overpower Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 5ευρω ειναι η εκδοςη καθε προπληρωμενης ΚΑΙ 5ευρω ειναι η φορτιση (ή 3 ευρω απο οτι φαινεται) 1
funbreaker Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Απορία ως προς τα δικαιολογητικά για έκδοση των Prepaid: Την Δευτερα θα πάει ο πατέρας μου. Δεν είναι πελάτης της Πειραιώς. Δεν εργάζεται και παίρνει ένα επίδομα αναπηρίας. Τα δικαιολογητικά που θα έχει μαζί του θα είναι: Ταυτότητα Λογαριασμός ΔΕΚΟ Εκκαθαριστικό Κάρτα ΑΒ Τί είδους δικαιολογητικό θα πρέπει να προσκομήσει σχετικά με το επάγγελμα? Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2015 από matrixxx
funbreaker Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Είναι λίγο άσχετοι στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση της Πειραιώς? Πήρα προχθες για να ρωτήσω το όριο των καρτών και δεν ήξεραν και μου είπαν πως θα με καλέσουν. Δεν με κάλεσαν ποτέ. Πήρα σήμερα να ρωτήσω την ερώτηση του παραπάνω post μου και δεν ήξεραν Ξαναρώτησα και για το όριο καρτών και δεν ήξεραν και μου είπαν πως θα με καλέσουν...
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Καλύτερα στείλτους μήνυμα στο Facebook. Και εγώ όταν πήρα να ρωτήσω εαν μπορώ να αλλάξω την χρεωστική απο Visa σε Mastecard δεν ήξεραν ενω όταν τους έστειλα μήνυμα με κάλεσαν και με ενημερωσαν
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Εξαρτάται σε τι υπάλληλο θα πέσεις Στο πρώτο κατάστημα που πήγα μου είπαν οτι δεν έχουν PIN και θα με πάρουν τηλέφωνο την επομένη ήμερα να με ενημερώσουν πότε θα φέρουν. Δεν με πήραν ποτέ. Σε άλλο θέμα πιο παλιά είχα άψογη εξυπηρέτηση απο άλλη υπάλληλο.
orck Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Αυτο το "θα σας καλεσω εγω αυριο" ειναι ανεκδοτο με την συγκεκριμενη τραπεζα. Μου το ειπαν και εμενα οταν ειχαμε προβλημα με την καρτα του ΑΒ (ειχα δωσει την μικρη). Δεν με καλεσε ποτε κανεις για μια εβδομαδα. Ξαναπηγα εγω και μου ειπαν οτι δεν με καλεσαν επειδη δεν εδωσε απαντηση το τμημα μηχανογραφησης. Μας κοροιδευουν μια χαρα. 1
ababapanos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 παιδια μια ερώτηση , και συγνώμη αν εχει απαντηθεί, αν βγαλουμε χρεωστική που εχει συνδρομή 15 ευρω τον χρονο, εχουμε την δυνατότητα, πριν λήξει ο πρώτος χρόνος να την καταργήσουμε για να μην πληρώσουμε την συνδρομή του δεύτερου χρονου?
funbreaker Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Έχω κι εγώ μια ερώτηση. Όταν βγάλω τις 4 κάρτες και βάλω στην κάθε μια από 3 ευρω, μετά για να τις ενεργοποιήσω όταν ψωνίσω κάτι μπορώ να πληρώσω ένα προιον που κάνει 11 ευρώ π.χ. δίνοντας να χρεώσει και τις 4 κάρτες ή πρέπει να αγοράσω 4 διαφορετικά πράματα και να ζητήσω απ την ταμεία να τα χτυπήσει ξεχωριστά?
overpower Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 παιδια μια ερώτηση , και συγνώμη αν εχει απαντηθεί, αν βγαλουμε χρεωστική που εχει συνδρομή 15 ευρω τον χρονο, εχουμε την δυνατότητα, πριν λήξει ο πρώτος χρόνος να την καταργήσουμε για να μην πληρώσουμε την συνδρομή του δεύτερου χρονου? Δεν το γνωριζω, αλλα να πληρωνεις μεσω καρτα αξιζει αφου σου δινει περισσοτερους ποντους. Αν ξεπερασεις τα 2000 δεν υπαρχει χρεωση, πραγμα καθολου δυσκολο. Έχω κι εγώ μια ερώτηση. Όταν βγάλω τις 4 κάρτες και βάλω στην κάθε μια από 3 ευρω, μετά για να τις ενεργοποιήσω όταν ψωνίσω κάτι μπορώ να πληρώσω ένα προιον που κάνει 11 ευρώ π.χ. δίνοντας να χρεώσει και τις 4 κάρτες ή πρέπει να αγοράσω 4 διαφορετικά πράματα και να ζητήσω απ την ταμεία να τα χτυπήσει ξεχωριστά? Νομιζω γινετε, αλλα γιατι δεν βαζεις μεγαλυτερο ποσο, πχ 10-15.
funbreaker Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Νομιζω γινετε, αλλα γιατι δεν βαζεις μεγαλυτερο ποσο, πχ 10-15. Γιατί το πρόβλημα είναι πως να ενεργοποιήσω εύκολα και τις 4 κάρτες χωρίς να αγοράζω 4 φορές. Αν βάλω μεγαλύτερο ποσό το πρόβλημα είναι χειρότερο.
overpower Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Ειχα προβλημα με την καρτα (αποφωρτηση) και την αλλαξα. Λετε να μπουν κανονικα οι 1000 παλι?
eddie1996 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Ειχα προβλημα με την καρτα (αποφωρτηση) και την αλλαξα. Λετε να μπουν κανονικα οι 1000 παλι? Σύμφωνα με την ΠΝΠ των cc δεν επιτρέπεται η ανάληψη από τις προπληρωμένες.
overpower Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δεν μίλησα για προπληρωμενη. Η αποφωρτηση δεν εμποδίζει μόνο την ανάληψη, αλλά και τις πληρωμές. Anyway, μιλαω για χρεωστική.
funbreaker Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Εσείς που βγάλατε πολλές κάρτες, πόσο τις φορτίσατε και πώς κάνατε την πρώτη αγορά με πολλές κάρτες?
overpower Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Απλα βαλε ενα χ ποσο που θα χρειαστεις στο σουπερ. Εχεις 1 μηνα, σιγουρα θα πας πανω απο 4 φορες. Μπορεις και σε καποια να βαλεις πχ 20 ευρω για βενζινη. Δεν αναφερει πουθενα οτι η πρωτη αγορα πρεπει να ειναι στο ιδιο το ΑΒ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις