funbreaker Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 4. Αν ο λογαριασμός τηλεφώνου είναι στο όνομα σου είσαι ΟΚ. Ο λογαριασμός τηλεφώνου είναι για την ταυτοποίηση του τηλεφώνου ή της διεύθυνσης? Γιατί το τηλέφωνό μου είναι με κάρτα. Επίσης θα ήθελα κατά την ηλεκτρονική εγγραφή στα ΑΒ να δηλώσω ένα 2ο τηλέφωνο που έχω για να μην με πρήζουν στο κύριο με spams. Στην τράπεζα όμως έχω δηλωμένο το κύριο. Θα έχω πρόβλημα λέτε?
ekkli Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Ο λογαριασμός τηλεφώνου είναι για την ταυτοποίηση του τηλεφώνου ή της διεύθυνσης? Γιατί το τηλέφωνό μου είναι με κάρτα. Επίσης θα ήθελα κατά την ηλεκτρονική εγγραφή στα ΑΒ να δηλώσω ένα 2ο τηλέφωνο που έχω για να μην με πρήζουν στο κύριο με spams. Στην τράπεζα όμως έχω δηλωμένο το κύριο. Θα έχω πρόβλημα λέτε? Ο λογαριασμός τηλεφώνου μάλλον είναι και για τα δύο, πρόσφατα στην ΕΤΕ το χρειαζόταν μια υπάλληλος για να μου στείλει sms και δεν είχα μαζί μου λογαριασμό και δεν μου έστειλε τελικά γιατί δεν επιτρέπεται. Στο άλλο ερώτημα, δεν νομίζω ότι διασταυρώνουν στοιχεία ΑΒ και Πειραιώς, εγώ έχω δώσει διαφορετικό μέηλ στον καθένα και είμαι οκ.
funbreaker Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Ο λογαριασμός τηλεφώνου μάλλον είναι και για τα δύο, πρόσφατα στην ΕΤΕ το χρειαζόταν μια υπάλληλος για να μου στείλει sms και δεν είχα μαζί μου λογαριασμό και δεν μου έστειλε τελικά γιατί δεν επιτρέπεται. Στο άλλο ερώτημα, δεν νομίζω ότι διασταυρώνουν στοιχεία ΑΒ και Πειραιώς, εγώ έχω δώσει διαφορετικό μέηλ στον καθένα και είμαι οκ. Λογαριασμό κινητού δεν έχω, το σταθερό θα τους πάω, δεν νομίζω να έχω πρόβλημα.
sa1901 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Ο λογαριασμός τηλεφώνου είναι για την ταυτοποίηση του τηλεφώνου ή της διεύθυνσης? Γιατί το τηλέφωνό μου είναι με κάρτα. Λογαριασμό ΔΕΚΟ θέλουν για ταυτοποίηση της διεύθυνσης. 1
talos_2002 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Εγώ τους πήγα βεβαίωση του καρτοκινητού Cosmote. Την πήγα και στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.
funbreaker Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Λέω να ασχοληθώ κι εγώ με την προσφορά πηγαίνοντας αύριο να βγάλω τις κάρτες. Επειδή δεν θέλω να πηγαινοέρχομαι όμως 800 φορές λέω να οργανωθω: Α. Ως προς τα ΑΒ δεν έχω κάρτα. Για να βγάλω απλά πηγαίνω σε ένα κατάστημα με ταυτότητα ή χρειάζεται και κάτι άλλο? Βγαίνει επιτόπου ή θα μου την στείλουν σε κάποιες ημέρες? Β. Ως προς την τράπεζα: Είμαι πελάτης στην πειραιώς και έχω ήδη: ΠΕΙΡΑΙΩΣ Visa Debit Πειραιώς Prepaid Card Virtual Προπληρωμένη Κάρτα WEBUY Μπορώ να βγάλω με μια επίσκεψη σε τράπεζα και τις δύο προπληρωμένες? Το ότι έχω ήδη τις παραπάνω προπληρωμένες αποτελέι κάποιο πρόβλημα? Δεύτερη χρεωστική μπορώ να βγάλω? Θα έχω μαζί μου για παν ενδεχόμενο: ταυτότητα εκκαθαριστικό κάρτα ανεργίας εκτυπωμένη από το internet βεβαίωση ανεργίας λογαριασμό τηλεφώνου 10 ευρώ για τις 2 προπληρωμένες που θα βγάλω. Δεν ξεχνάω κάτι ε? Πήγα σήμερα για τις κάρτες. Απαντώ στις ερωτήσεις μου για τους επόμενους: -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Α. Έβγαλα online από εδώ, εκτύπωσα το χαρτί και το πήγα μαζί με τα δικαιολογητικά στην τράπεζα. Βγαίνει την ίδια στιγμή και μπορείς να την χρησιμοποιήσεις αμέσως. Β. Ναι, πήγα σήμερα και έβγαλα και τις 2 με μια επίσκεψη. Τους έκανε εντύπωση στην αρχή και τους εξήγησα πως τις θέλω για κάποια προσφορά που με συμφέρει. Σε αυτό το σημείο κόλλησε λίγο η υπάλληλος και ψαχνόταν και ρωτούσε τριγύρω λίγη ώρα μήπως υπάρχει πρόβλημα λόγω cc. Τελικά προχώρησε κανονικά την διαδικασία. Δεν ξέρω, δεν ρώτησα καν λόγω της απάντησης που έλαβα εδώ πως θα πρέπει να ακυρώσω την προηγούμενη. Αυτά είναι τα δικαιολογητικά (η κάρτα ανεργίας ήταν πλεονασμός αφού είχα την βεβαίωση). Το τηλέφωνο ήταν από το σταθερό και το κινητό μου το ζήτησε απλά για να με ειδοποιήσει όταν βγουν οι κάρτες. Στο ΑΒ έδωσα άλλο κινητό για να μην με πρήζουν με spams, δεν νομίζω να έχω πρόβλημα. Συμβουλή: Μόλις μπείτε στην τράπεζα βγάλτε χαρτάκι για το ταμείο για να μην περιμένετε πολύ καθώς μετά την έκδοση των καρτών πας στο ταμείο για να πληρώσεις. Μου είπε πως η κάρτες θα βγουν σε 5 ημέρες και θα με πάρει τηλέφωνο να πάω να τις πάρω. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Έχω κάποιες ερωτήσεις ως προς την συνέχεια της διαδικασίας: Όταν παραλάβω τις κάρτες θα τις φορτίσω με ένα χ ποσό την κάθε μία από το ebanking ατελώς ή ατελώς γίνεται μόνο από την τράπεζα ή ΑΤΜ? Στην συνέχεια θα πάω να κάνω κάποια αγορά με κάθε κάρτα και μετά από κάποιες μέρες θα μπουν οι 2000 πόντοι στον λογαριασμό. Όταν γίνει αυτό θα μπορώ να πάω σε ένα ταμείο και να μου δώσει 10 6ευρα κουπόνια σε χάρτινη μορφή ή θα πρέπει να κάνω αγορές και θα αφαιρούνται κάθε φορά τα χρήματα? Ο πατέρας μου δεν έχει λογαριασμό στην Πειραιώς και λόγω cc δεν μπορεί να ανοίξει. Μπορεί παρόλα αυτά να πάρει τις prepaid κάρτες για να πάρει την προσφορά και αυτός? 1
eddie1996 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Πήγα σήμερα για τις κάρτες. Απαντώ στις ερωτήσεις μου για τους επόμενους: -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Α. Έβγαλα online από εδώ, εκτύπωσα το χαρτί και το πήγα μαζί με τα δικαιολογητικά στην τράπεζα. Βγαίνει την ίδια στιγμή και μπορείς να την χρησιμοποιήσεις αμέσως. Β. Ναι, πήγα σήμερα και έβγαλα και τις 2 με μια επίσκεψη. Τους έκανε εντύπωση στην αρχή και τους εξήγησα πως τις θέλω για κάποια προσφορά που με συμφέρει. Σε αυτό το σημείο κόλλησε λίγο η υπάλληλος και ψαχνόταν και ρωτούσε τριγύρω λίγη ώρα μήπως υπάρχει πρόβλημα λόγω cc. Τελικά προχώρησε κανονικά την διαδικασία. Δεν ξέρω, δεν ρώτησα καν λόγω της απάντησης που έλαβα εδώ πως θα πρέπει να ακυρώσω την προηγούμενη. Αυτά είναι τα δικαιολογητικά (η κάρτα ανεργίας ήταν πλεονασμός αφού είχα την βεβαίωση). Το τηλέφωνο ήταν από το σταθερό και το κινητό μου το ζήτησε απλά για να με ειδοποιήσει όταν βγουν οι κάρτες. Στο ΑΒ έδωσα άλλο κινητό για να μην με πρήζουν με spams, δεν νομίζω να έχω πρόβλημα. Συμβουλή: Μόλις μπείτε στην τράπεζα βγάλτε χαρτάκι για το ταμείο για να μην περιμένετε πολύ καθώς μετά την έκδοση των καρτών πας στο ταμείο για να πληρώσεις. Μου είπε πως η κάρτες θα βγουν σε 5 ημέρες και θα με πάρει τηλέφωνο να πάω να τις πάρω. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Έχω κάποιες ερωτήσεις ως προς την συνέχεια της διαδικασίας: Όταν παραλάβω τις κάρτες θα τις φορτίσω με ένα χ ποσό την κάθε μία από το ebanking ατελώς ή ατελώς γίνεται μόνο από την τράπεζα ή ΑΤΜ? Στην συνέχεια θα πάω να κάνω κάποια αγορά με κάθε κάρτα και μετά από κάποιες μέρες θα μπουν οι 2000 πόντοι στον λογαριασμό. Όταν γίνει αυτό θα μπορώ να πάω σε ένα ταμείο και να μου δώσει 10 6ευρα κουπόνια σε χάρτινη μορφή ή θα πρέπει να κάνω αγορές και θα αφαιρούνται κάθε φορά τα χρήματα? Ο πατέρας μου δεν έχει λογαριασμό στην Πειραιώς και λόγω cc δεν μπορεί να ανοίξει. Μπορεί παρόλα αυτά να πάρει τις prepaid κάρτες για να πάρει την προσφορά και αυτός? 1. Ναι μπορείς να φορτώσεις από όπου θες. Καλό είναι η 1η φόρτιση να γίνει από το ταμείο γιατί αλλιώς δεν ενεργοποιείται και θα σου είναι άχρηστη. 2.Ναι στην 2η αγορά που θα πας να πάρεις κάτι θα σου δώσουν 10 χάρτινα των 6 ευρώ. 3. Ναι μπορεί κανονικά αρκεί να είναι του ΑΒ.
funbreaker Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 1. Ναι μπορείς να φορτώσεις από όπου θες. Καλό είναι η 1η φόρτιση να γίνει από το ταμείο γιατί αλλιώς δεν ενεργοποιείται και θα σου είναι άχρηστη. 2.Ναι στην 2η αγορά που θα πας να πάρεις κάτι θα σου δώσουν 10 χάρτινα των 6 ευρώ. 3. Ναι μπορεί κανονικά αρκεί να είναι του ΑΒ.✓ Γιατί αν η πρώτη φόρτιση γίνει από ebanking δεν ενεργοποιούνται οι κάρτες? Το ρωτάω γιατί θέλω να βάλω μέσα ένα ευτελές ποσό της τάξης των 30 λεπτών και να αγοράσω από ένα νερό με κάθε κάρτα, μιας και δεν σκοπεύω να τις χρησιμοποιώ, και είναι λίγο γελοίο να πάω στο ταμείο της τράπεζας και να ζητήσω να μου τις φορτώσουν με 30 λεπτά. Εννοείς στην 2η επειδή έχω 2 κάρτες ή στην 2η αγορά για κάθε κάρτα. Αν έχουν μπει οι 2000 πόντοι πρέπει να κάνω πάλι αγορά με την προπληρωμένη κάρτα για να πάρω τα κουπόνια ή πάω όποτε μου καπνίσει και τα ζητάω?
eddie1996 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Γιατί αν η πρώτη φόρτιση γίνει από ebanking δεν ενεργοποιούνται οι κάρτες? Το ρωτάω γιατί θέλω να βάλω μέσα ένα ευτελές ποσό της τάξης των 30 λεπτών και να αγοράσω από ένα νερό με κάθε κάρτα, μιας και δεν σκοπεύω να τις χρησιμοποιώ, και είναι λίγο γελοίο να πάω στο ταμείο της τράπεζας και να ζητήσω να μου τις φορτώσουν με 30 λεπτά. Εννοείς στην 2η επειδή έχω 2 κάρτες ή στην 2η αγορά για κάθε κάρτα. Αν έχουν μπει οι 2000 πόντοι πρέπει να κάνω πάλι αγορά με την προπληρωμένη κάρτα για να πάρω τα κουπόνια ή πάω όποτε μου καπνίσει και τα ζητάω? 1. Μα και εγώ για νερά πήγα.χαχαχα. Απλώς εγώ είχα βάλει 10 ευρώ για να πάρω και τους 50 πόντους ανέπαφες συναλλαγές mastercard όπου τώρα έχει λήξει αυτό. Δεν νομίζω πως γίνεται με 0,30 λεπτά να την φορτίσεις. Δεν ξέρω πάντως. Ναι όντως είναι γελοίο.άμα θες πάρε τηλέφωνο στο 182838 να σου λύσουν πλήρως την απορία. 2. Την 1η φορά θα κάνεις 1 συναλλαγή από την κάθε κάρτα.Την 2η φορά αφού εμφανιστούν οι πόντοι στο σύστημα της πειραιώς και του ΑΒ χτυπάς μόνο την κάρτα αβ( το barcode που θα είναι από πίσω την κάρτα που θα πάρεις) και δεν είναι απαραίτητο να πληρώσεις με κάρτα πειραιώς και έτσι τελειώνει η υπόθεση παίρνοντας και χαρτάκια των 6 ευρώ.
katcos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Γιατί αν η πρώτη φόρτιση γίνει από ebanking δεν ενεργοποιούνται οι κάρτες? Το ρωτάω γιατί θέλω να βάλω μέσα ένα ευτελές ποσό της τάξης των 30 λεπτών και να αγοράσω από ένα νερό με κάθε κάρτα, μιας και δεν σκοπεύω να τις χρησιμοποιώ, και είναι λίγο γελοίο να πάω στο ταμείο της τράπεζας και να ζητήσω να μου τις φορτώσουν με 30 λεπτά. Ενεργοποιούνται κανονικά οι κάρτες με φορτιση από ebanking. Μόλις το έκανα. Το ελάχιστο ποσό φόρτισης είναι 3 ευρώ 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Χθες το απόγευμα ψώνισα με την κάρτα και σήμερα μπήκαν οι 1000 πόντοι Δεν περίμενα τόσο γρήγορα.
eddie1996 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Χθες το απόγευμα ψώνισα με την κάρτα και σήμερα μπήκαν οι 1000 πόντοι Δεν περίμενα τόσο γρήγορα. Που μπήκαν? Στο σύστημα της πειραιώς ή και του ΑΒ? 1
eddie1996 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Και στα δυο Τότε μπορείς σήμερα η αύριο να πας να τους εξαργυρώσεις και μετά καλοφάγωτες οι 6ευρες
Professor Xavier Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Εγώ να σας πω την αλήθεια ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ για να βγάλω μόνο την μία προπληρωμένη. τρεις φορές πήγα από το κατάστημά τους για να με εξυπηρετήσουν. Την πρώτη φορά είδαν στο σύστημά τους ότι έχω περασμένη την παλιά ταυτότητα και χρειαζόντουσαν ένα παλιό έγγραφο που να έχει τον παλιό αριθμό ταυτότητας για να δείξω ότι εγώ ήμουν ο κάτοχος της παλιάς ταυτότητας, έστω μια φωτοτυπία (τρέχα γύρευε). Βρήκα μια φωτοτυπία, πάω δεύτερη φορά και με εξυπηρετεί άλλη υπάλληλος η οποία με ενημερώνει πως η πρώτη υπάλληλος έκανε λάθος και χρειαζόταν το Ε1 της εφορίας για να δει τον αριθμό ταυτότητας (είχα πάει με εκκαθαριστικό). Της λέω "αφού σας δίνω την ταυτότητά μου, μόνο αυτό δεν αρκεί? πιο επικυρωμένο έγγραφο δεν υπάρχει!"! όχι μου λέει, "τέλος πάντων, θα γράψετε μια υπεύθυνη δήλωση που θα λέτε ότι ήσασταν κάτοχος της παλιάς"(Γιατί δεν το κάναμε αυτό από την αρχή ) Τρίτο πρόβλημα: επειδή οι λογαριασμοί δεν ήταν στο όνομά μου, και του κινητού έγραφε την παλιά διεύθυνσή μου, έπρεπε να ξαναπάω στον οτε/cosmote/Γερμανό για να αλλάξω την διεύθυνση και να πάρω καινούργια βεβαίωση. Το περίεργο είναι πως ο Γερμανός δεν ζητάει έγγραφα που να πιστοποιούν την καινούργια διεύθυνση. Ότι του είπα έγραψε! Πάω τρίτη φορά και της ζητάω να μου βγάλει και τις δύο κάρτες. και εδώ αρχίζει το γλέντι. Ούτε καν ήξερε ότι υπάρχουν δύο! Δεν γίνετε λέει. γίνετε τις λέω, έχω ενημερωθεί και μπορείτε να πάρετε τηλέφωνο να ενημερωθείτε. Μα μου μα μι με μο... "θα πρέπει να στείλουμε email στα κεντρικά και όταν μας ενημερώσουν θα σας πούμε! αρχίζω τις φωνές, μι φωνάζεται μου λέει! είναι δυνατόν να έχω έρθει τρεις φορές και μου λέτε ότι θα πρέπει να ξαναέρθω? Γιατί δεν παίρνετε τηλέφωνο να μάθετε τώρα να μην χρειαστεί να ξαναέρθω. Είναι δυνατόν να είμαι πιο ενημερωμένος από εσας? Πήρε τελικά τηλέφωνο (Που αυτό αποδεικνύει πως δεν ήθελε να εξυπηρετήσει αλλιώς θα έπαιρνε απ'την αρχή τηλέφωνο). Της απαντάνε πως δεν ξέρουν και θα την ενημερώσουν αργότερα! που πήρατε την ρωτάω. στα κεντρικά (ψέμα, ένα όροφο πιο πάνω πήρε). είναι δυνατόν να μην ξέρουν τα κεντρικά??? εμένα πως με ενημέρωσαν, και έχω ήδη γνωστούς (insomnia ) που έχουν βγάλει και τις 2 κάρτες. "να μας πείτε σε πιο κατάστημα τις βγάλανε και ποιος τους εξυπηρέτησε για να μάθουμε πως το κάνανε" μπορείτε να μου πείτε (έστω σε πμ) σε ποια καταστήματα σας τις βγάλανε να πάω να τις βγάλω και να τις τρίψω στην μούρη της? Τέλος, θέλω να μου απαντήσει ένας λογικός άνθρωπος σε μία ερώτηση. Αν κάποιος εργάζεται θα πρέπει να τους πάει μία βεβαίωση από τον εργοδότη, αν είναι άνεργος θα πρέπει να τους πάει την κάρτα ανεργίας, Αφου τις προπληρωμένες μπορούν να τις βγάλουν και οι δύο! γιατί πρέπει να τους πας έγγραφο που να λέει ότι είσαι εργαζόμενος/άνεργος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις