orck Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Γιατι εχεις ενα μηνα; Τα χρηματα που βαζεις μεσα ληγουν στον μηνα; Κατι μου διαφευγει, δεν μπορει να ειναι αυτο.
saxos55 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Γιατι εχεις ενα μηνα; Τα χρηματα που βαζεις μεσα ληγουν στον μηνα; Κατι μου διαφευγει, δεν μπορει να ειναι αυτο. Ένα μήνα μέχρι τη λήξη της προσφοράς
akis_supernatural Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 τελικα οι ποντοι ποτε μπαινουν? εκανα αγορες το Σαββατο και τωρα που μπηκαν στο AB.GR δεν εχουν μπει ακομη....
s2117 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 τελικα οι ποντοι ποτε μπαινουν? εκανα αγορες το Σαββατο και τωρα που μπηκαν στο AB.GR δεν εχουν μπει ακομη.... Εγώ που τις έκανα Παρασκευή είδα στο winbank ότι μπήκαν σήμερα.
akis_supernatural Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 ερωτηση..... οι 6ευρες που δινουν στον ΑΒ τι προθεσμια εχουμε για να τις εξαργυρωσουμε?
lefta_yparxoun Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 γράφουν επάνω ημερομηνίες αλλά χοντρικά υπολόγιζε ένα χρόνο περίπου 1
akis_supernatural Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 γράφουν επάνω ημερομηνίες αλλά χοντρικά υπολόγιζε ένα χρόνο περίπου οκ ευχαριστω! τελικα μπηκαν σημερα οι 900 ποντοι.... οι υπολοιποι 100 ποτε θα μπουν?
elias1982 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 πηγα και εγω εχτες στην πειραιως της περιοχης μου και μου ειπαν δεν εχουν καρτες θα φερουν απο δευτερα
akis_supernatural Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 πηγα και εγω εχτες στην πειραιως της περιοχης μου και μου ειπαν δεν εχουν καρτες θα φερουν απο δευτερα ή σε δουλεψαν ή δε γνωριζουν...... εχει ξαναειποθει.... δε χρειαζεται να εχουν καρτες ειναι με παραγγελια οι καρτες!!! πας κανεις την αιτηση και τη φερνουν απο τα κεντρικα σε 3 εργασιμες!! 1
terry308 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μπορεί να μην έχουν τους φάκελους με την "αρχική" κάρτα που είναι σε χαρτί (CRS κωδικό) , εμένα με τέτοιο χαρτί με έστειλαν να κάνω ενεργοποίηση (όπου φάνηκε ο κωδικός της κάρτας) και μετά από μέρες παρέλαβα την κάρτα
akis_supernatural Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μπορεί να μην έχουν τους φάκελους με την "αρχική" κάρτα που είναι σε χαρτί (CRS κωδικό) , εμένα με τέτοιο χαρτί με έστειλαν να κάνω ενεργοποίηση (όπου φάνηκε ο κωδικός της κάρτας) και μετά από μέρες παρέλαβα την κάρτα γιατι να κανεις την ενεργοποιηση απο πριν??? κανεις την αιτηση μετα παιρνεις την καρτα οταν ερθει και τις ενεργοποιεις τοτε.... 1
terry308 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 γιατι να κανεις την ενεργοποιηση απο πριν??? κανεις την αιτηση μετα παιρνεις την καρτα οταν ερθει και τις ενεργοποιεις τοτε.... Εμένα έτσι μου έκαναν ,εβγαλε ενα φάκελο με κωδικούς και το pin , πηγα ταμείο έδωσα τα 5€ και στην αποδειξη της κατάθεσης έγραφε και τον κωδικό της κάρτας, ειμαι επαρχία
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Εγω εκανα δυο προσπαθειες και εχασα τσαμπα α) τον χρονο μου καπου 2 ωρες μαζι με τις μετακινησεις και β) την βενζινη... Μια την Δευτερα, οπου περιμενα 15 λεπτα χωρις να κουνηθει κανεις απο τους 4 ανθρωπους που περιμεναμε σε καρεκλες την σειρα μας (ημουν 4ος) για να παμε σε ενα απο τα 3 γεματα γραφεια και αλλη μιση ωρα σημερα σε αλλο μεγαλυτερο υποκαταστημα, οπου ημουν πρωτος και μοναδικος στην (ορθια) αναμονη οταν μπηκα, για να παω σε ενα απο τα 4 γεματα γραφεια . Οταν ειδα πως δεν ειχα αλλο χρονο και δεν θα προλαβαινα και εφυγα, ειχαν μαζευτει ουρα μετα απο μενα, 7 ατομα!!! Δεν μπορεσα να μαθω, να τσεκαρουν στο συστημα ωστε να ξερω, ουτε αν χρειαζονται/θελουν δικαιολογητικα (ειχα μαζι μου μονο ταυτοτητα και εκκαθαριστικό), μιας και ειμαι ηδη πελατης τους και στο σαιτ λεει οτι για πελατες θελουν μονο ταυτοτητα. Εχω να παω πανω απο χρονο σε τραπεζα, παντα "αδειες" τις εβλεπα οσον αφορα τα γραφεια. Αντε να υπηρχε 1 ατομο. Ενα 2-3ωρο διαθεσιμο δεν το εχω πρωινες ωρες για να βγαλω μια προπληρωμενη, ολιγοωρη αδεια απο τη δουλεια μου πηρα και τις δυο φορες. Χαλια! Μαλιστα η Πειραιως βλεπω δεν εχει καταστηματα με διευρυμένο ωραριο παρα μονο ενα στο κεντρο της Αθηνας στο οποιο δεν ξερω αν γινεται αυτη η δουλεια μαλιστα, ενω αλλες τραπεζες εχουν αρκετα απο ο,τι βλεπω στα σαϊτς τους).
Προτεινόμενες αναρτήσεις