Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Εννοει μαλλον την "σουπερ" και οχι την "απλη". (την πιο φουλ απο την limited δηλαδη φανταζομαι)

• Like 2
  • Απαντ. 645
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μηπως γνωριζει καποιος αν παιρνεις 2000 ποντους με εκδοση 2 prepaid

(limited και απλη)????

Λογικα πρεπει να παιρνεις, αφου οι καρτες δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους.

Δημοσ.

Ποσο καιρο κανουν να ερθουν οι ποντοι? Σημερα μου ηρθε η καρτα, και πριν απο λιγο εκανα και μια αγορα ~20 ευρω απο ΑΒ. 

Δημοσ.

Ποσο καιρο κανουν να ερθουν οι ποντοι? Σημερα μου ηρθε η καρτα, και πριν απο λιγο εκανα και μια αγορα ~20 ευρω απο ΑΒ. 

μεθαυριο

Δημοσ.

Πόσο πρέπει να φορτώσεις την prepaid για να πάρεις τον μποναμά; (δηλαδή και με 1ευρώ πάλι 1000 πόντους σου δίνουν ; )

Ή min φορτιση είναι 3€. Σκέψου όμως τι θ' αγοράσεις, ώστε ν' αρκούν τα € που έχεις στην prepaid.

Δημοσ.

Μήπως υπάρχει κάποιο κατάστημα που να έχει έτοιμο παράδοση την προπληρωμενη ab mastercard; Διότι έχω πάει σε ένα κατάστημα στους Αμπελόκηπους Αθήνα και επί δύο βδομάδες μου λένε δεν έχουμε παραλάβει ακόμα κάρτες (πλαστικά). Που θα πρέπει να πάω καλύτερα;

Δημοσ.

πρώτη αγορά από ΑΒ με τη νέα κάρτα mastercard προχθές.  Οι 100 πόντοι βλέπω ότι μπήκαν σήμερα, αλλά τους 900 δεν τους βλέπω. Μπαίνουν πιο μετά;

Δημοσ.

πρωτη αγορα Τεταρτη (νομιζω)

οι ποντοι μπηκαν εχθες, το ειδα στο winbank

δεν εχω παει ακομα για "εισπραξη" :)

πηγα σημερα και μου αποδοθηκαν μονο οι 100 ποντοι... Χιουστον, ψαχνουμε αλλους 900.. οβερ

Δημοσ.
Δημοσ.

καλησπέρα, πώς γίνεται η ενεργοποίηση της κάρτας (στο κατάστημα ή μέσω winbank);

debit, prepaid η credit?

Δημοσ.

πρώτη αγορά από ΑΒ με τη νέα κάρτα mastercard προχθές.  Οι 100 πόντοι βλέπω ότι μπήκαν σήμερα, αλλά τους 900 δεν τους βλέπω. Μπαίνουν πιο μετά;

τώρα μπήκανε και οι 900. οκ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...