Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πώς γίνεται να βγάλεις 5 prepaid AB ενώ υπάρχουν μόνο 2?

Για 5 άτομα ξεχωριστά μάλλον εννοεί

Μου παν ότι λόγω καπιταλ κοντρόλ δρν βγάζουν κάρτες μια προπληρωμένη ήθελα απλά.

Εμένα μια χαρά μου έβγαλαν (δε τη παρέλαβα ακόμα) και δεν ήμουν της τράπεζας τους

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλή ερώτηση ( 25 σελίδες διαβάζω τα ίδια και τα ίδια-ίδια )

Πόσες κάρτες, αν άτομο ?

Επεξ/σία από maxdore217
Δημοσ.

Μου παν ότι λόγω καπιταλ κοντρόλ δρν βγάζουν κάρτες μια προπληρωμένη ήθελα απλά.

Λάθος σου είπαν. Σήμερα τις παρέλαβα και τις 2.

Για 5 άτομα ξεχωριστά μάλλον εννοεί.

Ε τότε δεν είναι 125 ανά άτομο.

Δημοσ.

μεγιστο οφελος ανα ατομο

5 prepaid---125 ευρω

Mε επιφύλαξη, αλλά βάση απάντησης σε τηλέφωνο υπαλλήλου στα κεντρικά, εκδίδονται maximum 3 prepaid ανά άτομο συν μία prepaid limited=4. Μήπως η 5η που λες είναι χρεωστική ή πιστωτική και όχι prepaid?

Δημοσ.

Mε επιφύλαξη, αλλά βάση απάντησης σε τηλέφωνο υπαλλήλου στα κεντρικά, εκδίδονται maximum 3 prepaid ανά άτομο συν μία prepaid limited=4. Μήπως η 5η που λες είναι χρεωστική ή πιστωτική και όχι prepaid?

Καλά με ποιά λογική να εκδίδονται πάνω από μία κάρτα από το ίδιο είδος? Μήπως ξεπεράσει το όριο?

Μπορούμε να το διασταυρώσουμε κάπως αν ισχύει?

Δημοσ.

Μόλις τέλειωσα τον "γολγοθά" μου με την Πειραιως.
Έχει ξαναειπωθεί αλλά το ξαναλέω, τα έγγραφα που μου ζητήθηκαν για prepaid limited AB ήταν:

Ταυτότητα

Εκκαθαριστικό

ΔΕΚΟ

Αντιγραφο Μισθοδοσίας

Ταυτόχρονα έκανα αίτηση και για πιστωτική ΑΒ(έτσι κ αλλιώς ήθελα να βγάλω πιστωτική αυτές τις μέρες) γιατί όπως μου είπαν δε χρειάζεται να έχεις λογαριασμό για να βγάλεις πιστωτική.

Να τονίσω ότι δεν είμαι πελάτης ούτε της Πειραιώς ούτε των υπόλοιπων 8 τραπεζών που συνενώθηκαν.

Δημοσ.

Πέρασε μια μέρα από την πρώτη χρήση.

Στον λογαριασμό ΑΒ δείχνει μόνο 2 πόντους από χθες.

Στο winbank δείχνει 0.

Εμενα περασαν 3 εργασιμες για να μπουν οι 1000 ποντοι στην πειραιως και 4 για να περαστουν κ στο σιτε του ΑΒ

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...