funbreaker Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Πήγα σήμερα για τις Prepaid χωρίς να έχω δεχτεί τηλέφωνο. Η υπάλληλος μου είπε πως ήρθαν σήμερα (7η εργάσιμη), οπότε δεν ξέρω αν θα με έπαιρνε ή έπρεπε να πάω με δική μου πρωτοβουλία. Είχα φροντίσει να κόψω χαρτάκι απ την αρχή οπότε αφού η σειρά μου είχε σχεδόν φτάσει είπα να τις φορτίσω απ το ταμείο αντί απ το winbank. Και ευτυχώς γιατί διαπιστώθηκε πρόβλημα και ο ταμίας με έστειλε πίσω στην υπάλληλο γιατί φαινόταν ανενεργές και αυτή ψαχνόταν κανα 10λεπτο μη ξέροντας τι πρέπει να κάνει και τελικα το βρήκε και τις φόρτισα. Μετά πήγα κατευθείαν σε ενα ΑΒ που ήταν σχεδόν δίπλα και έκανα αγορές γύρω στο 5ευρω με την κάθε μία. Γύρισα σπίτι τώρα και έχω τις εξής απορίες: Όταν έκανα τις αγορές δεν έδειξα και την κάρτα ΑΒ όπου είναι συνδεδεμένες οι κάρτες αλλά έδωσα μόνο τις prepaid. Στον λογαριασμό μου ΑΒ μέχρι στιγμής δείχνουν να έχουν μπει μόνο 2 πόντοι με τελευταία ενημέρωση 26/11 όμως στις αποδείξεις μου φαίνονται κανονικά οι σημερινές αγορές. Δεν έκανα μλκια που δεν έδωσα και την κάρτα ΑΒ και οι πόντοι θα μπουν κανονικά ε? Όταν με το καλό μπουν οι 2000 πόντοι, τα κουπόνια τα παίρνω σε χάρτινη μορφή και τα εξαργυρώνω όποτε και σε όποιο ΑΒ θέλω με αγορές? Για να πάρω τα κουπόνια πρέπει να κάνω κάποια αγορά γενικά με την κάρτα ΑΒ, να κάνω αγορά με τις prepaid ή μπορώ και να πάω απλά στο ταμείο και να τα ζητήσω?
ekkli Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Πήγα σήμερα για τις Prepaid χωρίς να έχω δεχτεί τηλέφωνο. Η υπάλληλος μου είπε πως ήρθαν σήμερα (7η εργάσιμη), οπότε δεν ξέρω αν θα με έπαιρνε ή έπρεπε να πάω με δική μου πρωτοβουλία. Είχα φροντίσει να κόψω χαρτάκι απ την αρχή οπότε αφού η σειρά μου είχε σχεδόν φτάσει είπα να τις φορτίσω απ το ταμείο αντί απ το winbank. Και ευτυχώς γιατί διαπιστώθηκε πρόβλημα και ο ταμίας με έστειλε πίσω στην υπάλληλο γιατί φαινόταν ανενεργές και αυτή ψαχνόταν κανα 10λεπτο μη ξέροντας τι πρέπει να κάνει και τελικα το βρήκε και τις φόρτισα. Μετά πήγα κατευθείαν σε ενα ΑΒ που ήταν σχεδόν δίπλα και έκανα αγορές γύρω στο 5ευρω με την κάθε μία. Γύρισα σπίτι τώρα και έχω τις εξής απορίες: Όταν έκανα τις αγορές δεν έδειξα και την κάρτα ΑΒ όπου είναι συνδεδεμένες οι κάρτες αλλά έδωσα μόνο τις prepaid. Στον λογαριασμό μου ΑΒ μέχρι στιγμής δείχνουν να έχουν μπει μόνο 2 πόντοι με τελευταία ενημέρωση 26/11 όμως στις αποδείξεις μου φαίνονται κανονικά οι σημερινές αγορές. Δεν έκανα μλκια που δεν έδωσα και την κάρτα ΑΒ και οι πόντοι θα μπουν κανονικά ε? Όταν με το καλό μπουν οι 2000 πόντοι, τα κουπόνια τα παίρνω σε χάρτινη μορφή και τα εξαργυρώνω όποτε και σε όποιο ΑΒ θέλω με αγορές? Για να πάρω τα κουπόνια πρέπει να κάνω κάποια αγορά γενικά με την κάρτα ΑΒ, να κάνω αγορά με τις prepaid ή μπορώ και να πάω απλά στο ταμείο και να τα ζητήσω? 1. είναι συνδεδεμένες οι κάρτες της Πειραιώς με την κάρτα ΑΒ. Μην ανησυχείς, κάνει κάποιες ώρες, μπορεί και μέρες να φανούν οι πόντοι στο σύστημα 2/3 θα πας να κάνεις ψώνια, θα δείξεις την κάρτα ΑΒ για να περάσεις πόντους και θα βγάλει η ταμειακή ότι πρέπει να πάρεις 10 6ευρες επιταγές ΑΒ, που προφανώς εξαργυρώνονται μόνο στα ΑΒ και τις χρησιμοποιείς αντί για λεφτά στο ταμείο.
Professor Xavier Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Πέρασαν 12 μέρες και καμία ειδοποίηση. Πήγα σήμερα και συναντάω την υπάλληλο που είχαμε τσακωθεί και μου λέει με μια ξινίλα ¨τι θέλετε εσείς?" ( ) δεν δίνω σημασία στο υφάκι και της απαντάω πως ήρθα να βγάλω την κάρτα και να πάρω την πρώτη που έβγαλα. "Να περιμένετε στα άλλα γραφεία" μου λέει. Με εξυπηρετεί άλλη υπάλληλος, της λέω το και το, βλέπει στα χαρτιά το όνομά μου και μου λέει "Α, ναι, κάπου εδώ την είχα δει την κάρτα" ( ) Κάναμε αίτηση και για την δεύτερη κάρτα και μου λέει σε 4-5 μέρες θα είναι έτοιμη. θα με ειδοποιήσετε? την ρωτάω, Ναι, μου απαντάει (Για να δούμε). ειλικρινά πρέπει να έχω πέσει στο χειρότερο υποκατάστημά τους. Έβαλα 5 ευρώ στην πρώτη και έχουν περάσει 3 ώρες και δεν δουλεύει ούτε σε ΑΤΜ ούτε σε ΑΒ. Μήπως πρέπει να κάνω κάτι πρώτα στα ΑΤΜ για να ενεργοποιηθεί? 1
funbreaker Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 1. είναι συνδεδεμένες οι κάρτες της Πειραιώς με την κάρτα ΑΒ. Μην ανησυχείς, κάνει κάποιες ώρες, μπορεί και μέρες να φανούν οι πόντοι στο σύστημα 2/3 θα πας να κάνεις ψώνια, θα δείξεις την κάρτα ΑΒ για να περάσεις πόντους και θα βγάλει η ταμειακή ότι πρέπει να πάρεις 10 6ευρες επιταγές ΑΒ, που προφανώς εξαργυρώνονται μόνο στα ΑΒ και τις χρησιμοποιείς αντί για λεφτά στο ταμείο. thanks, σχετικά με τις 2/3 δεν απαντήθηκε αν τα ψώνια θα πρέπει να γίνουν με prepaid ή απλά με μετρητα, αν τα "κουπόνια" είναι υλικά χάρτινα κουπόνια ή άυλοι πόντοι στο σύστημα που θα μου δίνουν την έκπτωση.
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Πληρωνεις με μετρητα αν θες. Αρκει να δωσεις την καρτα abplus. Οι δωροεπιταγες θα ειναι χαρτινες, 6ευρω αξια η καθε μια. Παιρνοντας τες με την επομενη αγορα που λεμε, εξαργυρωνεις τους ποντους σου, οι οποιοι θα φυγουν απο το συστημα.Τοσο καιρο διαβαζω το τοπικ, δεν εχω αποφασισει να μπω στην ταλαιπωρια/διαδικασια εκδοσης νεας καρτας/ων. Τωρα που διαβασα και για το προβλημα με την wind χωρις να ειναι καταλυτικο βεβαια, το βλεπω να απομακρυνεται πιο πολυ το ενδεχομενο να παω. 1
funbreaker Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Έβαλα 5 ευρώ στην πρώτη και έχουν περάσει 3 ώρες και δεν δουλεύει ούτε σε ΑΤΜ ούτε σε ΑΒ. Μήπως πρέπει να κάνω κάτι πρώτα στα ΑΤΜ για να ενεργοποιηθεί? Στο ταμείο τα έβαλες ή μέσω winbank? Γιατί εγώ πήγα να τα βάλω στο ταμείο και κάτι δεν είχε ενεργοποιηθεί και με ξανάστειλε στην αρχική υπάλληλο. Αν το έκανα από winbank παίζει να είχα πρόβλημα. Από ΑΤΜ δεν χρειάζεται κάτι. Πληρωνεις με μετρητα αν θες. Οι δωροεπιταγες θα ειναι χαρτινες, 6ευρω αξια η καθε μια. Παιρνοντας τες με την επομενη αγορα που λεμε, εξαργυρωνεις τους ποντους σου, οι οποιοι θα φυγουν απο το συστημα. thanks!
diplo Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ Μόλις πήρα την δικιά μου πήγα στο ΑΤΜ να αλλάξω pin και μου έβγαζε ότι δεν γίνεται και να πάρω τηλ την εξυπηρέτηση πελατών. Δε πήγα μέσα ξανά γιατί ο υπάλληλος ήταν πέρα βρέχει και θα έχανα τη μισή μου μετά. Την επόμενη πήγα να την φορτίσω από web και όλα πήγα καλά. Άλλαξα και το pin το ίδιο βράδυ. Άρα μάλλον θέλει κάμποση ώρα για να ολοκληρωθεί η ενεργοποίηση.
Professor Xavier Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Στο ταμείο τα έβαλες ή μέσω winbank? Γιατί εγώ πήγα να τα βάλω στο ταμείο και κάτι δεν είχε ενεργοποιηθεί και με ξανάστειλε στην αρχική υπάλληλο. Αν το έκανα από winbank παίζει να είχα πρόβλημα. Από ΑΤΜ δεν χρειάζεται κάτι. Στο Ταμείο. Αν δεν είχε ενεργοποιηθεί δεν θα το έβλεπε η ταμίας? Θα περιμένω μέχρι αύριο και βλέπουμε. Τοσο καιρο διαβαζω το τοπικ, δεν εχω αποφασισει να μπω στην ταλαιπωρια/διαδικασια εκδοσης νεας καρτας/ων. Τωρα που διαβασα και για το προβλημα με την wind χωρις να ειναι καταλυτικο βεβαια, το βλεπω να απομακρυνεται πιο πολυ το ενδεχομενο να παω. Είναι που θα πέσεις. άλλοι τις βγάλανε χωρίς ταλαιπωρία. το πρόβλημα με την wind πιστεύω είναι κάτι που θα διορθωθεί! 1
kostakiss Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δυο ερωτησεις: Εγω εχω τον αριθμο αβ στο κινητο μου, δεν ξερω που βρισκονται οι καρτες και τα χαρτια εγγραφης. Αρκει για να την συνδεσω με την καρτα για τους ποντους; Επισης, συμφαιρει περισσοτερο να κανω την ηδη υπαρχουσα χρεωστικη σε αβ η να παρω προπληρωμενες;
overpower Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δυο ερωτησεις: Εγω εχω τον αριθμο αβ στο κινητο μου, δεν ξερω που βρισκονται οι καρτες και τα χαρτια εγγραφης. Αρκει για να την συνδεσω με την καρτα για τους ποντους; Επισης, συμφαιρει περισσοτερο να κανω την ηδη υπαρχουσα χρεωστικη σε αβ η να παρω προπληρωμενες; Μονο το barcode θελουν, σε οτι μορφη και να το εχεις. Συμφαιρει να κανεις και τις 3. Θα παρεις πισω 75 ευρω σε δωροεπιταγες.
funbreaker Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Μονο το barcode θελουν, σε οτι μορφη και να το εχεις. Συμφαιρει να κανεις και τις 3. Θα παρεις πισω 75 ευρω σε δωροεπιταγες. Εγώ που έχω ήδη απλή χρεωστική μπορώ να την μετατρέψω?
kostakiss Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Μονο το barcode θελουν, σε οτι μορφη και να το εχεις. Συμφαιρει να κανεις και τις 3. Θα παρεις πισω 75 ευρω σε δωροεπιταγες. ποιες 3 εννοεις και τι κοστος θελει για να παρω τα 75;
funbreaker Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 ποιες 3 εννοεις και τι κοστος θελει για να παρω τα 75; 2 prepaid+χρεωστική. 5+5+15 (η 15 ανά έτος)
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Αρα οχι 75, αλλα 65€. Λαθος κανω; Κατι αλλο εννοουσε, ή εκανε λαθος την... προσθαφαιρεση.
funbreaker Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Αρα οχι 75, αλλα 65€. Λαθος κανω; Κατι αλλο εννοουσε, ή εκανε λαθος την... προσθαφαιρεση. 3Χ30-5-5-15=65, σωστός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις