Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το προβλημα με τα κινητα wind αφορα στην σύνδεση της AB plus κάρτας στο site του ΑΒ (για να μπορείς να βλεπεις μεταξυ αλλων τους πόντους σου ) και εξακολουθεί να υφίσταται.

Προσπάθησα σήμερα να συνδεσω μια νέα AB plus καρτα στο site και αρχικά έβγαζε μήνυμα οτι ''η κάρτα δεν βρέθηκε''

Επικοινώνησα με το 18202 και μου είπαν οτι πρέπει πρώτα να χρησιμοποιηθεί  η κάρτα απο ένα κατάστημα για να ενεργοποιηθει και να την ''δει'' το σύστημα .

Από τη στιγμή που γίνει αυτό περνάει περίπου ένας μήνας για να μπορείς να συνδέσεις την κάρτα στο site και να βλέπεις online το τρέχον υπόλοιπο των πόντων σου.

Όταν το σύστημα ''δει'' την κάρτα για να ολοκληρωθεί η σύνδεσή σου στέλνουν ένα κωδικό επιβεβαιωσης σε κινητό .

Προς το παρον δεν μπορουν να στειλουν μήνυμα σε κινητά Wind .

Αν υπάρχει αριθμός άλλης εταιρίας στο στέλνουν εκεί και ολοκληρωνεις τη διαδικασία.

Όλα αυτά δεν αποτελούν πρόβλημα φυσικά για την έκδοση της prepaid , τη χρήση της και την παραλαβή των δωροεπιταγών,

Απλά για νέες AB plus δεν θα μπορεί κάποιος να δει το υπόλοιπό του στο site . (φαντάζομαι οτι στο winbank , για όσους έχουν , θα εμφανίζονται )

Επεξ/σία από katcos
  • Like 1
  • Απαντ. 645
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πιστωτική κάρτα.

Έχει ετήσια συνδρομή όμως από τον 2ο χρόνο και μετά.

Μπορείς να την ακυρώσεις μόλις την βγάλεις και πάρεις το bonus ή πρέπει να την κρατήσεις ένα χρόνο?

Δημοσ.

Πραγματι το κάθε άτομο μπορεί να βγάλει 3 prepaid και 1 limited από προπληρωμένες. Το θέμα είναι αν αυτές έχουν συνδεθεί σε έναν κωδικό βασιλόπουλου, θα πάρει 4000 πόντους;

Παρακαλώ ας απαντήσει κάποιος που τι έχει κάνει.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Πραγματι το κάθε άτομο μπορεί να βγάλει 3 prepaid και 1 limited από προπληρωμένες. Το θέμα είναι αν αυτές έχουν συνδεθεί σε έναν κωδικό βασιλόπουλου, θα πάρει 4000 πόντους;

Ευχαριστώ

ναι ,γινεται στον ιδια αβ καρτα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ

Δηλάδη εγώ που έχω ήδη:

• μια απλή χρεωστική της Πειραιώς
  • μια απλή prepaid της πειραιως
  • μια webuy prepaid
  • μια AB prepaid
  • μια AB prepaid limited

άμα πάω και ζητήσω άλλες 2 AB prepaid θα μου τις δώσουν κανονικά?

Ήδη τώρα που πήγα να βγάλω 2 prepaid ξύνισαν και ψάχνονταν αν γίνεται...

α και μια σημαντική ερώτηση:

τα 5 ευρώ για τις prepaid είναι για πάντα και όχι ανά έτος ε??

Δημοσ.

Έχει ετήσια συνδρομή όμως από τον 2ο χρόνο και μετά.

Μπορείς να την ακυρώσεις μόλις την βγάλεις και πάρεις το bonus ή πρέπει να την κρατήσεις ένα χρόνο?

Ναι μπορείς να την ακυρώσεις όποτε θέλεις αρκεί να μην έχει οφειλόμενο υπόλοιπο

Είναι εφ'απαξ καταβολή για την έκδοση της κάρτας , όχι ετήσια συνδρομή.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Όλα αυτά δεν αποτελούν πρόβλημα φυσικά για την έκδοση της prepaid , τη χρήση της και την παραλαβή των δωροεπιταγών,

Γνωστα Κωστα οσα εγραψες. Εμμεσα δεν ειναι προβλημα αφου δεν μπορεις να βλεπεις την εξελιξη της διαδικασιας φορτισης με τους ποντους της προσφορας; 

..

Απλά για νέες AB plus δεν θα μπορεί κάποιος να δει το υπολοιπό του στο site . (φαντάζομαι οτι στο winbank , για όσους έχουν , θα εμφανίζονται )

Οχι μονο για νεες, αλλα και για παλιες (που δεν υπαρχει ακομα λογαριασμος ονλαιν) φανταζομαι. Αν εμφανιζονται οι ποντοι κανονικα παντως στο winbank και χωρις την εγγραφη στην ονλαιν παρακολουθηση των ποντων στο ΑΒ με λογαριασμο, ειναι μια λυση, περιμενουμε επιβεβαιωση.

Δημοσ.

Οχι μονο για νεες, αλλα και για παλιες (που δεν υπαρχει ακομα λογαριασμος ονλαιν) φανταζομαι. Αν εμφανιζονται οι ποντοι κανονικα παντως στο winbank και χωρις την εγγραφη στην ονλαιν παρακολουθηση των ποντων στο ΑΒ με λογαριασμο, ειναι μια λυση, περιμενουμε επιβεβαιωση.

Για το κανονικά δεν μπορώ να το διαβεβαιώσω προσωπικά, αλλά έχει γραφτεί παλιότερα ότι φαίνονται κανονικά.

Αυτό που είδα εγώ, είναι ότι από την μέρα που τις έβγαλα, τις βλέπω κανονικότατα στο winbank και λέει πόντοι κερδισμένοι 0.

Εννοείται ότι δεν τις έχω χρησιμοποιήσει ακόμα, μάλλον αύριο βράδυ.

Δημοσ.

Δηλάδη εγώ που έχω ήδη:

• μια απλή χρεωστική της Πειραιώς
  • μια απλή prepaid της πειραιως
  • μια webuy prepaid
  • μια AB prepaid
  • μια AB prepaid limited

άμα πάω και ζητήσω άλλες 2 AB prepaid θα μου τις δώσουν κανονικά?

Ήδη τώρα που πήγα να βγάλω 2 prepaid ξύνισαν και ψάχνονταν αν γίνεται...

α και μια σημαντική ερώτηση:

δικαιουσαι αλλη μια prepaid 

Δημοσ.

δικαιουσαι αλλη μια prepaid 

α δηλαδή οι 5 prepaid είναι συνολικά και όχι μόνο ΑΒ.

Την webuy που την έβγαλα για πλάκα δοκιμαστικά δεν μπορώ να την ακυρώσω άραγε?

Δημοσ.

α δηλαδή οι 5 prepaid είναι συνολικά και όχι μόνο ΑΒ.

Την webuy που την έβγαλα για πλάκα δοκιμαστικά δεν μπορώ να την ακυρώσω άραγε?

5 prepaid συνολικα...αρα και 5 prepaid AB :-D

Μπορεις να ακυρωσεις την webuy με ενα τηλ.

• Like 2
Δημοσ.

5 prepaid συνολικα...αρα και 5 prepaid AB :-D

Μπορεις να ακυρωσεις την webuy με ενα τηλ.

Απλά μάλλον θα πάω σε άλλο κατάστημα για τις άλλες 2 γιατί ντρέπομαι να πάω στο ίδιο.

Τους φάνηκα παράξενος που ήθελα 2.

Δημοσ.

Δυο ερωτησεις:

Εγω εχω τον αριθμο αβ στο κινητο μου, δεν ξερω που βρισκονται οι καρτες και τα χαρτια εγγραφης. Αρκει για να την συνδεσω με την καρτα για τους ποντους;

Επισης, συμφαιρει περισσοτερο να κανω την ηδη υπαρχουσα χρεωστικη σε αβ η να παρω προπληρωμενες;

Μπορείς και μόνο με τον αριθμό της κάρτας ΑΒ. Έτσι έκανα.

Για το τι σε συμφέρει, πρέπει να δεις ο ίδιος τις χρεώσεις των χρεωστικών και πιστωτικών ΑΒ. Βεβαίως, δεν υπάρχει λόγος να ακυρώσεις την κανονική χρεωστική, καθώς -αν θυμάμαι σωστά- δεν απαιτείται.

Το προβλημα με τα κινητα wind αφορα στην σύνδεση της AB plus κάρτας στο site του ΑΒ (για να μπορείς να βλεπεις μεταξυ αλλων τους πόντους σου ) και εξακολουθεί να υφίσταται.

Όταν το σύστημα ''δει'' την κάρτα για να ολοκληρωθεί η σύνδεσή σου στέλνουν ένα κωδικό επιβεβαιωσης σε κινητό .

Προς το παρον δεν μπορουν να στειλουν μήνυμα σε κινητά Wind .

Αν υπάρχει αριθμός άλλης εταιρίας στο στέλνουν εκεί και ολοκληρωνεις τη διαδικασία.

Το βράδυ της 08/12 κατάφερα να συνδέσω την ΑΒ στο site με χρήση αριθμού Wind. Ίσως πρέπει οι κάτοχοι Wind να επικοινωνήσουν με την υποστήριξη πελατών, για να αναφέρουν το πρόβλημά τους και να δώσουν τον αριθμό της κάρτας τους (μου τον ζήτησαν) ώστε να παρακάμψουν το πρόβλημα.

Είχα δοκιμάσει και αριθμό άλλης εταιρίας, αλλά δεν τον δέχθηκε επειδή δεν ήταν δηλωμένος ως αριθμός της ΑΒ, όπως είπε και το μήνυμα που εμφανίσθηκε από το site.

Δημοσ.

Μετά από άψογη εξυπηρέτηση στο κατάστημα Ελληνικού, επιβεβαιωνω τη δυνατότητα έκδοσης 1 prepaid AB limited ΚΑΙ 3 prepaid AB.

Ήδη έχω πάρει τους 2000 πόντους από τις 2 πρώτες που είχα βγάλει(prepaid + prepaid limited) και αναμένω παραλαβή των άλλων 2 prepaid.

Ευχαριστώ το νήμα και τον TS, πολύ δυνατό deal!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...