Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 645
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πηγα να κανω και εγω μια αιτηση με ολα τα απαραιτητα χαρτια και κολλησαμε στην καρτα, για καποιον λογο δεν την περνει το συστημα τους. Κλασικα η μηχανογραφηση τους αργει να αποκριθει στο ερωτημα της υπαλληλου.

ΥΓ Επειδη το διαβασα πιο πανω, οι τραπεζες δεν εχουν πελατες, εχουν σκλαβους. Χαρη μας κανουν που μας δεχονται στα καταστηματα τους. Τουλαχιστον οι περισσοτεροι υπαλληλοι εχουν αυτο το υφος.

• Like 2
Δημοσ.

Πηγα να κανω και εγω μια αιτηση με ολα τα απαραιτητα χαρτια και κολλησαμε στην καρτα, για καποιον λογο δεν την περνει το συστημα τους. Κλασικα η μηχανογραφηση τους αργει να αποκριθει στο ερωτημα της υπαλληλου.

Στη δική μου περίπτωση (μη πελάτης της τράπεζας) κολλησαμε στο είδος της κάρτας (προπληρωμενη) μιας και ο φάκελος που είχε η κυρία δεν απεικονιζε το ακριβές είδος* της κάρτας και η ταμιας δεν ήξερε ποια ακριβώς να επιλέξει ώστε να την ενεργοποίησει,έβαλε τον προσωρινό κωδικό και τον αριθμό της κάρτας ΑΒ και προχωρησαμε με μικρή καθυστέρηση. Εκεί κόλλησα μόνο.

* Limited ή απλή

Δημοσ.

Στη δική μου περίπτωση (μη πελάτης της τράπεζας) κολλησαμε στο είδος της κάρτας (προπληρωμενη) μιας και ο φάκελος που είχε η κυρία δεν απεικονιζε το ακριβές είδος* της κάρτας και η ταμιας δεν ήξερε ποια ακριβώς να επιλέξει ώστε να την ενεργοποίησει,έβαλε τον προσωρινό κωδικό και τον αριθμό της κάρτας ΑΒ και προχωρησαμε με μικρή καθυστέρηση. Εκεί κόλλησα μόνο.

* Limited ή απλή

και γιατί δεν έκανες αίτηση και για τις 2;

• Like 1
Δημοσ.

Πώς ρε θηρίο? Σε ποιο κατάστημα πηγές?

Τι ακριβώς εννοείς;;

Με το νούμερο από μια κάρτα του βασιλοπουλου, έβγαλα 4 prepaid για όλη την οικογένεια.

Το θέμα είναι με τους πόντους , τι γίνεται

Δημοσ.

Τι ακριβώς εννοείς;;

Με το νούμερο από μια κάρτα του βασιλοπουλου, έβγαλα 4 prepaid για όλη την οικογένεια.

Το θέμα είναι με τους πόντους , τι γίνεται

4 στο όνομά σου?
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.

Σε μια καρτα Βασιλόπουλου έχω βγάλει 4 prepaid.

Δικαιούμαι κανονικά 4000 πόντους?

ε και γιατί το ρίσκαρες χωρίς να ξέρεις αν γίνεται 2 ίδιες προπληρωμένες κάρτες να δίνουν πόντους στην ίδια κάρτα ΑΒ?

Θα μπορούσες να πάρεις άλλη μια κάρτα ΑΒ και να συνδέσεις εκεί τις άλλες δύο.

Όταν μάθεις πάντως αν γίνεται τελικά να πάρεις 4000 πόντους ενημέρωσε κι εδώ γιατί έχει ενδιαφέρον η απορία.

Δημοσ.

Μια για μένα, για την γυναίκα μου και τ πεθερικά.

Και δεν μου λες, επειδή κι εγώ σκέφτομαι να βγάλω και για τον πατέρα μου,

πρέπει να κουβαληθεί στην τράπεζα ή υπάρχει και κάποιος τρόπος να του κάνει τα χαρτιά κάποιος άλλος?

Εσύ π.χ. κουβάλησες τα πεθερικά?

Δημοσ.

Και στην δικιά μου περίπτωση η αίτηση για προπληρωμηνη limited κόλλησε στην καρτα ΑΒ την οποία δε δέχεται το συστημα της Πειραιώς δεν την αναγνωρίζει δηλαδή  ενώ είναι μια καρτα που χρησιμοποιειται κανονικά και ειναι απολύτως ενεργή και με κανένα πρόβλημα όπως μου ειπαν  στην επικοινωνια που ειχα με την ΑΒ.  Οποτε τώρα δε ξερω τι να κανω...     

Και κατι αλλο που ηθελα να σας ρωτήσω .  Απο την τραπεζα εκτος απο το πεντάευρω που ζητησαν στο ταμειο μετά μου ζητουσαν και ακομη ενα πενταευρω για την πρωτη φορτιση της καρτας γιατι αλλιως λεγανε δε δεχοταν το συστημα την υποβολή της αίτησης για την κάρτα. Ισχύει οντως κατι τετοιο για το 2ο πεντάευρω ? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...