εγώ πήρα πρώτα τηλ στην εξυπηρέτηση, επιβεβαίωσα το 3+1, μετά πήγα με απόλυτο ύφος και τους είπα πως επικοινώνησα με τα κεντρικά και δικαιούμαι το 3+1 και με απόλυτη ευγένεια η υπάλληλος μου είπε πως θα επικοινωνήσει κι αυτή για να βεβαιωθεί πως δεν είναι εμπόδιο και η άλλη άσχετη prepaid που έχω. Σε 3-5 λεπτά ενώ παράλληλα είχε ξεκινήσει ταυτόχρονα την διαδικασία στο pc επιβεβαίωσε πως δεν υπάρχει πρόβλημα. Επίσης δεν κατάλαβα για ποιον λόγο θα τα ακούσεις. Που θα τους δώσετε 3Χ4Χ5=60 ευρώ? Γιατί πληρώνονται αυτοί οι υπάλληλοι αν θα σου την πουν εσένα που θες να βγάλεις κάρτες και να δώσεις λεφτά στην επιχείρηση που δουλεύουν? Εγώ λέω να πας να τους την πεις που δεν σε εξυπηρετούν και να απαιτήσεις να σου βγάλουν τις κάρτες άμεσα. Δεν παίζει να παίξει αυτό το σενάριο. οκ είναι τραβηγμένο και δεν θα το έκανα αλλά γιατί να μην παίζει αν ισχύει ο κανόνας?
s2117 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Επίσης δεν κατάλαβα για ποιον λόγο θα τα ακούσεις. Που θα τους δώσετε 3Χ4Χ5=60 ευρώ? Πώς βγαίνει το νούμερο? Για κάθε κάρτα 5 € δίνουμε (+ αυτά που τη φορτίζουμε μετά, τα οποία όμως είναι δικά μας χρήματα)
diplo Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 3 άτομα Χ 4 κάρτες έκαστο Χ 5 ευρώ η κάθε κάρτα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις