poulinos Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου On 24/07/2024 at 19:05, GreekMonkey said: Καλησπέρα, το γράφω εδώ για να μην ανοίγω νέο θέμα. Θέλω να κάνω προέκταση το καλώδιο ethernet, αυτό εδώ θα κάνει την δουλειά που θέλω; Θα έχω μεγάλες απώλειες στην ταχύτητα; το αγορασες?βεβαια υπαρχει παντα και η λυση να βαλεις rj45 coupler και να συνεχισεις το καλωδιο ή να περασεις ενα καινουριο απο την αρχη.και αυτο που εβαλες κανει απλα δεν ειναι η πιο φτηνη λυση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 4 ώρες πριν, poulinos είπε το αγορασες?βεβαια υπαρχει παντα και η λυση να βαλεις rj45 coupler και να συνεχισεις το καλωδιο ή να περασεις ενα καινουριο απο την αρχη.και αυτο που εβαλες κανει απλα δεν ειναι η πιο φτηνη λυση το παρήγγειλα αλλά εν τέλη δεν υπήρχε σε απόθεμα. Θα δω για rj45 coupler τότε, βάζω και άλλα 5 μέτρα ethernet καλώδιο και έγινε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 35 minutes ago, GreekMonkey said: το παρήγγειλα αλλά εν τέλη δεν υπήρχε σε απόθεμα. Θα δω για rj45 coupler τότε, βάζω και άλλα 5 μέτρα ethernet καλώδιο και έγινε αν εισαι πουθενα κολωνο περιστερι βριλησσια χαλανδρι ,καλλιθεα πρεπει να εχω και απο τα δυο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 35 λεπτά πριν, poulinos είπε αν εισαι πουθενα κολωνο περιστερι βριλησσια χαλανδρι ,καλλιθεα πρεπει να εχω και απο τα δυο. Σε ευχαριστώ, είσαι ωραίος! Θεσσαλονίκη είμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου αν ειναι να σου βγουν τιποτα 5-10-15 ευρω πες μου να στα στειλω με box now.με ουτε 2 ευρω στην πορτα σου 27 minutes ago, GreekMonkey said: Σε ευχαριστώ, είσαι ωραίος! Θεσσαλονίκη είμαι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 12 λεπτά πριν, poulinos είπε αν ειναι να σου βγουν τιποτα 5-10-15 ευρω πες μου να στα στειλω με box now.με ουτε 2 ευρω στην πορτα σου Θα δω το πρόγραμμα των διακοπών και θα σε στείλω αν είναι γιατί ενδιαφέρομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου Just now, GreekMonkey said: Θα δω το πρόγραμμα των διακοπών και θα σε στείλω αν είναι γιατί ενδιαφέρομαι ok οτι ειναι μου λες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα