lefta_yparxoun Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μολις πηρα 10 6ευρες,για την prepaid 5 kαι για την debit οι αλλες 5. ενα μεγαλο ευχαριστω στον ts kαι φυσικα στο ινσομνια για τα 40 ευρω. Αν θέλεις να μας φωτίσεις λίγο, οι δύο κάρτες prepaid & debit είναι συνδεδεμένες με τον ίδιο λογαριασμό bonus του ΑΒ;
insi Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Αν θέλεις να μας φωτίσεις λίγο, οι δύο κάρτες prepaid & debit είναι συνδεδεμένες με τον ίδιο λογαριασμό bonus του ΑΒ; ναι,μπορεις να συνδεσεις ολες τις τραπεζικες καρτες (4) με 1 καρτα αβ plus. 2
gregdel Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 ναι,μπορεις να συνδεσεις ολες τις τραπεζικες καρτες (4) με 1 καρτα αβ plus. Ακόμα και αν είναι από διαφορετικό όνομα; Ή πρέπει κάρτα τράπεζας + κάρτα ΑΒ να συμφωνεί το όνομα;
insi Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Ακόμα και αν είναι από διαφορετικό όνομα; Ή πρέπει κάρτα τράπεζας + κάρτα ΑΒ να συμφωνεί το όνομα; αυτο δεν το ξερω...
oikpro Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Έχοντας διαβάσει και τις 10 σελίδες, δεν μπόρεσα να βγάλω συμπέρασμα για το εξής : Έχω prepaid MasterCard απλή της Πειραιώς από παλιά, αλλά και επίσης απλή κάρτα για τα AB. Μπορώ να συνδέσω αυτές τις δυο ΧΩΡΊς να εκδοσω την νέα MasterCard καρτα Αβ- Πειραιώς;Σε τηλεφωνική επικοινωνία μου είπαν ότι δεν γίνεται και πρέπει να βγει καινούρια κάρτα, αλλά επειδή δεν μου φάνηκε πολύ σίγουρη η κοπέλα είπα να το ρωτήσω κι εδώ...
eddie1996 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Έχοντας διαβάσει και τις 10 σελίδες, δεν μπόρεσα να βγάλω συμπέρασμα για το εξής : Έχω prepaid MasterCard απλή της Πειραιώς από παλιά, αλλά και επίσης απλή κάρτα για τα AB. Μπορώ να συνδέσω αυτές τις δυο ΧΩΡΊς να εκδοσω την νέα MasterCard καρτα Αβ- Πειραιώς;Σε τηλεφωνική επικοινωνία μου είπαν ότι δεν γίνεται και πρέπει να βγει καινούρια κάρτα, αλλά επειδή δεν μου φάνηκε πολύ σίγουρη η κοπέλα είπα να το ρωτήσω κι εδώ... όχι δεν γίνεται. Πρέπει να βγάλεις την καινούργια που να έχει και το σηματάκι ΑΒ plus και από πίσω να έχει το barcode της κάρτας ABplus.
loupis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Μηπως στη Λάρισα σε καποιο υποκατάστημα έχει καταφέρει να εκδόσει κάποια κάρτα από αυτες? Σημερα μια ωρα στο υποκατάστημα της παλιάς εθνικής μετά απο διαβουλεύσεις υπαλλήλων και προισταμένων μιας ώρας περιπου και αφου με κοιτούσαν σαν εξωγηινο εφυγα άπραγος, Δεν ήξεραν απολύτως τίποτα. Απογοητευτηκα και λεω μπας και καποιος βρηκε ακρη καπου αλλού.
kwgwkou Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Μηπως στη Λάρισα σε καποιο υποκατάστημα έχει καταφέρει να εκδόσει κάποια κάρτα από αυτες? Σημερα μια ωρα στο υποκατάστημα της παλιάς εθνικής μετά απο διαβουλεύσεις υπαλλήλων και προισταμένων μιας ώρας περιπου και αφου με κοιτούσαν σαν εξωγηινο εφυγα άπραγος, Δεν ήξεραν απολύτως τίποτα. Απογοητευτηκα και λεω μπας και καποιος βρηκε ακρη καπου αλλού. Η κάρτα εκδίδεται από την Πειραιώς... 1
saxos55 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Η κάρτα εκδίδεται από την Πειραιώς... Νομίζω εννοεί στο υποκατάστημα της Πειραιώς που βρίσκεται στην παλιά εθνική οδό. Αλλίως ναι, τρελό fail. 1
loupis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Η κάρτα εκδίδεται από την Πειραιώς... πω πω λες να πηγα στην Εθνικη και να ειχα μεσα μια ωρα και να προσπαθουσαν να καταλαβουν πως θα βγαλω prepaid της Πειραιώς... ? Ειναι το υποκαταστημα στην παλια Εθνικη οδο, Λεωφορο Καραμανλη πλεον.... 3
insi Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 μηπως γνωριζει καποιος αν παιρνεις 2000 ποντους με εκδοση 2 prepaid (limited και απλη)????
eddie1996 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 μηπως γνωριζει καποιος αν παιρνεις 2000 ποντους με εκδοση 2 prepaid (limited και απλη)???? όταν λες απλή τι εννοείς? Χωρίς το σήμα ΑΒ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις