k_dinos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Μου δημιουργηθηκε προβλημα με την χρεωστικη. Το πηρα χαμπαρι οταν πηγα στο σουπερ και δεν την δεχοταν, αλλα ειπα θα κολλησε το μηχανημα. Σημερα πηγα να βγαλω απο ΑΤΜ και λεει οτι δεν μπορει να γινει δεκτη η καρτα. Προσπαθησα να παρω 182838 ή στο 210... αλλα με τον αυτοματο δεν εβγαλα ακρη. Ελεγα πχ προβλημα χρεωστικη και ελεγε οτι δεν καταλαβε. Που μπορω να παρω τηλ? Σε τέτοιες περιπτώσεις ζητάς εκπρόσωπο για οποιοδήποτε θέμα. πχ στην παλιά citibank ζητούσα για προθεσμιακές και έπιανε αμέσως γραμμή
eddie1996 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Λοιπόν: Έχω πάρει τις 6ευρες από την προωθητική ενέργεια του AB- Πειραιώς. Μόλις εμφανιστούν στο web-baking μην βιαστείτε να πάτε σε αβ γιατί κατά 99,9% να μην έχουν εμφανιστεί οι πόντοι στο τερματικό του ΑΒ. Πάτε μετά από μια μέρα. Όποιοι μπορούν να μπαίνουν στο site του AB για να βλέπουν τους πόντους για να μην πηγαινόερχονται άδικα. Το πόσο τις 2ης συναλλαγής για τον Αβ έφοσον έχουν εμφανιστεί στο online σύστημα του ΑΒ και προκειμένου να πάρετε τις 6 ευρες είναι 0,01 δηλαδή τίποτα. Εγώ πήρα ένα μπουκαλάκι νερό 0,14 και πήρα και τις 5 εξαύρες. Να ευχαριστήσω θερμά τον δημιουργό του θέματος που ανακάλυψε αυτή την προσφορά και με έκανε να μου μείνουν κάποια χρήματα στην τσέπη. Υ.Γ Η ενεργοποίηση της κάρτας γίνεται με την πρώτη φόρτιση αλλιώς δεν δουλεύει και είναι άχρηστη. 2
diplo Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Πήγα και εγώ σε κατάστημα και ζήτησα να βγάλω μια χρεωστική αλλά επειδή έχω ήδη χρεωστική στην Πειραιώς, μιας και είναι η μισθοδοσία μου εκεί, μου είπαν ότι λόγω capital control δε μπορούν να μου βγάλουν. Απ' Όσο γνωρίζω Ισχύει αυτό όντως, αλλά μήπως ελέω της προωθητικής ενέργειας του ΑΒ, παρακάμπτεται και απλά μου έλεγε παπαριές ο υπάλληλος; Έχει εκδώσει κανένας χρεωστική Ενώ είχε ήδη λογαριασμό στην Πειραιώς; 1
eddie1996 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Πήγα και εγώ σε κατάστημα και ζήτησα να βγάλω μια χρεωστική αλλά επειδή έχω ήδη χρεωστική στην Πειραιώς, μιας και είναι η μισθοδοσία μου εκεί, μου είπαν ότι λόγω capital control δε μπορούν να μου βγάλουν. Απ' Όσο γνωρίζω Ισχύει αυτό όντως, αλλά μήπως ελέω της προωθητικής ενέργειας του ΑΒ, παρακάμπτεται και απλά μου έλεγε παπαριές ο υπάλληλος; Έχει εκδώσει κανένας χρεωστική Ενώ είχε ήδη λογαριασμό στην Πειραιώς; Κάνε δήλωση απώλειας κάρτας και μετά μια χαρά θα στη εκδώσουν.! Μπορεί να χρειάζεται πρόσφατα προσωπικά έγγραφα
kmarios Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Πήγα και εγώ σε κατάστημα και ζήτησα να βγάλω μια χρεωστική αλλά επειδή έχω ήδη χρεωστική στην Πειραιώς, μιας και είναι η μισθοδοσία μου εκεί, μου είπαν ότι λόγω capital control δε μπορούν να μου βγάλουν. Βγάλε προπληρωμένη. Γίνεται σίγουρα
pjdbo Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Εχω δυο χρεωστικες Πειραιως μια visa καιμια MasterCard.Μου μανουριασανε,οτι δεν επιτρεπετε κλπ αλλα δεν ακυρωσαν καμια αφου η μια ηταν μισθοδοσιας και η αλλη παλαιοτερη με λογαριασμο ενεργο.Τελικα ειπαν πως δεν μπορουσαν να ακυρωσουν την μια λογω CC λολ.
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Εχω δυο χρεωστικες Πειραιως μια visa καιμια MasterCard.Μου μανουριασανε,οτι δεν επιτρεπετε κλπ αλλα δεν ακυρωσαν καμια αφου η μια ηταν μισθοδοσιας και η αλλη παλαιοτερη με λογαριασμο ενεργο.Τελικα ειπαν πως δεν μπορουσαν να ακυρωσουν την μια λογω CC λολ. Και τελικα ακυρωσαν και τις 2; Καμια; Εβγαλες και νεα και εχεις τωρα τρεις χρεωστικες; Δεν ειναι σαφες νομιζω το ποστ σου. 1
insi Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Πήγα και εγώ σε κατάστημα και ζήτησα να βγάλω μια χρεωστική αλλά επειδή έχω ήδη χρεωστική στην Πειραιώς, μιας και είναι η μισθοδοσία μου εκεί, μου είπαν ότι λόγω capital control δε μπορούν να μου βγάλουν. Απ' Όσο γνωρίζω Ισχύει αυτό όντως, αλλά μήπως ελέω της προωθητικής ενέργειας του ΑΒ, παρακάμπτεται και απλά μου έλεγε παπαριές ο υπάλληλος; Έχει εκδώσει κανένας χρεωστική Ενώ είχε ήδη λογαριασμό στην Πειραιώς; ναι,εβγαλα...και πηρα και τους ποντους...καμμια σχεση αν εχεις αλλη χρωστικη. σου έλεγε παπαριές ο υπάλληλος!!!! 1
pjdbo Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Εχω και τις δυο,και δυο prepaid,αλλα οταν ομαλοποιηθουν τα πραγματα δεν ξερω. 1
overpower Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Σε τέτοιες περιπτώσεις ζητάς εκπρόσωπο για οποιοδήποτε θέμα. πχ στην παλιά citibank ζητούσα για προθεσμιακές και έπιανε αμέσως γραμμή Απλα στο τηλ τι λεω. Αν πω "εκπροσωπο" θα καταλαβει ο αυτοματος και θα με συνδεσει με καποιον? Δεν μπορω να το δοκιμασω γιατι δεν εχω σημα στο σπιτι, θα βγω πιο αργα.
pedrojay Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Πήγα και εγώ σε κατάστημα και ζήτησα να βγάλω μια χρεωστική αλλά επειδή έχω ήδη χρεωστική στην Πειραιώς, μιας και είναι η μισθοδοσία μου εκεί, μου είπαν ότι λόγω capital control δε μπορούν να μου βγάλουν. Απ' Όσο γνωρίζω Ισχύει αυτό όντως, αλλά μήπως ελέω της προωθητικής ενέργειας του ΑΒ, παρακάμπτεται και απλά μου έλεγε παπαριές ο υπάλληλος; Έχει εκδώσει κανένας χρεωστική Ενώ είχε ήδη λογαριασμό στην Πειραιώς; Μα,δεδομένων των cc και της απαγόρευσης ανοίγματος νέων λογαριασμών πλην ειδικών περιπτώσεων,οι μόνοι που μπορούν να ζητήσουν την έκδοση ΑΒ χρεωστικής είναι οι ήδη πελάτες της Πειραιώς.Αυτοί που έχουν ήδη λογαριασμό άρα και χρεωστική. Αν σου λένε ότι δεν γίνεται γιατί έχεις ήδη χρεωστική,ρώτα τους να σου πούνε τότε για ποιον την βγάλανε την προσφορά να δούμε τι στο διάολο έχουν στο κεφάλι τους ως σενάριο πιθανών πελατών. Για την ιστορία είχα κι εγώ χρεωστική οταν έβγαλα την ΑΒ (προ cc όμως) και δεν είχα κάποιο θέμα.Έχω δηλαδή 2 χρεωστικές και συνδεδεμένες με τον ίδιο λογαριασμό μάλιστα.Τα cc θα έπρεπε να τους δυσκολέψουν με τους νέους πελάτες όσον αφορά τη χρεωστική,όχι με τους υπάρχοντες. 2
overpower Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Βασικα εμενα μου ειπαν οτι επρεπε να ακυρωσω την προηγουμενη για να βγαλω καινουργια χρεωστικη. Δεν ειχα θεμα βεβαια, ετσι και αλλιως μονο 1 χρησιμοποιω.
diplo Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 ευχαριστώ για τις απαντήσεις, αν και άκρη δεν έβγαλα... ο υπάλληλος επέμενε ότι λόγω CC δε βγάζουν δεύτερη χρεωστική. να ακυρώσω την υπάρχουσα δεν υπάρχει περίπτωση γιατί η χρεωστική AB δεν εκδίδεται άμεσα οπότε θα μείνω χωρίς κάρτα. Τελικά αιτήθηκα μια prepaid και περιμένω να έρθει στο κατάστημα (5-6 εργάσιμες μου είπαν)
zeys13 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Εγώ πάντως έχω την παλιά μου χρεωστική, και την καινούρια του ΑΒ. Μου είπαν οτι δουλεύουν και οι 2 δεν το έχω τσεκάρει. Μπόρουμε να πληρώνουμε και λογαριασμούς για να πέρνουμε πόντους; Υπάρχει τρόπος;
tsagod Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Ρε παιδιά τελικά ποσες μέρες χρειάζεται για να μπουν οι δωρεάν πόντοι. Έκανα την πρώτη συναλλαγή την παρασκευή 20/11, και ακόμα δεν έχουν μπει, ούτε οι πρώτοι 100.
Προτεινόμενες αναρτήσεις