akarthis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Καλημερα. Ευχαριστω ξανα για τα φωτα σου. ΕΙμαι αναμεσα στη πρωτη και τελευταια συνθεση. Η πρωτη με κερδιζει λογω της οικονομικης ανεσης που μου προσφερει(δοσεις μεσω πιστωτικης). Για τη δευτερη υπαρχει περιπτωση να βρεθει καταστημα που να μου τα παρεχει με δοσεις? Εψαξα στο πλαισιο, οπου λογω επαγγελματος εχω καποια εξτρα εκπτωση αλλα δεν ειχε ολα τα εξαρτηματα. Ελπιζω μεχρι την αλλη εβγομαφα να παιζω witcher και fallout.
Millennium Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μιας και είναι από σκρουτζ μπορείς να κοιτάξεις από κάποιο κατάστημα που έχει τα περισσότερα parts (και με δόσεις),πχ visionstudio τουλάχιστον στη δικιά μου.Από πλαίσιο αφενός δεν υπάρχουν διάφορα,αφετέρου είναι ακριβά συνήθως.
akarthis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Καλημερα, Η παραγγελια εγινε και αναμενω το συστημα. Θελω να ευχαριστησω ολους οσους ασχοληθηκαν και βοηθησαν για την επιλογη μου. Θα γραψω ξανα εντυπωσεις οταν πλεον θα ειναι στα χερια μου
Millennium Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα.Τι παρήγγειλες; Γράψε εντυπώσεις όταν έρθουν.
akarthis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Καλημερα και καλη χρονια. Απλα ηθελα να ενημερωσω οτι το μηχανημα ηρθε, εχει τοποθετηθει και ηδη τρεχει κανονικοτατα. Ακολουθησα τη προταση του Millenium. Ολα αψογα και πρεπει να ομολογησω οτι η μεταβαση απο ενα διπυρινο υπολογιστη με xp σε νεο ειναι καπως. Καλη χρονια ξανα
akarthis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπερα μετα απο καποια χρονια. Ειχα αγορασει ενα υπολογιστη μετα απο την αξιολογη βοηθεια καποιων χρηστων εδω. Επανερχομαι με τη διαθεση να κανω καποια αναβαθμιση στο υπαρχον συστημα. Αναρωτιεμαι αν καποιος μπορει να μου προτεινει τι πρεπει να προσεξω και σε τι χρειαζομαι, αν χρειαζομαι , επιτακτικα καπου να αναβαθμισω? Μεχρι στιγμης, δεν εχω καποιο προβλημα στα διαφορα games που παιζω. Ευχαριστω προκαταβολικα
adtakhs Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, akarthis είπε Καλησπερα μετα απο καποια χρονια. Ειχα αγορασει ενα υπολογιστη μετα απο την αξιολογη βοηθεια καποιων χρηστων εδω. Επανερχομαι με τη διαθεση να κανω καποια αναβαθμιση στο υπαρχον συστημα. Αναρωτιεμαι αν καποιος μπορει να μου προτεινει τι πρεπει να προσεξω και σε τι χρειαζομαι, αν χρειαζομαι , επιτακτικα καπου να αναβαθμισω? Μεχρι στιγμης, δεν εχω καποιο προβλημα στα διαφορα games που παιζω. Ευχαριστω προκαταβολικα Γράψε μας ποιο ήταν το τελικό σύνολο που αγόρασες και πες μας σε τι βλέπεις να δυσκολεύεται το σύστημα που έχεις σε αυτά που κάνεις ώστε να σε βοηθήσουμε.
akarthis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Εχεις δικιο. Ζητω συγνωμη. ΤΟ μηχανημα αποτελειται απο τα εξης: AMD FX 8320E cpu Gigabyte 970a-DS3P motherboard xyperx fyry black 8gb ddr3 ram western digital 3.5 1T hdd OCZ trion 100 sata 3 120gb ssd Msi radeon R9 380 2gb καρτα NZXT κουτι LC power cosmo cool lc cooler XFX TS 550w psu Samsung Sz4f370dc οθονη Το μηχανημα μεχρις στιγμης δεν μου παραουσιαζει καποιο προβλημα σε αυτα που παιζω. Σκεπτομαι να κανω ισως καποιες αλλαγες ετσι ωστε να μη χρειαστει ξαφνικα να επενδυσω πολλα χρηματα αμεσα αλλα σταδιακα. Ευχαριστω ξανα.
adtakhs Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, akarthis είπε Εχεις δικιο. Ζητω συγνωμη. ΤΟ μηχανημα αποτελειται απο τα εξης: AMD FX 8320E cpu Gigabyte 970a-DS3P motherboard xyperx fyry black 8gb ddr3 ram western digital 3.5 1T hdd OCZ trion 100 sata 3 120gb ssd Msi radeon R9 380 2gb καρτα NZXT κουτι LC power cosmo cool lc cooler XFX TS 550w psu Samsung Sz4f370dc οθονη Το μηχανημα μεχρις στιγμης δεν μου παραουσιαζει καποιο προβλημα σε αυτα που παιζω. Σκεπτομαι να κανω ισως καποιες αλλαγες ετσι ωστε να μη χρειαστει ξαφνικα να επενδυσω πολλα χρηματα αμεσα αλλα σταδιακα. Ευχαριστω ξανα. Το σύστημα θα το κρατήσεις όπως είναι έως να έρθει η ώρα για αντικατάσταση. Στην πλατφόρμα που έχεις δεν μπαίνουν οι νέοι επεξεργαστές. Αν όμως θες οπωσδήποτε να αναβαθμίσεις, τότε πουλάς το σετ CPU-MOBO-RAM και βάζεις κάτι σε AMD R5 2600 ή AMD R5 2600X ή AMD R7 1700 μαζί με μια MSI B450 TOMAHAWK και ένα σετ G. SKILL 16GB DDR4 3200Mhz. Έτσι έχεις καινούρια πλατφόρμα , δυνατότερα CPU , οπότε μελλοντικά κοιτάς και για NVME SSD και για κάρτα γραφικών. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2018 από adtakhs
akarthis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Καλημερα και ευχαριστω θερμα για την απαντηση σου. συμφωνα με την εμπειρια σου, η αντικατασταση ποτε θα γινει επιτακτικη και στη περιπτωση που αλλαξω αυτα που προτεινεις σε τι κοστολογιο θα κυμανθει? Σε ευχαριστω προκαταβολικα.
@topos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 16 ώρες πριν, akarthis είπε Καλημερα και ευχαριστω θερμα για την απαντηση σου. συμφωνα με την εμπειρια σου, η αντικατασταση ποτε θα γινει επιτακτικη και στη περιπτωση που αλλαξω αυτα που προτεινεις σε τι κοστολογιο θα κυμανθει? Σε ευχαριστω προκαταβολικα. Μια ειναι η απαντηση-> Οποτε την χρειαστεις. Εαν π.χ το δουλευεις για surfαρισμα, κανενα excel κοκ θα σου κρατησει μια 5ετια ακομα ευκολα.
oceanborngr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Μια χαρα ειναι το συστημα σου για γενικη χρηση, οπως ειπε και ο @topos. Τωραα αν καπου παρακατω πας να παιξεις κανενα παιχνιδι και σε ενοχλουν τα low γραφικα ή κολλαει τοτε το ξαναβλεπεις.
akarthis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Καλημερα, Η αληθεια ειναι οτι παιζω games και μεχρι τωρα δεν εχω προβλημα. Μαλλον τα games που παιζω δεν ειναι και τοσο απαιτητικα. Μαλλον θα παω για καινουργιο οταν βγει το cyberpunk.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα