Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επιβεβαιωση για 1000 ποντους απο prepaid limited  + 1000 ποντους

απο prepaid σκετη στο ιδιο ατομο. :-D

και παλι ευχαριστω στο savvinio82 :-)

Φίλε insi δυο ερωτήσεις, και στην prepaid limited και στη απλή prepaid σύνδεσες την ίδια AB plus;

Θα πάω αύριο από ένα κατάστημα της Πειραιώς λογικά μπορώ να εκδόσω και τις δυο ταυτόχρονα χωρίς πρόβλημα, εεε;

Ευχαριστώ.   

• Απαντ. 645
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φίλε insi δυο ερωτήσεις, και στην prepaid limited και στη απλή prepaid σύνδεσες την ίδια AB plus;NAI

Θα πάω αύριο από ένα κατάστημα της Πειραιώς λογικά μπορώ να εκδόσω και τις δυο ταυτόχρονα χωρίς πρόβλημα, εεε;NAI

Ευχαριστώ.   

KAI τωρα το τελευταιο ερωτημα...

αν καποιος μπορει να εκδοσει οσες prepaid θελει, π.χ.10 και να

παρει 10000 ποντους???χμχμχμχμχμ.....μαλλον :X

• Like 1
Δημοσ.

Αλλη καρτα εδωσες; Αν ειναι ιδιο το barcode (ιδιος πελατης) τι σε νοιαζει;

Έδωσα την "ίδια" . Στην κάρτα της πειραιώς είναι περασμένη η "master" ΑΒ (η μεγάλη) και εγώ έδωσα στο ταμείο τη μικρή η οποία έχει άλλο barcode αλλά ουσιαστικά είναι η ίδια. Δε νομίζω να υπάρχει θέμα, θα ενημερώσω.

Δημοσ.

Έδωσα την "ίδια" . Στην κάρτα της πειραιώς είναι περασμένη η "master" ΑΒ (η μεγάλη) και εγώ έδωσα στο ταμείο τη μικρή η οποία έχει άλλο barcode αλλά ουσιαστικά είναι η ίδια. Δε νομίζω να υπάρχει θέμα, θα ενημερώσω.

Εάν πλήρωσες με την Πειραιώς ΑΒ δεν θα έχεις πρόβλημα.

Δημοσ.

Κάθε μια κάρτα ΑΒ που παίρνει ο πελάτης έχει διαφορετικό barcode, απλώς η μια θεωρείται κύρια.

Με όποια και να πας στην τράπεζα για την έκδοση της ΑΒ Πειραιώς τραπεζικής κάρτας, θα αναγνωρίσει το barcode της κύριας κάρτας ΑΒ και θα τη συνδέσει με αυτή. Αυτό αποτυπώνεται και στο πίσω μέρος της τραπεζικής κάρτας που θα εκδοθεί (αναγράφει το barcode της κύριας κάρτας ΑΒ του πελάτη).

• Like 1
Δημοσ.

Πιστευω οτι παιρνεις 1000 ποντους στο οτι θα παρεις prepaid limited. Οχι για την εκδοση της καρτας, αλλα για το ειδος. Νομιζω θα το εχουν σκεφτει αυτο το ενδεχομενο και αυτοι.

Δημοσ.

Κάθε πελάτης επιτρέπεται να εκδίδει 3 prepaid τον χρόνο... Οι πόντοι δίνονται για κάθε είδος κάρτας, δηλαδή 1prepaid ή/και 1 χρεωστική ή/και 1 πιστωτική... Άρα το πολύ 2800 πόντους... Άμα βάλουμε και την limited που φαίνεται ότι την βλέπει ως άλλου είδους κάρτα, πάμε στους 3700 πόντους ταβάνι... Ο καθένας.... 

Δημοσ.

Κάθε πελάτης επιτρέπεται να εκδίδει 3 prepaid τον χρόνο... Οι πόντοι δίνονται για κάθε είδος κάρτας, δηλαδή 1prepaid ή/και 1 χρεωστική ή/και 1 πιστωτική... Άρα το πολύ 2800 3000 πόντους... Άμα βάλουμε και την limited που φαίνεται ότι την βλέπει ως άλλου είδους κάρτα, πάμε στους 3700 4000 πόντους ταβάνι... Ο καθένας.... 

υπαρχει link????

Οι πόντοι δίνονται για κάθε είδος κάρτας....που το γραφει????

Δημοσ.

Μόλις επέστρευσα άπραγος από το υποκατάστημα Σταυρούπολης Θεσ/κης στην Λαγκαδά, όπου η υπάλληλος επέμενε και ξαναεπέμενε ότι η χρεωστική ΑΒ έχει 15€ ετήσια συνδρομή και ότι έτσι της έδειχνε το σύστημα.
Κι εγώ έτσι βλέπω στα χαρακτηριστικά... http://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/kartes/debit-cards/debit-ab
Μήπως παραδιάβασα γρήγορα το νήμα; :mellow:

Δημοσ.

Μόλις επέστρευσα άπραγος από το υποκατάστημα Σταυρούπολης Θεσ/κης στην Λαγκαδά, όπου η υπάλληλος επέμενε και ξαναεπέμενε ότι η χρεωστική ΑΒ έχει 15€ ετήσια συνδρομή και ότι έτσι της έδειχνε το σύστημα!

Υπάρχει κάποιος που εξυπηρετήθηκε από υποκατάστημα της δυτικής Θεσσαλονίκης;

Η χρεωστικη έχει συνδρομή 15€/έτος καλά στα είπε, η προπληρωμενη είναι χωρίς συνδρομή, μόνο έχει κόστος 5€ για την έκδοση και μετα τις ανάλογες χρεώσεις για φόρτιση..
  • Like 1
Δημοσ.

Μόλις επέστρευσα άπραγος από το υποκατάστημα Σταυρούπολης Θεσ/κης στην Λαγκαδά, όπου η υπάλληλος επέμενε και ξαναεπέμενε ότι η χρεωστική ΑΒ έχει 15€ ετήσια συνδρομή και ότι έτσι της έδειχνε το σύστημα.

Κι εγώ έτσι βλέπω στα χαρακτηριστικά... http://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/kartes/debit-cards/debit-ab

Μήπως παραδιάβασα γρήγορα το νήμα; :mellow:

Μάλλον :P

Οι 2 προπληρωμένες είναι στα 5. Η χρεωστική είναι όντως 15.

Δημοσ.

Λέω να ασχοληθώ κι εγώ με την προσφορά πηγαίνοντας αύριο να βγάλω τις κάρτες.
Επειδή δεν θέλω να πηγαινοέρχομαι όμως 800 φορές λέω να οργανωθω:

Α. Ως προς τα ΑΒ δεν έχω κάρτα.

• Για να βγάλω απλά πηγαίνω σε ένα κατάστημα με ταυτότητα ή χρειάζεται και κάτι άλλο?
  • Βγαίνει επιτόπου ή θα μου την στείλουν σε κάποιες ημέρες?

Β. Ως προς την τράπεζα:

Είμαι πελάτης στην πειραιώς και έχω ήδη:

• ΠΕΙΡΑΙΩΣ Visa Debit

• Πειραιώς Prepaid Card

• Virtual Προπληρωμένη Κάρτα WEBUY

• Μπορώ να βγάλω με μια επίσκεψη σε τράπεζα και τις δύο προπληρωμένες?

• Το ότι έχω ήδη τις παραπάνω προπληρωμένες αποτελέι κάποιο πρόβλημα?

• Δεύτερη χρεωστική μπορώ να βγάλω?

• Θα έχω μαζί μου για παν ενδεχόμενο:

• ταυτότητα

• εκκαθαριστικό

• κάρτα ανεργίας

• εκτυπωμένη από το internet βεβαίωση ανεργίας

• λογαριασμό τηλεφώνου

• 10 ευρώ για τις 2 προπληρωμένες που θα βγάλω.

Δεν ξεχνάω κάτι ε?

Δημοσ.

• Για να βγάλω απλά πηγαίνω σε ένα κατάστημα με ταυτότητα ή χρειάζεται και κάτι άλλο?

Για το ΑΒ, μπες στο σάητ τους και βγάλε επιτόπου. Θα πάρεις ουσιαστικά άμεσα το νούμερο πελάτη που μπορείς να χρησιμοποιείς μέχρι να σου σταλεί ταχυδρομικά η φυσική κάρτα.

Για τα της τράπεζας δε γνωρίζω.

Κάτι έχασα στη συζήτηση, πώτς γκένεν 2 διαφορετικές προπληρωμένες;

Δημοσ.

Β. Ως προς την τράπεζα:

Είμαι πελάτης στην πειραιώς και έχω ήδη:

• ΠΕΙΡΑΙΩΣ Visa Debit
  • Πειραιώς Prepaid Card
  • Virtual Προπληρωμένη Κάρτα WEBUY
  •  
  • Μπορώ να βγάλω με μια επίσκεψη σε τράπεζα και τις δύο προπληρωμένες?
  • Το ότι έχω ήδη τις παραπάνω προπληρωμένες αποτελέι κάποιο πρόβλημα?
  • Δεύτερη χρεωστική μπορώ να βγάλω?
  • Θα έχω μαζί μου για παν ενδεχόμενο:
  • ταυτότητα
  • εκκαθαριστικό
  • κάρτα ανεργίας
  • εκτυπωμένη από το internet βεβαίωση ανεργίας
  • λογαριασμό τηλεφώνου
  • 10 ευρώ για τις 2 προπληρωμένες που θα βγάλω.

Δεν ξεχνάω κάτι ε?

Συγχαρητήρια για την οργάνωση σου και με τα χαρτιά και με την διατύπωση της ερώτησης :)

Α. Η κάρτα βγαίνει επί τόπου και μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατευθείαν. Για την ακρίβεια, είναι στο κάτω μέρος της χάρτινης αίτησης που θα συμπληρώσεις με τα στοιχεία σου. Μοναδικός κίνδυνος να έχουν τελειώσει οι αιτήσεις, αλλά δεν νομίζω. Επίσης, δεν ξέρω μήπως πρέπει να κάνεις αγορά για να ενεργοποιηθεί, για καλό και για κακό, αγόρασε ένα μικρό νεράκι να έχεις να δροσίζεσαι στην τράπεζα.

Β. 

1. Λογικά Ναι. Δεν έχει συζητηθεί αυτό το θέμα στο νήμα, μέχρι τώρα.

2. Σε προηγούμενη σελίδα κάποιος συμφορουμίτης λέει ότι δικαιούμαστε μέχρι 3 προπληρωμένες το χρόνο. Αν ισχύει, και δεν έχεις εκδώσει πρόσφατα τις άλλες 2, δεν θα έχεις πρόβλημα.

3. Επίσης νωρίτερα στο νήμα, έχει ειπωθεί ότι δεν επιτρέπεται και πρέπει να ακυρώσεις αυτή που έχεις ήδη. Δεν ξέρω αν συμφέρει καθώς η χρεωστική ΑΒ έχει συνδρομή 15€ το χρόνο, εκτός αν κάνεις ψώνια 2 ή 3 χιλιάδων ευρώ το χρόνο (δεν το θυμάμαι αυτό καλά) από ΑΒ.

4. Αν ο λογαριασμός τηλεφώνου είναι στο όνομα σου είσαι ΟΚ.

Όταν γυρίσεις, γράψε τι έγινε με ζητήματα που δεν έχουν διαλευκανθεί πλήρως, όπως το Β1

και με βάση μαρτυρίες συμφορουμιτών, ετοιμάσου για υπαλλήλους που σε κοιτάνε σαν ufo και δεν ξέρουν καλά τους κανονισμούς για την έκδοση των καρτών.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...