Προς το περιεχόμενο

επεκταση καλωδιου lan 10 μετρα ακομα

localy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα θελω να ρωτησω το εξης.εχω ενα access point σε ενα οροφο και θελω να το παω αλλα δεκα μετρα απο εκει που ειναι αλλα με περιοριζει το καλωδιο lan το ρευμα το εχω βαλει πανω σε ενα πολυμπριζο και ειναι οκ.αν παρω αυτον τον ανταπτορα θα μπορεσω να το συνδεσω και να επεκτινω για λιγα μετρα ακομα το lan(access point)/? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αναλόγως, μπορεί να μην είναι αντιληπτές οι απώλειες, αν έχεις cat6 cable και θες να το αξιοποιήσεις πλήρως οκ, αν έχεις ένα 100άρι δίκτυο ή απλά το χρησιμοποιείς για πρόσβαση στο διαδίκτυο (10-20MBps) τότε δεν θα καταλάβεις τίποτα...

Έχω κάνει επέκταση σε καλώδιο ethernet των 27 μέτρων με ένα πλαστικό αθωράκιστο και δεν έκοψε καθόλου σε ταχύτητα.

Πάρε ένα φτηνό πλαστικό.Δεν αξίζει να δώσεις για θωρακισμένο και μάλιστα cat6.

Δε χρειάζεται να πας σε ακριβό αντάπτορα. Και αυτός θα κάνει μια χαρά τη δουλειά του.

Btw με λιγότερο από 6€, παίρνεις καλώδιο 20m.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

μια χαρα παιζει ο ανταπτορας και οι απωλειες ειναι τιποτα.υπαρχουν και καλυτεροι οπως υπαρχουν και keystones αλλα δεν υπαρχει νοημα.παρε εναν φτηνο και θα εισαι μια χαρα.στο νεο καλωδιο αν το φτιαξεις εσυ προσεχε τα χρωματα.

• 8 χρόνια αργότερα...

Καλησπέρα,

το γράφω εδώ για να μην ανοίγω νέο θέμα.

Θέλω να κάνω προέκταση το καλώδιο ethernet, αυτό εδώ θα κάνει την δουλειά που θέλω; Θα έχω μεγάλες απώλειες στην ταχύτητα;

1 hour ago, GreekMonkey said:

Καλησπέρα,

το γράφω εδώ για να μην ανοίγω νέο θέμα.

Θέλω να κάνω προέκταση το καλώδιο ethernet, αυτό εδώ θα κάνει την δουλειά που θέλω; Θα έχω μεγάλες απώλειες στην ταχύτητα;

κανει.καμια απωλεια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...