Προς το περιεχόμενο

[Οδηγός PS4] Remote play σε όλες τις Android συσκευες

red1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φοβερός οδηγός, μπράβο!!! Να προσθέσω και εγώ αυτό εδώ που βρήκα:

http://www.pcadvisor.co.uk/how-to/game/how-play-ps4-playstation-4-on-pc-using-pc-remote-play-3630864/

Ο τύπος έφτιαξε πρόγραμμα για windows streaming PS4, αλλά το πουλάει 6,5 λίρες.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι μπορώ να παίζω μέσω του steaming με κάποιον φίλο μου που είναι στην διπλανή τηλεόραση (έχω 2 τηλεοράσεις (συνδεδεμένες με PC) σε πολύ κοντινή απόσταση. Δεν εννοώ με split screen, εννοώ να παίζω και ο καθένας να βλέπει την οθόνη του, σαν να είχα 2 κονσόλες ένα πράγμα.... Λογικά δεν γίνεται ε; (Ούτε με Primary/secondary accounts στην κονσόλα και μετά Stream;;;;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Ps4 remote play Xperia z2

Καλησπέρα έχω μια απορία, χρησιμοποίησα το PS4 REMOTE PLAY με το Ζ2 κ πέτυχε όσο ήμουν σπίτι μου όπου ήταν κ η κονσόλα, όταν όμως πήγα σε σπίτι φίλου κ προσπάθησα το PS4 REMOTE PLAY δε έγινε, κάνω κάτι λάθος; Γιατί αλλιώς δε το βλέπω χρήσιμο αν είμαι σπίτι με τη κονσόλα γιατί να βγάλω τα μάτια μου στη 5.5 οθόνη κινητού; Φαντάστηκα ότι είναι για όταν. Είναι σε άλλο χώρο συνδέεσαι μέσω ι ίντερνετ στη κονσόλα κ παίζεις. Ιδέες; Ευχαριστώ πολύ

Θες VDSL σύνδεση (2 Mbps upload minimum) στο σπίτι που είναι το PS4, UPnP/port forwarding στο router αυτής της σύνδεσης, PSN λογαριασμό με PS+ και primary activation στο PS4 και να μπαίνεις από τον ίδιο λογαριασμό που έχεις στο PS4. Αυτά.

• 1 χρόνο αργότερα...

Stream από ps4

Παιδιά Μήπως κάνεις έχει ιδέα πως στριμαρω από ps4 σε συσκευή android projector που έχει miracast η ας πούμε σε Google chrome και αν γίνεται φυσικά!

Λοιπον παιδια εχω παιξει ενα σωρο παιχνιδια στο vita με κακιστη γραμμη ιντερνετ απλα χρησιμοποιώ to direct WI FI tou ps4 δηλαδή δεν εμπλέκεται το ρουτερ το ps4 συνδέεται με το vita mona τους!!!!!!! 

Δυστυχώς ομωςς δεν υπαρχει αντιστοιχη δυνατοτητα με το κινητο , ξερει κανεις τον τροπο?

ΠΣ να μπορουσα να καταλαβω γιατι δεν εβγαλε bundle η SONY το ps4 me VITA!!!!!!!!!!!

• 1 χρόνο αργότερα...

Υπενθύμιση :

Σήμερα, 8/10/19, το remote play ειναι πλέον διαθέσιμο και επίσημα απο την Sony για ΟΛΕΣ τις Android συσκευές, μπείτε απλά στο play store και κατεβάστε το (αναβαθμισμένο) app.

Λίγα λόγια : πριν χρόνια που είχα γράψει τον οδηγό, είχα ως κινητό ενα nexus 4 και ενα Z3 tablet με 30Mbps γραμμή και ακολουθώντας τις οδηγίες το remote play ηταν (σχεδόν) άψογο.
Σήμερα, με 100/10 fiber γραμμή, με το router γυρισμένο στα 5Ghz (και σε καλό κανάλι) με ενα Χperia XA Ultra (σχεδόν 3ετίας) το remote play είναι...χάλια με σχεδόν συνεχές stutter και στην εικόνα αλλά και στον ηχο ανεξάρτητα απο την ποιότητα του streaming (540p/720/1080/normal/high framerate) και δεν καταλαβαίνω το γιατί...

Μήπως φταίει ο Mediatek ή η κεραία wifi του Χperia XA ultra ? Το καινούργιο router ειναι τα κλασσικά του ΟΤΕ αλλά και παλιά που έπαιζε καλά το remote play πάλι με τέτοιο (σαπιο-router) ήμουν.

Το PS4 ειναι hardwired προφανώς , εχω ορίσει static IP στα πάντα και εχω κάνει και port forwarding αλλά και πάλι τζίφος

• 6 μήνες μετά...

Παιδιά καλησπέρα.

Τι τεχνικά χαρακτηριστικά θα πρέπει να έχει το pc για να παίξει το remote  play στο ps4? Κάπου είχα διαβάσει ότι θέλει επεξεργαστή από i5 και πάνω! Δηλαδή θα πρέπει να έχεις "τούμπανο υπολογιστή"; Με έναν i3 δεν θα παίζει; 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Στις 28/4/2020 στις 11:11 ΠΜ, Nathan Drake!! είπε

Παιδιά καλησπέρα.

Τι τεχνικά χαρακτηριστικά θα πρέπει να έχει το pc για να παίξει το remote  play στο ps4? Κάπου είχα διαβάσει ότι θέλει επεξεργαστή από i5 και πάνω! Δηλαδή θα πρέπει να έχεις "τούμπανο υπολογιστή"; Με έναν i3 δεν θα παίζει; 

Δε χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις και να μας πεις και εμάς...  Θεωρώ ότι θα παίζει μια χαρά πάντως

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Tsino είπε

Δε χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις και να μας πεις και εμάς...  Θεωρώ ότι θα παίζει μια χαρά πάντως

Στις 28/4/2020 στις 12:11 ΜΜ, Nathan Drake!! είπε

Παιδιά καλησπέρα.

εγω παιζω remote απο πσ4 σε παλιο λαπτοπ με core 2 duo 8400 με 4GB ram και δισκο ssd και παιζει μια χαρα

Επεξ/σία από postfire
  • Like 3

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...