Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να βγαλω τις 2 prepaid και η κοπελα μου αλλες 2.....

εγω δεν ειμαι πελατης σην πειραιως ενω εκεινη ειναι....

μπορειτε να μου πειτε τι δικαιολογητικα να εχουμε ο καθενας για να τα μαζεψω?

ευχαριστω!

Λίγο κόπο να έκανες να διάβαζες 3 σελίδες πίσω θα τα έβρισκες όλα έτοιμα:

Λέω να ασχοληθώ κι εγώ με την προσφορά πηγαίνοντας αύριο να βγάλω τις κάρτες.

Επειδή δεν θέλω να πηγαινοέρχομαι όμως 800 φορές λέω να οργανωθω:

Α. Ως προς τα ΑΒ δεν έχω κάρτα.

• Για να βγάλω απλά πηγαίνω σε ένα κατάστημα με ταυτότητα ή χρειάζεται και κάτι άλλο?
  • Βγαίνει επιτόπου ή θα μου την στείλουν σε κάποιες ημέρες?
Β. Ως προς την τράπεζα:

Είμαι πελάτης στην πειραιώς και έχω ήδη:
  • ΠΕΙΡΑΙΩΣ Visa Debit
  • Πειραιώς Prepaid Card
  • Virtual Προπληρωμένη Κάρτα WEBUY
  • Μπορώ να βγάλω με μια επίσκεψη σε τράπεζα και τις δύο προπληρωμένες?
  • Το ότι έχω ήδη τις παραπάνω προπληρωμένες αποτελέι κάποιο πρόβλημα?
  • Δεύτερη χρεωστική μπορώ να βγάλω?
  • Θα έχω μαζί μου για παν ενδεχόμενο:
  • ταυτότητα
  • εκκαθαριστικό
  • κάρτα ανεργίας
  • εκτυπωμένη από το internet βεβαίωση ανεργίας
  • λογαριασμό τηλεφώνου
  • 10 ευρώ για τις 2 προπληρωμένες που θα βγάλω.

Δεν ξεχνάω κάτι ε?

Πήγα σήμερα για τις κάρτες.

Απαντώ στις ερωτήσεις μου για τους επόμενους:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Α.

• Έβγαλα online από εδώ, εκτύπωσα το χαρτί και το πήγα μαζί με τα δικαιολογητικά στην τράπεζα.
  • Βγαίνει την ίδια στιγμή και μπορείς να την χρησιμοποιήσεις αμέσως.
Β.
  • Ναι, πήγα σήμερα και έβγαλα και τις 2 με μια επίσκεψη. Τους έκανε εντύπωση στην αρχή και τους εξήγησα πως τις θέλω για κάποια προσφορά που με συμφέρει.
  • Σε αυτό το σημείο κόλλησε λίγο η υπάλληλος και ψαχνόταν και ρωτούσε τριγύρω λίγη ώρα μήπως υπάρχει πρόβλημα λόγω cc. Τελικά προχώρησε κανονικά την διαδικασία.
  • Δεν ξέρω, δεν ρώτησα καν λόγω της απάντησης που έλαβα εδώ πως θα πρέπει να ακυρώσω την προηγούμενη.
  • Αυτά είναι τα δικαιολογητικά (η κάρτα ανεργίας ήταν πλεονασμός αφού είχα την βεβαίωση). Το τηλέφωνο ήταν από το σταθερό και το κινητό μου το ζήτησε απλά για να με ειδοποιήσει όταν βγουν οι κάρτες. Στο ΑΒ έδωσα άλλο κινητό για να μην με πρήζουν με spams, δεν νομίζω να έχω πρόβλημα.
Συμβουλή:

Μόλις μπείτε στην τράπεζα βγάλτε χαρτάκι για το ταμείο για να μην περιμένετε πολύ καθώς μετά την έκδοση των καρτών πας στο ταμείο για να πληρώσεις.

Μου είπε πως η κάρτες θα βγουν σε 5 ημέρες και θα με πάρει τηλέφωνο να πάω να τις πάρω.

Έβγαλα 2 χρεωστικές ΑΒ Πειραιώς σε δύο διαφορετικά ονόματα και τις σύνδεσα με μία κάρτα του Βασιλόπουλου.

Στην πρώτη αγορά με κάθε κάρτα θα πιστωθούν 2.000 πόντοι στην κάρτα του Βασιλόπουλου. Το έχω καταλάβει καλά?

Ναι, όπως δείχνουν τα πράματα έτσι πρέπει να γίνει.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Σήμερα έκλεισα την 5η εργάσιμη ημέρα από τότε που αιτήθηκα για τις κάρτες αλλά δεν είχα κανένα τηλεφώνημα.

Από Δευτέρα λοιπόν...

• Like 1
  • Απαντ. 645
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λίγο κόπο να έκανες να διάβαζες 3 σελίδες πίσω θα τα έβρισκες όλα έτοιμα:

σε ευχαριστω!!! αρα το καλυτερο για να εποφεληθουμε με τους περισσοτερους ποντους ειναι να βγαλουμε απο 2 προπληρωμενες ετσι? αν εξαιρεσουμε τη χρεωστικη και την πιστωτικη...

Δημοσ.

Σήμερα έκλεισα την 5η εργάσιμη ημέρα από τότε που αιτήθηκα για τις κάρτες αλλά δεν είχα κανένα τηλεφώνημα.

Από Δευτέρα λοιπόν...

Το ίδιο και εδώ... αναμονή, κρίμα και θα ήταν φοβερό να τις περνάμε σήμερα, λόγω της προσφοράς με τα ποτά... θα έβγαιναν "τζάμπα"
Δημοσ.

σε ευχαριστω!!! αρα το καλυτερο για να εποφεληθουμε με τους περισσοτερους ποντους ειναι να βγαλουμε απο 2 προπληρωμενες ετσι? αν εξαιρεσουμε τη χρεωστικη και την πιστωτικη...

Ναι εγώ αυτό έκανα και περιμένω να δω τα αποτελέσματα...

Το ίδιο και εδώ... αναμονή, κρίμα και θα ήταν φοβερό να τις περνάμε σήμερα, λόγω της προσφοράς με τα ποτά... θα έβγαιναν "τζάμπα"

Ποιά προσφορά είναι αυτή? Δεν την βρίσκω.

• Moderators
Δημοσ.

Νομίζω πως το 1ο quote του post που οδηγεί το λινκ μου απαντά στην ερώτηση, εκτός αν δεν κατάλαβα κάτι καλά.

• Moderators
Δημοσ.

Προφανως.

To 1o quote ειναι ερωτηση, στην απαντηση δεν αναφερεται κατι (αμεσα τουλαχιστον) περι ιδιας ΑΒ, εξ ου και η -ακριβως στο επομενο ποστ- επανερωτηση του ιδιου πραγματος απο αλλο μελος. Η απαντηση ειναι στο ποστ παρακατω.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά πήγα να βγάλω σήμερα την χρεωστική Α-Β και μου είπε ο υπάλληλος ότι θέλει 15 ευρω από τον πρώτο χρόνο. Έτσι είναι τελικά; Ο πρώτος χρόνος δεν είναι δωρεάν ;

Δημοσ.

Παιδιά πήγα να βγάλω σήμερα την χρεωστική Α-Β και μου είπε ο υπάλληλος ότι θέλει 15 ευρω από τον πρώτο χρόνο. Έτσι είναι τελικά; Ο πρώτος χρόνος δεν είναι δωρεάν ;

Η χρεωστική έχουμε πει ξανά ότι έχει χρεώσεις !

Η προπληρωμένη δεν έχει συνδρομή αλλά "κοστίζει" 5€ (κατά την ενεργοποίηση) 

• Like 1
Δημοσ.

Συμφέρει λοιπόν καλύτερα να βγάλω την προπληρωμένη; Τι πιστεύετε;

Αναλόγως. Αν θέλεις μόνο να πάρεις τους πόντους, συμφέρει η προπληρωμένη, αν όμως κάνεις και αγορές με κάρτα από τον Βασιλόπουλο, συμφέρει η χρεωστική. 

Σκέψου μόνο τις φορτίσεις που κοστίζουν κάθε φορά 1 ευρώ

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...