Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή τώρα που θα παω να βγάλω την προπληρωμενη να ζητήσω να μου βγαλουν 2 να πάρω διπλους πόντους?

Μετά από επικοινωνία με κεντρικά από την κοπέλα το max όριο prepaid ΑΝΑ ΕΙΔΟΣ είναι 3. Άρα ζητάς 3 prepaid AB ΚΑΙ 1 prepaid AB limited(ππου ρητά αναφέρει στους όρους ότι μπορείς να εκδόσεις 1 ανά ατομο).

Edit: 4000 πόντοι αν όλα πάνε καλα

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να μην προλάβω να πάρω τους πόντους?

Αν και μόνο απο την 1 να πάρω δεν τα βγάλαμε τα χρήματα?

Αρα ζητάω 4 κάρτες πληρώνω 20 ευρώ και παίρνω 4χ30 ευρώ σε δωροεπιταγες?

Χρειάζεται να βάλω χρήματα μέσα?

Sos

Πρέπει να δηλώσω την ωρα που την βγάζω το νούμερο της κάρτας ΑΒ που έχω???

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να μην προλάβω να πάρω τους πόντους?

Αν και μόνο απο την 1 να πάρω δεν τα βγάλαμε τα χρήματα?

Αρα ζητάω 4 κάρτες πληρώνω 20 ευρώ και παίρνω 4χ30 ευρώ σε δωροεπιταγες?

Χρειάζεται να βάλω χρήματα μέσα?

Sos

Πρέπει να δηλώσω την ωρα που την βγάζω το νούμερο της κάρτας ΑΒ που έχω???

Τι sos μωρε, 1 μηνα εχεις.

Εννοειτε οτι πρεπει να βαλεις χρηματα μεσα, οι ποντοι θα μπουν αφου κανεις αγορα με την καθε καρτα.

Διαβασες καθολου το Thread?

• Like 2
Δημοσ.

Η αγορα για να παρεις τους ποντους φανταζομαι οτι πρεπει να γινει σε καταστημα ΑΒ και οχι σε ενα οποιοδηποτε αλλο καταστημα??

Ρωταω επειδη τωρα δεν προλαβαινω να βγαλω τις προπληρωμενες μιας και φευγω (φοιτητικη πολη) και απο εκει που ειμαι δεν εχουμε ΑΒ

Στο 1.1 στους ορους λεει γενικα 1η αγορα, δεν αναφερει οτι πρεπει να ειναι υποχρεωτικα σε καταστημα ΑΒ

Οπως επισης και στο 1.2 αναφερει γενικα οπου υπαρχει το σημα της mastercard

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ απο αυτα που διαβάζω καταλαβαίνω μέχρι ένα σημείο πως γίνεται.

1 παω με τα παραστατικά σε μια τράπεζα και ζηταω καρτες ΑΒ.

Μέχρι 3+1 όπως αναφέρεται παραπάνω είναι το όριο στον συγκεκριμένο τύπο κάρτας που αφορά αυτούς που θελουν μονο τους πόντους που δίνει με το μικρότερο κόστος.

2 Στο ταμείο πρέπει να έχω η γνωρίζω τον αριθμό κάρτας Αβ και να τον αναφέρω.

3 πληρώνω στο ταμείο 5 ευρώ για κάθε κάρτα.

4 Περιμένω pin και κάρτες μέσα σε 4 εργάσιμες (παράδοση στην τραπεζα)

Το SOS ειναι αυτό.

Μπορώ Εγώ να βγάλω πχ 3 prepaid και να τις συνδέσω με διαφορετική καρτα ΑΒ???

Είμαι στην τράπεζα και πριν πληρώσω το 5 ευρώ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΎΤΕΡΗ ΚΑΡΤΑ (που την βγάζω limited) βγάζει μήνυμα οτι θα αντικατασταθεί το barcode ΑΒ με ένα άλλο παρόμοιο που αλλάζει το τελευταίο νούμερο.

Δηλαδη ΔΟΚΙΜΑΣΑ με μία δεύτερη καρτα ΑΒ η οποία εχει διαφορετικο barcode απο την προηγούμενη που χρησιμοποίησα για την έκδοση της πρωτης prepaid αλλά μαζεύουν κοινούς πόντους.

Εδω μου εμφάνισε οτι η καρτα ΑΒ θα αντικατασταθεί απο την πρώτη κάρτα.

Εδω το νούμερο ειναι το νούμερο που εδωσα την πρώτη φορα, το αναγνωρίζω το νούμερο.

Πριν προχωρήσουμε επειδή μου φάνηκε περίεργο το μήνυμα αντικατάστασης του barcode που έβγαλε το σύστημα είπα στον υπάλληλο να μην προχωρήσει και να δούμε αν θα του βγαλει το ιδιο μήνυμα αν του δώσω ΑΛΛΗ κάρτα ΑΒ (ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΗ απο τις πρωτες)

Και εδώ έβγαλε το ίδιο μήνυμα αλλά εδω δεν το ήξερα το νουμερορ της κάρτας ΑΒ που ελεγερ οτι θα αντικατασταθεί.

Ηταν παρόμοιο και άλλαζε το τελευταίο νούμερο.

Τι γίνεται εδώ???

Επεξ/σία από drdedus
Δημοσ.

Η μεγάλη κάρτα ΑΒ με τις μικρές έχουν διαφορά στον σειριακό τους αριθμό αλλά το σύστημα του ΑΒ τις αναγνωρίζει σαν μια

Δημοσ.

Εγώ απο αυτα που διαβάζω καταλαβαίνω μέχρι ένα σημείο πως γίνεται.

1 παω με τα παραστατικά σε μια τράπεζα και ζηταω καρτες ΑΒ.

Μέχρι 3+1 όπως αναφέρεται παραπάνω είναι το όριο στον συγκεκριμένο τύπο κάρτας που αφορά αυτούς που θελουν μονο τους πόντους που δίνει με το μικρότερο κόστος.

2 Στο ταμείο πρέπει να έχω η γνωρίζω τον αριθμό κάρτας Αβ και να τον αναφέρω.

3 πληρώνω στο ταμείο 5 ευρώ για κάθε κάρτα.

4 Περιμένω pin και κάρτες μέσα σε 4 εργάσιμες (παράδοση στην τραπεζα)

Το SOS ειναι αυτό.

Μπορώ Εγώ να βγάλω πχ 3 prepaid και να τις συνδέσω με διαφορετική καρτα ΑΒ???

Είμαι στην τράπεζα και πριν πληρώσω το 5 ευρώ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΎΤΕΡΗ ΚΑΡΤΑ (που την βγάζω limited) βγάζει μήνυμα οτι θα αντικατασταθεί το barcode ΑΒ με ένα άλλο παρόμοιο που αλλάζει το τελευταίο νούμερο.

Τι γίνεται εδώ???

Μάλλον θα πήγες με καμία από τις μικρές ΑΒ plus που έχουν άλλο νούμερο πάνω. 

Ετσι κ αλλιώς όλες αυτές στη κεντρική ΑΒ lus δείχνουν. Την ίδια χρησιμοποιείς για όσες prepaid βγάλεις.

ps: Μην αγχώνεσαι  :shock:

• Like 1
Δημοσ.

Επιβεβαιώνω ότι αν τους δώσεις μικρή κάρτα ΑΒ αλλάζει ο αριθμός που θα εμφανίζεται στην κάρτα της Πειραιώς ΧΩΡΊΣ όμως αυτό να είναι πρόβλημα με τους πόντους.

ΣΤΟ σύστημα της Πειραιώς πετάει μήνυμα στον υπάλληλο, απλά πατάει οκ Και συνεχίζει.

• Like 1
Δημοσ.

Ακόμη και οι δυο μεγάλες κάρτες μεταξύ τους έχουν διαφορετικό  barcode. Πάντα η μία είναι η κύρια και με αυτή γίνεται αυτόματα η σύνδεση στο ταμείο της Πειραιώς όποια κι αν δείξεις από τις υπόλοιπες κάρτες ΑΒ

Δημοσ.

Μετά από άψογη εξυπηρέτηση στο κατάστημα Ελληνικού, επιβεβαιωνω τη δυνατότητα έκδοσης 1 prepaid AB limited ΚΑΙ 3 prepaid AB.

Ήδη έχω πάρει τους 2000 πόντους από τις 2 πρώτες που είχα βγάλει(prepaid + prepaid limited) και αναμένω παραλαβή των άλλων 2 prepaid.

Ευχαριστώ το νήμα και τον TS, πολύ δυνατό deal!

Μετά από επικοινωνία με κεντρικά από την κοπέλα το max όριο prepaid ΑΝΑ ΕΙΔΟΣ είναι 3. Άρα ζητάς 3 prepaid AB ΚΑΙ 1 prepaid AB limited(ππου ρητά αναφέρει στους όρους ότι μπορείς να εκδόσεις 1 ανά ατομο).

Edit: 4000 πόντοι αν όλα πάνε καλα

Τέλεια.

Εγώ σήμερα πήρα τα κουπόνια για τις 2 κάρτες που έβγαλα χάρηκα.

Άρα μπορώ να βγάλω άλλες 2.

Πήρα κι εγώ τηλέφωνο στα κεντρικά αλλά δεν ήξερε η κοπέλα και είπε πως θα με πάρει σε 10 λεπτά να με ενημερώσει αλλά ακόμα παίρνει...

Ειμαι στο ταμείο..

Και βέβαια διάβασα αλλά επειδή ξέρεις να μιλάς χωρις εσυ να διαβάζεις για δείξε μου που λέει αυτα που ρωταω?

Διάβασα πόσες σελίδες απο την αρχή και δεν υπαρχουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ τα βήματα.

5-6 σελίδες πίσω:

Λέω να ασχοληθώ κι εγώ με την προσφορά πηγαίνοντας αύριο να βγάλω τις κάρτες.

Επειδή δεν θέλω να πηγαινοέρχομαι όμως 800 φορές λέω να οργανωθω:

Α. Ως προς τα ΑΒ δεν έχω κάρτα.

• Για να βγάλω απλά πηγαίνω σε ένα κατάστημα με ταυτότητα ή χρειάζεται και κάτι άλλο?
  • Βγαίνει επιτόπου ή θα μου την στείλουν σε κάποιες ημέρες?
Β. Ως προς την τράπεζα:

Είμαι πελάτης στην πειραιώς και έχω ήδη:
  • ΠΕΙΡΑΙΩΣ Visa Debit
  • Πειραιώς Prepaid Card
  • Virtual Προπληρωμένη Κάρτα WEBUY
  • Μπορώ να βγάλω με μια επίσκεψη σε τράπεζα και τις δύο προπληρωμένες?
  • Το ότι έχω ήδη τις παραπάνω προπληρωμένες αποτελέι κάποιο πρόβλημα?
  • Δεύτερη χρεωστική μπορώ να βγάλω?
  • Θα έχω μαζί μου για παν ενδεχόμενο:
  • ταυτότητα
  • εκκαθαριστικό
  • κάρτα ανεργίας
  • εκτυπωμένη από το internet βεβαίωση ανεργίας
  • λογαριασμό τηλεφώνου
  • 10 ευρώ για τις 2 προπληρωμένες που θα βγάλω.

Δεν ξεχνάω κάτι ε?

Πήγα σήμερα για τις κάρτες.

Απαντώ στις ερωτήσεις μου για τους επόμενους:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Α.

• Έβγαλα online από εδώ, εκτύπωσα το χαρτί και το πήγα μαζί με τα δικαιολογητικά στην τράπεζα.
  • Βγαίνει την ίδια στιγμή και μπορείς να την χρησιμοποιήσεις αμέσως.
Β.
  • Ναι, πήγα σήμερα και έβγαλα και τις 2 με μια επίσκεψη. Τους έκανε εντύπωση στην αρχή και τους εξήγησα πως τις θέλω για κάποια προσφορά που με συμφέρει.
  • Σε αυτό το σημείο κόλλησε λίγο η υπάλληλος και ψαχνόταν και ρωτούσε τριγύρω λίγη ώρα μήπως υπάρχει πρόβλημα λόγω cc. Τελικά προχώρησε κανονικά την διαδικασία.
  • Δεν ξέρω, δεν ρώτησα καν λόγω της απάντησης που έλαβα εδώ πως θα πρέπει να ακυρώσω την προηγούμενη.
  • Αυτά είναι τα δικαιολογητικά (η κάρτα ανεργίας ήταν πλεονασμός αφού είχα την βεβαίωση). Το τηλέφωνο ήταν από το σταθερό και το κινητό μου το ζήτησε απλά για να με ειδοποιήσει όταν βγουν οι κάρτες. Στο ΑΒ έδωσα άλλο κινητό για να μην με πρήζουν με spams, δεν νομίζω να έχω πρόβλημα.
Συμβουλή:

Μόλις μπείτε στην τράπεζα βγάλτε χαρτάκι για το ταμείο για να μην περιμένετε πολύ καθώς μετά την έκδοση των καρτών πας στο ταμείο για να πληρώσεις.

Μου είπε πως η κάρτες θα βγουν σε 5 ημέρες και θα με πάρει τηλέφωνο να πάω να τις πάρω.

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης παιδιά και στο κατάστημα του Πειραιά επί της ακτής Μιαούλη, οι υπάλληλοι είχαν άριστη εξυπηρέτηση αφού πήγα κατευθείαν στα ταμεία και αφού ελεγξαν τα στοιχεία μου, μου τις έβγαλαν αμέσως. 3 prepaid και μια limited

• Like 2
Δημοσ.

Επίσης παιδιά και στο κατάστημα του Πειραιά επί της ακτής Μιαούλη, οι υπάλληλοι είχαν άριστη εξυπηρέτηση αφού πήγα κατευθείαν στα ταμεία και αφού ελεγξαν τα στοιχεία μου, μου τις έβγαλαν αμέσως. 3 prepaid και μια limited

για τις 3 prepaid συνολικά ποσα πληρωσες στο ταμειο ? ?  για την limited που εβγαλα εγω ξερω οτι ειναι 5 ευρω, για τις υπολοιπες δε ξερω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...