Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

της προπληρωμένης

ειναι ετοιμη...δε θελει ενεργοποιηση...μετα την 1η φορτωση

πας για αβ

Δημοσ.

πρώτη αγορά από ΑΒ με τη νέα κάρτα mastercard προχθές. Οι 100 πόντοι βλέπω ότι μπήκαν σήμερα, αλλά τους 900 δεν τους βλέπω. Μπαίνουν πιο μετά;

Πώς το βλέπεις;
Δημοσ.

Μήπως υπάρχει κάποιο κατάστημα που να έχει έτοιμο παράδοση την προπληρωμενη ab mastercard; Διότι έχω πάει σε ένα κατάστημα στους Αμπελόκηπους Αθήνα και επί δύο βδομάδες μου λένε δεν έχουμε παραλάβει ακόμα κάρτες (πλαστικά). Που θα πρέπει να πάω καλύτερα;

Μόλις έβγαλα από το κατάστημα Πειραιώς και χαμοστέρνας. Μπορείς όμως καλύτερα να πάρεις κάποιο κατάστημα που σε βολεύει και να ρωτήσεις.

Μόλις πήρα και εγώ τις 5 εξάρες, ευχαριστώ τον ts.

Δημοσ.

Μήπως υπάρχει κάποιο κατάστημα που να έχει έτοιμο παράδοση την προπληρωμενη ab mastercard; Διότι έχω πάει σε ένα κατάστημα στους Αμπελόκηπους Αθήνα και επί δύο βδομάδες μου λένε δεν έχουμε παραλάβει ακόμα κάρτες (πλαστικά). Που θα πρέπει να πάω καλύτερα;

Τί εννοείς ετοιμοπαράδοτη; Τις ΑΒ τις παραγγέλνεις με τον κωδικό ΑΒ και έρχονται 4-5 μέρες μετά στο κατάστημα.

Δημοσ.

Δε μου συνδέει τη κάρτα..Βγάζει αδυναμία..

Εχθες ειχα το ιδιο προβλημα και μου ειπαν οτι αν ειναι καινουργια η καρτα (αυτη του βασιλοπουλου που δινεις στο ταμειο για τους ποντους, οχι prepaid κτλ) πρεπει να περασουν τουλαχιστον 20-25 μερες για να μπορεσεις να την συνδεσεις στο site account σου. Αν δεν ειναι καινουργια η καρτα σου, παρτους ενα τηλεφωνο να σου το λυσουνε. 

Δημοσ.

Εχθες ειχα το ιδιο προβλημα και μου ειπαν οτι αν ειναι καινουργια η καρτα (αυτη του βασιλοπουλου που δινεις στο ταμειο για τους ποντους, οχι prepaid κτλ) πρεπει να περασουν τουλαχιστον 20-25 μερες για να μπορεσεις να την συνδεσεις στο site account σου. Αν δεν ειναι καινουργια η καρτα σου, παρτους ενα τηλεφωνο να σου το λυσουνε.

Λύθηκε..Ήταν πολύ παλιά και δεν είχε ενημερωμένα στοιχεία..
Δημοσ.

μηπως γνωριζει καποιος αν παιρνεις 2000 ποντους με εκδοση 2 prepaid

(limited και απλη)????

Αυτο απαντηθηκε απο καποιον? Αν βγαλουμε και τις 2, παιρνουμε τελικα 2000?

• Like 1
Δημοσ.

θα ξερω την τριτη το αργοτερο....

Δημοσ.

Μια ερώτηση φίλοι μου γιατί δε βγάζω άκρη. Για την προπληρωμενη αβ όσοι είστε πελάτες της Πειραιώς απευθύνεστε αρχικά στο ταμείο ή στα γραφεία της τράπεζας? Διότι έχω πάει σε γραφεία πολλών τραπεζών δεν το ξέρουν καλά το προϊόν, μου αντιπροτείνουν άλλες προπληρωμενη αυλες και στο τέλος μου λένε δεν έχουμε πλαστικό για την συγκεκριμένη κάρτα ξαναπέρασε σε 2 βδομάδες κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

Μια ερώτηση φίλοι μου γιατί δε βγάζω άκρη. Για την προπληρωμενη αβ όσοι είστε πελάτες της Πειραιώς απευθύνεστε αρχικά στο ταμείο ή στα γραφεία της τράπεζας? Διότι έχω πάει σε γραφεία πολλών τραπεζών δεν το ξέρουν καλά το προϊόν, μου αντιπροτείνουν άλλες προπληρωμενη αυλες και στο τέλος μου λένε δεν έχουμε πλαστικό για την συγκεκριμένη κάρτα ξαναπέρασε σε 2 βδομάδες κλπ.

Στο ταμείο. Την πήρα πριν μερικές μέρες. Πράγματι δεν τη γνωρίζουν καλά, θέλει κάποια υπομονή.

• Like 1
Δημοσ.

Κυριως νομιζω στα γραφεια την βγαζουν, εκτος αν καποιος απο το ταμειο κανει και αυτην την δουλεια (μικρο καταστημα, λιγο προσωπικο κτλ)

Εμενα μου ειπαν οτι δεν εχουν καν κωδικους και να ξαναπερασω απο αυτην την εβδομαδα.

Δημοσ.

Η επίσημη απάντηση είναι ότι ο καθένας μπορεί να πάρει τους πόντους για κάθε είδους κάρτα. Δηλαδή το 30άρι ισχύει για 1 prepaid (5 ευρώ έξοδα) ή/και 1 χρεωστική (15 ευρώ συνδρομή τον χρόνο), ή/και 1 πιστωτική. Αυτό που ελέγχεται, είναι για το θέμα 1 prepaid unlimited και 1 prepaid limited. Νομίζω όμως ότι κάποιος είπε ότι πήρε unlimited και limited και πήρε δύο 30άρια, προφανώς γιατί θεωρούνται διαφορετικές κάρτες.

Ο πρώτος νόμος όταν μπαίνεις σε μια τράπεζα (κυρίως όταν έχει κόσμο): κόβεις νούμερο, άσχετα για ποιο λόγο έχεις πάει και αν θα σου χρειαστεί.

Τώρα για την προπληρωμένη, πηγαίνεις σε ένα γραφείο, να ρωτήσεις και να σε τσεκάρουν ότι είναι τα στοιχεία σου σωστά (ταυτότητα, πρόσφατο εκκαθαριστικό, λογαριασμός τηλεφώνου/διεύθυνσης, χαρτί μισθοδοσίας, νούμερο κάρτας ΑΒ). Αν μιλάμε για limited, ταυτότητα και λογαριασμός τηλεφώνου (για καρτοκινητά βεβαίωση/εκτύπωση από ανάλογο κατάστημα των στοιχείων του καρτοκινητού). Συμβουλή: αν έχετε χαρτί που μπορεί να σας ξαναχρειαστεί, πείτε τους να το βγάλουν φωτοτυπία. Αν θέλουν πρωτότυπο κρατήστε την φωτοτυπία. Πάντα ένας φάκελος στο σπίτι με κάποια χαρτιά να μην ψάχνεστε....

Αν όλα είναι εντάξει, πηγαίνεις στο ταμείο να γίνει η έκδοση της κάρτας (με το 5ευρο ή αλλιώς θα τα πάρουν από τον λογαριασμό), και παίρνεις την απόδειξη. Επιστρέφεις στο γραφείο, όπου γίνεται η σύνδεση της κάρτας που έβγαλες με τον κωδικό σου, εκτύπωση της σύμβασης, υπογραφές κλπ. Είσαι έτοιμος. Μια μικρή επιφύλαξη έχω, για την limited, αν χρειάζεται να γυρίσεις στο γραφείο, εφόσον δεν είσαι πελάτης της Πειραιώς. Αυτό όμως θα στο πουν στο γραφείο στην αρχή. 

Αν ο υπάλληλος δεν την ξέρει την διαδικασία, δηλαδή αν δεν του έχει ξανατύχει, θα το ρωτήσει και θα το βρει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν παίζει θέμα πλαστικού κλπ. Οι ΑΒ δεν είναι έτοιμες στο κατάστημα. Εκδίδονται από το κατάστημα, και έρχονται εκτυπωμένες μετά από 4-5 μέρες, για να τις παραλάβεις. Δεν έχουν "έτοιμα πλαστικά", γιατί η ΑΒ εκτυπώνεται με τον κωδικό του ΑΒ, γιαυτό και αργεί. Τώρα αν αργήσει παραπάνω, με την κίνηση που έχουν λόγω προσφοράς, άσχετο. Τα "δεν έχουμε πλαστικό", "πάρε άλλη άυλη" κλπ, δεν έχουν σχέση με το θέμα. Απλά δεν το ξέρουν. Είτε ρωτάνε άλλον υπάλληλο, είτε ρωτάνε τα κεντρικά. Καρατσεκαρισμένο....

• Like 7
Δημοσ.

Μου δημιουργηθηκε προβλημα με την χρεωστικη. Το πηρα χαμπαρι οταν πηγα στο σουπερ και δεν την δεχοταν, αλλα ειπα θα κολλησε το μηχανημα. Σημερα πηγα να βγαλω απο ΑΤΜ και λεει οτι δεν μπορει να γινει δεκτη η καρτα.

Προσπαθησα να παρω 182838 ή στο 210... αλλα με τον αυτοματο δεν εβγαλα ακρη. Ελεγα πχ προβλημα χρεωστικη και ελεγε οτι δεν καταλαβε. Που μπορω να παρω τηλ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...