Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν αναφέρει εδώ κόστος για χρεωστική κάρτα...

Ανοίγεις τα χαρακτηριστικά της καρτας που σε ενδιαφέρει. Συγκεκριμένα:

Συνδρομή

Η ετήσια συνδρομή της κάρτας ΑΒ Plus MasterCard Debit είναι €15.

Η συνδρομή της AB Plus MasterCard Credit της Τράπεζας Πειραιώς είναι δωρεάν τον πρώτο χρόνο. Η δωρεάν συνδρομή μπορεί να συνεχιστεί, εφόσον χρησιμοποιείτε την κάρτα σας για αγορές πάνω από € 2.000 το χρόνο. Διαφορετικά, από το δεύτερο χρόνο και μετά η συνδρομή είναι δωρεάν μόνο για τα πρόσθετα μέλη. Για τον κύριο κάτοχο της κάρτας η συνδρομή είναι € 15.

Η προπληρωμένη κάρτα ΑΒ Plus MasterCard Prepaid δεν έχει ετήσια συνδρομή.

• Like 1
  • Απαντ. 645
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο ποτε εχει συνδρομη μια χρεωστικη;  :huh:

Ειναι χρεωστική ΑΒ και επιδη δινει πόντους ειπε να παρει και η τράπεζα την μιζα της

• Like 3
Δημοσ.

Με την έκδοση κάρτας έχεις δηλαδή δωροεπιταγή 30 ευράκια για αγορές από ΑΒ;

Από που προκύπτει αυτό; δεν το είδα στην τράπεζα να το αναφέρει πουθενά;

Δημοσ.

Το θέμα με Πειραιώς - ΑΒ δεν χρήζει περαιτέρω ανάλυση. Ισχύει απόλυτα ότι έχω αναφέρει παραπάνω.

Δημοσ.

Με την έκδοση κάρτας έχεις δηλαδή δωροεπιταγή 30 ευράκια για αγορές από ΑΒ;

Από που προκύπτει αυτό; δεν το είδα στην τράπεζα να το αναφέρει πουθενά;

Τώρα, κάθε… Νέος κάτοχος κάρτας ΑΒ Plus MasterCard κερδίζει € 30 σε επιταγές έκπτωσης ΑΒ Plus!

Απόκτησε μία πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα AB Plus MasterCard και κέρδισε με την πρώτη σου αγορά € 30 σε επιταγές έκπτωσης ΑΒ Plus.

Επιπλέον, όλοι οι κάτοχοι πιστωτικής κάρτας AB Plus MasterCard, με κάθε αγορά συμμετέχουν στην κλήρωση που 10 τυχεροί θα κερδίσουν από € 3.000 σε επιταγές έκπτωσης ΑΒ Plus.

Ισχύει από 1/11/2015 έως 15/01/2016.

• Like 1
Δημοσ.

Στους ορους γραφει και για οσους εχουν ηδη καρτα πειραιως και δεν εχουν πραγματοποιήσει καμια αγορα με αυτην.θα το τσεκαρω και θα σας πω.τυχαινει να εχω καρτα πειραιως που δεν την εχω χρησιμοποιήσει ποτε για συναλλαγες.μονο 2-3 φορες εκανα αναληψη.θα παω να παρω σοκοφρετα και θα σας πω....χαχα

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...