Moderators matrixxx Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Ολες 5€ ειναι ρε παιδια, και 15 η χρεωστικη. Σε καθε σελιδα τα ιδια υπαρχουν... 2
ababapanos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Να ενημερώσω πως το θεμα με την wind που υπήρχε για το θεμα της σύνδεσης της κάρτας ον λάιν λύθηκε. Για όποιον θέλει ας δοκίμασει τώρα και θα του έρθει κανονικά το μήνυμα 1
overpower Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Η αγορα για να παρεις τους ποντους φανταζομαι οτι πρεπει να γινει σε καταστημα ΑΒ και οχι σε ενα οποιοδηποτε αλλο καταστημα?? Ρωταω επειδη τωρα δεν προλαβαινω να βγαλω τις προπληρωμενες μιας και φευγω (φοιτητικη πολη) και απο εκει που ειμαι δεν εχουμε ΑΒ Στο 1.1 στους ορους λεει γενικα 1η αγορα, δεν αναφερει οτι πρεπει να ειναι υποχρεωτικα σε καταστημα ΑΒ Οπως επισης και στο 1.2 αναφερει γενικα οπου υπαρχει το σημα της mastercard
funbreaker Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Ρε παιδιά λέτε αν διαδοθεί αυτή η κατάχρηση με τις 4 κάρτες ανά άτομο να κόψει απότομα την προσφορά τα ΑΒ και κάποιοι που δεν θα έχουν προλαβει να πάρουν τους πόντους να μείνουν με τις κάρτες στο χέρι? Γιατί τι κερδίζουν τα ΑΒ από όλη αυτή την ιστορία με τις 4 κάρτες? Μόνο η Πειραιώς κερδίζει τα 5ευρα.
sotiriadisc Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μετά από άψογη εξυπηρέτηση στο κατάστημα Ελληνικού, επιβεβαιωνω τη δυνατότητα έκδοσης 1 prepaid AB limited ΚΑΙ 3 prepaid AB. Ήδη έχω πάρει τους 2000 πόντους από τις 2 πρώτες που είχα βγάλει(prepaid + prepaid limited) και αναμένω παραλαβή των άλλων 2 prepaid. Ευχαριστώ το νήμα και τον TS, πολύ δυνατό deal! ποιο καταστημα λες στο ελληνικο ? στην γωνια στην ιασωνιδου +γουναρι ?
lmag Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Επίσης παιδιά και στο κατάστημα του Πειραιά επί της ακτής Μιαούλη, οι υπάλληλοι είχαν άριστη εξυπηρέτηση αφού πήγα κατευθείαν στα ταμεία και αφού ελεγξαν τα στοιχεία μου, μου τις έβγαλαν αμέσως. 3 prepaid και μια limited Καλημέρα, πέρασα και γω από το υποκατάστημα της Ακτής Μιαούλη - Πειραιάς, οι υπάλληλοι το έχουν!!! Σε 15 λεπτά έβγαλα 2 prepaid. Ευχαριστώ τον savvinio82 που άρχισε το θέμα και τον ManKon7 για την υπόδειξη του υποκαταστήματος. Καλές Γιορτές σε όλους!!!
Radiant Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 ποιο καταστημα λες στο ελληνικο ? στην γωνια στην ιασωνιδου +γουναρι ? Σε αυτό που λες έβγαλα τις 2 πρώτες. Αυτό που αναφέρω για αψογη εξυπηρέτηση είναι στην ιασωνιδου πιο χαμηλά(η παλιά ΑΤΕ), όπου έβγαλα τις άλλες 2.
john654321 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα πηγα και εβαλα τον πατερα μου να βγαλει την ιδια στιγμη στην τραπεζα 1 prepaid απλη και μια limited εκανα την αγορα απο καθε καρτα και κανονικα επρεπε να παρω 2000 ποντους ,αλλα πηγα σημερα να ψωνισω και μου δωσανε μονο 1000 , να περιμενω λιγες μερες να μπουν και οι αλλοι οι τους κοψανε τους ποντους μετα απο την 1?
overpower Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μπορεις να το τσεκαρεις στο winbank ή online στο ΑΒ
john654321 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Ωραια και κατι αλλο,Οταν πατε να παρετε τις δωροεπιταγες σας τις δινουνε ολες μαζι πχ 10-15 ?ή 5 καθε συνναλαγη?
overpower Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Ωραια και κατι αλλο, Οταν πατε να παρετε τις δωροεπιταγες σας τις δινουνε ολες μαζι πχ 10-15 ? ή 5 καθε συνναλαγη? Αν εχουν μπει οι ποντοι απο ολες τις καρτες, θα στις δωσουν μαζεμενες. Αν πηγες προχθες με την Α καρτα να αγορασεις κατι, και πας σημερα να πληρωσεις με την Β θα παρεις τις δωροεπιταγες που αντιστοιχουν στην Α και περιμενεις τους ποντους της Β καρτας.
akis_supernatural Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 εβγαλα σημερα τις prepaid και πηγα στο ταμειο να τις φορτωσω και μου ειπαν οτι το ελαχιστο ποσο ειναι 10 ευρω..... τοσο ειναι??? γιατι επεμενα οτι εναι 5 και δεν το δεχοντουσαν!!!
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 3 ευρω λεει το σαιτ της πειραιως. "Ημερήσιο όριο φόρτισης Από €3 έως €2.500 "
akis_supernatural Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 3 ευρω λεει το σαιτ της πειραιως. "Ημερήσιο όριο φόρτισης Από €3 έως €2.500 " 3 ευρω????? και μου επεμειναν οτι ειναι 10 οι παλιοκλεφτες!!! τεσπα αναγκαστηκα και τα εβαλα καθως θα πηγαινα για ψωνια.... αλλα ειναι για το γαμωτο..... τη δευτερα θα περασω μια βολτιτσα παλι....
kostakiss Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 5ευρω ειναι η εκδοςη καθε προπληρωμενης Η 5ευρω ειναι η φορτιση και η εκδοση ειναι δωρεαν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις