Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά τελικά ποσες μέρες χρειάζεται για να μπουν οι δωρεάν πόντοι.

Έκανα την πρώτη συναλλαγή την παρασκευή 20/11, και ακόμα δεν έχουν μπει, ούτε οι πρώτοι 100.

Εάν έχεις web-baking τσέκαρε το.Υπάρχουν εκεί? Εάν υπάρχουν περιμένεις 1 μέρα ακόμα να εμφανιστούν στο τερματικό του ΑΒ

• Απαντ. 645
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λίγη προσοχή στο θέμα της χρέωσης πόντων στην κάρτα ΑΒ.

Πάω στο ταμείο με ένα γάλα και δίνω την νέα μου προπληρωμένη κάρτα. Ολοκληρώνεται η συναλλαγή και λαμβάνω μία σκέτη απόδειξη. Που είναι το χαρτάκι ενημέρωσης των πόντων; ρωτάω την ταμία. Α, δεν σας την πέρασα την κάρτα μου λέει, αφού η συναλλαγή σας, δεν θα σας χρέωνε πόντους. Δεν είχα διάθεση να κάνω καβγά, της είπα αυτό που κάνατε δεν είναι σωστό και έφυγα.

Αυτά συνέβησαν στο κατάστημα της Λαμπρινής που βρίσκεται στην Συρρακουσών.

Από εδώ και πέρα θα δίνω την κανονική κάρτα του ΑΒ πριν την συναλλαγή. Άκου δεν την πέρασε επειδή δεν θα κέρδιζα πόντους. :mad:

• Like 2
Δημοσ.

Λίγη προσοχή στο θέμα της χρέωσης πόντων στην κάρτα ΑΒ.

Πάω στο ταμείο με ένα γάλα και δίνω την νέα μου προπληρωμένη κάρτα. Ολοκληρώνεται η συναλλαγή και λαμβάνω μία σκέτη απόδειξη. Που είναι το χαρτάκι ενημέρωσης των πόντων; ρωτάω την ταμία. Α, δεν σας την πέρασα την κάρτα μου λέει, αφού η συναλλαγή σας, δεν θα σας χρέωνε πόντους. Δεν είχα διάθεση να κάνω καβγά, της είπα αυτό που κάνατε δεν είναι σωστό και έφυγα.

Αυτά συνέβησαν στο κατάστημα της Λαμπρινής που βρίσκεται στην Συρρακουσών.

Από εδώ και πέρα θα δίνω την κανονική κάρτα του ΑΒ πριν την συναλλαγή. Άκου δεν την πέρασε επειδή δεν θα κέρδιζα πόντους. :mad:

πονηριά μου φαίνεται εμένα. ΔΕΝ έχει υπάρξει φορά στη ζωή μου,που να μην μου έχουν κάνει τη σπαστική ερώτηση "κάρτα ΑΒ;" ακόμα και αν είναι για ένα νερό....(εγώ γενικά την χρησιμοποιώ είτε όταν έχει πόντους ένα προϊόν, είτε όταν έχω κάμποσα προϊόντα...δεν γουστάρω να φακελώνουν την παραμικρή μου αγορά)

• Moderators
Δημοσ.

Εγω παλι πιστευω οτι μαλλον ηταν αγνοια για το οτι πανω στην τραπεζικη καρτα ειχε και τον κωδικο του ΑΒ. Η τελος παντων ακομα και αν γνωριζε, απο βιασυνη, απροσεξια, αδιαφορια κλπ, δεν προσεξε οτι ηταν καρτα "δικη τους" και οχι μια "απλη" τραπεζικη καρτα.

Δημοσ.

Το pin το δίνουν μαζί με τη καρτα; γιατί με πήραν να πάω να πάρω τη καρτα και μου είπαν ότι το pin το έχω πάρει ηδη. Ότι να ναι, αύριο θα δω τι θα γίνει.

Δημοσ.

(εγώ γενικά την χρησιμοποιώ είτε όταν έχει πόντους ένα προϊόν, είτε όταν έχω κάμποσα προϊόντα...δεν γουστάρω να φακελώνουν την παραμικρή μου αγορά)

:huh:

• Like 1
Δημοσ.

Το pin το δίνουν μαζί με τη καρτα; γιατί με πήραν να πάω να πάρω τη καρτα και μου είπαν ότι το pin το έχω πάρει ηδη. Ότι να ναι, αύριο θα δω τι θα γίνει.

Το παιρνεις οταν κανεις την αιτηση για καρτα, οποτε 5 μερες πριν ερθει η καρτα.

πονηριά μου φαίνεται εμένα. ΔΕΝ έχει υπάρξει φορά στη ζωή μου,που να μην μου έχουν κάνει τη σπαστική ερώτηση "κάρτα ΑΒ;" ακόμα και αν είναι για ένα νερό....(εγώ γενικά την χρησιμοποιώ είτε όταν έχει πόντους ένα προϊόν, είτε όταν έχω κάμποσα προϊόντα...δεν γουστάρω να φακελώνουν την παραμικρή μου αγορά)

Στα 3 ευρω κερδιζεις ποντους, οποτε οντως γιατι να το περασει. Δεν ειναι οτι αν κανεις αγορα τωρα 2 ευρω και αγορα παλι αλλα 2 ευρω θα περαστει ο 1 ποντος απο το συνολο (2+2)

Δημοσ.

Το παιρνεις οταν κανεις την αιτηση για καρτα, οποτε 5 μερες πριν ερθει η καρτα.

Στα 3 ευρω κερδιζεις ποντους, οποτε οντως γιατι να το περασει. Δεν ειναι οτι αν κανεις αγορα τωρα 2 ευρω και αγορα παλι αλλα 2 ευρω θα περαστει ο 1 ποντος απο το συνολο (2+2)

ουτε εμενα μου το δωσανε σημερα που  εκανα την αιτηση για την καρτα ,να παω αυριο να ρωτησω ή ειναι αναλογος το καταστημα?

Δημοσ.

ουτε εμενα μου το δωσανε σημερα που  εκανα την αιτηση για την καρτα ,να παω αυριο να ρωτησω ή ειναι αναλογος το καταστημα?

Τι να πω, δεν ξερω. Εμενα μου το εδωσαν την ιδια μερα της αιτησης

Δημοσ.

Ούτε εμένα δώσανε πιν όταν έκανα την αίτηση.

Το έψαχνε ο υπάλληλος και Τελικά μου είπε ότι θα το πάρω μαζί με την κάρτα.

Ότι να ναι....

Δημοσ.

πρωτη αγορα στις 20/11 με τη νεα πιστωτικη. Χτες ειδα οτι μπηκαν οι 100 και σημερα οι υπολοιποι 900, οποτε υπαρχει μια καποια καθυστερηση για φιλο που ρωτουσε. Αρχικα το ειδα στο site του ΑΒ, οπου εχω λογαριασμο για Online αγορες και μετα ειδα οτι οντως φαινεται και στο winbank.

Ειχα δει απο περισυ αυτην την καρτα και το σκεφτομουν, διοτι εχει και συνδρομη. Ειδα ομως τωρα πριν κανω την αιτηση (την οποια εκανα πριν μαθω απο εδω για τους 1000ποντους! ευχαριστω στον ΟΡ) οτι αρκουν 2000 ευρω αγορες το χρονο για να μην υπαρχει συνδρομη.

Σε συναλλαγη σε ΑΒ τους εδωσα την πιστωτικη και ρωτησα αν θελουν και την καρτα μελους του ΑΒ και η κοπελα ειπε οτι οχι γιατι φαινεται απο το συστημα τους. Εννοειται οτι πηρα κανονικα χαρτακι με τους κερδισμενους ποντους. Μηπως στις προπληρωμενες ισχυει κατι διαφορετικο.

• Like 1
Δημοσ.

Ούτε εμένα δώσανε πιν όταν έκανα την αίτηση.

Το έψαχνε ο υπάλληλος και Τελικά μου είπε ότι θα το πάρω μαζί με την κάρτα.

Ότι να ναι....

Στη δική μου αίτηση για προπληρωμένη, το pin το πήρα την μέρα που πήρα και την κάρτα από την τράπεζα (όχι τη μέρα που έκανα την αίτηση).

Δημοσ.

επιβεβαιωση για 1000 ποντους απο prepaid limited  + 1000 ποντους

απο prepaid σκετη στο ιδιο ατομο. :-D

και παλι ευχαριστω στο savvinio82 :-)

Δημοσ.

Τελικά στη προπληρωμένη το pin είναι στο ίδιο χαρτί που είναι κολλημένη και η κάρτα, οπότε όταν έρθει η κάρτα παίρνουμε και το pin.

Έκανα τη 1η μου συναλλαγή και έδωσα και την κάρτα ΑΒ . Διαβάζω πιο πάνω οτι σε κάποιους υπάρχει το barcode της κάρτας ΑΒ στη κάρτα της Πειραίως. Σε μένα δεν είδα κάτι ..

edit: Μόλις πρόσεξα οτι έχει το barcode πίσω.  Λέτε να έχω θέμα που έδωσα ξεχωριστά την ΑΒ ; :confused:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...