Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Εδω και ενα χρονο ειμαι στη Nova με Triple Play.Στις 02/11 ενω εληγε το συμβολαιο με τη Nova και δε μου καναν καλη προσφορα για να ανανεωσω κανω αιτηση φορητοτητας προς ΟΤΕ.Στις 03/11 το απογευμα με παιρνει η Νοva για αντιπροσφορα την οποια και δεχομαι.Την ιδια στιγμη στελνω email στον ΟΤΕ για ακυρωση φορητοτητας και στις 04/11 το πρωι στελνω και ΦΑΞ ακυρωσης για να ειμαι 100% καλυμμενος.Απο τον ΟΤΕ με πληροφορουν οτι ελαβαν το ακυρωτικο ΦΑΞ και απο τη Forthnet μου λενε οτι πραγματοποιηθηκε η μεταβολη στην υπηρεσια μου,δηλαδη ενεργοποιηθηκε η νεα προσφορα-18μηνο συμβολαιο.Σημερα το πρωι ομως και ενω ηδη ειχα ενημερωσει τον ΟΤΕ να μη μου αποσταλει το Router με παιρνει τηλ. ο τεχνικος του ΟΤΕ να μου πει οτι αλλαξα παροχο και οτι πλεον ειμαι στον ΟΤΕ(εκανε κατι στον κατανεμητη).Τηλεφωνο στον ΟΤΕ και μου λενε οτι πραγματι ελαβαν το FAX ακυρωσης αλλα ειναι σε εξελιξη και η ακυρωση αλλα και η φορητοτητα και να πω στην Forthnet να με ξανατραβηξει πισω.Επισης οτι θα χρεωθω 31€ τελη φορητοτητας.Τηλ στη Forthnet με την απορια γιατι ενω εδωσαν το ΟΚ στον ΟΤΕ για φορητοτητα με ενεργοποιησαν στην προσφορα οπου δεχτηκα αλλα εν τελει δεν ισχυει αφου ειμαι προσωρινα στον ΟΤΕ...μπερδεμα ε?Απο εδω και περα θα περιμενω να ξαναπαω στη Forthnet(Μπορω να χρησιμοποιω για ιντερνετ με τους κωδικους που θα μου δωσει ο ΟΤΕ,δε θα χρεωθω κατι περαν των 31,23€ για τελη φορητοτητας).Το δικαιωμα υπαναχωρησης ομως τι ακριβως προβλεπει σχετικα με μια τετοια περιπτωση?Ξερω οτι το ζητημα φορητοτητα ειναι ενα ρισκο με αυτες τις εταιρειες αλλα στο παρελθον τουλαχιστον ο τεχνικος του ΟΤΕ σε ειδοποιουσε απο πριν απο θα κανει την αλλαγη,εγω του ελεγα να μη προχωρησει και ολα ΟΚ.

Δημοσ.

Αν η Forthnet σου εκανε ανανεωση συμβολαιου πριν παρει την γραμμη ο ΟΤΕ τοτε χρεωνεσαι και καποιο τελος αποδεσμευσης απο το συμβολαιο που σου εκαναν (το ιδιο ισχυει και για την μεταφορα πλεον απο ΟΤΕ σε Forthnet). Για να τα αποφυγεις ολα αυτα και εφοσον ολες οι κινησεις εχουν γινει τηλεφωνικα πρεπει να κανεις αιτηση υπαναχωρησης και στις 2 εταιριες εντος 14 ημερων, μια αιτηση υπαναχωρησης στην Forthnet για την ανανεωση αν εγινε και μια στον ΟΤΕ για την προσφορα της φορητοτητας. 

Η φορητοτητα πλεον δεν ακυρωνεται, πρεπει να γινει νεα αιτηση φορητοτητας ουσιαστικα στην Forthnet για να παρει πισω την γραμμη. 

Για περισσοτερες πληροφοριες
http://www.foritotita.gr/
http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/FAQS/Number/

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μπορει πολυ απλα ο οτε να ελαβε το fax αλλα για καποιο λογο να αργησε να ακυρωσει το αιτημα και καποιος καταλαθως να πηρε την φορητοτητα οποτε και γυρισε στον οτε.μετα η forthnet ξανακανει αιτημα για να την παρει.πολλες φορες ειναι και το ανθρωπινο λαθος γιατι το εχω δει σε αλλο παροχο με τα ματια μου.καταλαθως να γινεται ενεργοποιηση και να τραβαει ο αλλος παροχος την φορητοτητα ασχετα που ο πελατης δεν ηθελε.τωρα δεν ξερω για ποιο λογο να πληρωσεις εσυ το λαθος του οτε.αν σε εχουν γυρισει σε οτε ναι μπορεις να μπεις ιντερνετ με τα στοιχεια και το ρουτερ του οτε.θα σεταριστει αυτοματα εκτος αν σε εχουν ακυρωσει ηδη.αλλιως μπορει αν ισχυουν τα στοιχεια σου στην forthnet να μπεις με αυτα και ας εισαι στον ΟΤΕ.Ο οτε λογω arys θα σε βαλει κανονικα διαμεσω του δικου του dslam στην forthnet με τα στοιχεια της forthnet Πχ [email protected]  .μην ξεχασεις το @forthnet.gr.

τωρα για το αιτημα υποαναχωρησης δεν ξερω αν υπαρχει καποιος κοστος οπως εχω δει και περιπτωσης που ειναι καποιος πελατης να μεταφερθει σε ενα παροχο πχ forthnet και μετα ο πρωτος παροχος  OTE να του κανει αντιπροσφορα. και ο πελατης να θελει να μεινει στον οτε αλλα για καποιο λογο το αιτημα να ειναι εκπροθεσμο και να μην μπορει να γυρισει πισω στον οτε χωρις να χρεωθει τελος ενεργοποιησης και διακοπης προωρου συμβολαιου.

Αν η Forthnet σου εκανε ανανεωση συμβολαιου πριν παρει την γραμμη ο ΟΤΕ τοτε χρεωνεσαι και καποιο τελος αποδεσμευσης απο το συμβολαιο που σου εκαναν (το ιδιο ισχυει και για την μεταφορα πλεον απο ΟΤΕ σε Forthnet). Για να τα αποφυγεις ολα αυτα και εφοσον ολες οι κινησεις εχουν γινει τηλεφωνικα πρεπει να κανεις αιτηση υπαναχωρησης και στις 2 εταιριες εντος 14 ημερων, μια αιτηση υπαναχωρησης στην Forthnet για την ανανεωση αν εγινε και μια στον ΟΤΕ για την προσφορα της φορητοτητας. 

Η φορητοτητα πλεον δεν ακυρωνεται, πρεπει να γινει νεα αιτηση φορητοτητας ουσιαστικα στην Forthnet για να παρει πισω την γραμμη. 

Για περισσοτερες πληροφοριες
http://www.foritotita.gr/
http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/FAQS/Number/

αν η forthnet του εκανε ανανεωση συμβολαιου δεν νομιζω οταν ο οτε πηρε την γραμμη να του εκοψαν το συμβολαιο και μετα να του εκαναν αλλο για να πληρωσει αποδεσμευση.ουτε πιστευω οτι θα του χρεωσουν οτι αναγκαστηκαν να ξαναπαρουν την φορητοτητα.βεβαια θα μπορουσαν να πουν οτι ο οτε σε ενεργοποιησε  αρα πρεπει να σε ξαναενεργοποιησουμε και να πληρωσεις καποιο τελος ενεργοποιησης αν η γραμμη της forthnet διακοπηκε στον οτε και πρεπει να ξαναενεργοποιηθει.και ελπιζω να γινει απευθειας αυτο και να μην χρειαστει να γινει ενεργοποιηση απο την αρχη λογω οτι ο οτε γυρισε τα καλωδια και τον εριξε στο δικτυο του.Αν βεβαια εφευγε πριν απο το χρονο τοτε θα πληρωνε τελος προωρης διακοπης στην forthnet.το παραξενο ειναι γιατι να πληρωσει στον οτε.ο οτε φταιει που τον ενεργοποιησε αφου ειχε σταλει αιτημα για ακυρωση εκτος αν του πουν οτι ηταν εκροθεσμο οποτε πρεπει να πληρωσει  προωρη διακοπη και ο οτε απλα να ζητησε τα λεφτα της φορητοτητας.

το καλο ειναι οτι παρολο που δεν ακυρωνεται η φορητοτητα μεσα σε μια μερα μπορει να την παρει αλλος παροχος.np ready πως το λενε. 

τωρα για αυτο που γραφει ο τοπικ σταρτερ

Τηλ στη Forthnet με την απορια γιατι ενω εδωσαν το ΟΚ στον ΟΤΕ για φορητοτητα με ενεργοποιησαν στην προσφορα οπου δεχτηκα

-------------------

η forthnet δεν εδωσε καποιο οκ και ουτε χρειαζεται να δωσει .ο ενας παροχος οσο ξερω μπορει να παρει απο τον αλλον παροχο κανονικα την φορητοτητα χωρις να δωσει ο παροχος που ειναι ηδη ο πελατης.για αυτο και νμαλλον ο οτε  πηρε την φορητοτητα.ειχε αιτηση απο σενα πηρε την φορητοτητα.

Δημοσ.

Τα τυπικα ειναι αυτα που αναφερω οτι δηλαδη στην ουσια "σπανε" 2 συμβολαια, ενα στην καθε εταιρια...τωρα προφανως αν γυρισει στην forthnet τελικα δεν θα τον χρεωσουν και θα του τα χαρισουν. Οπως και στον οτε δεν θα χρεωθει την αποδεσμευση τελικα αρκει να ειναι μεσα στις 14 ημερες της υπαναχωρησης ή να ζητησει αμφισβητηση πωλησης εφοσον εχει οντως στειλει fax για ακυρωση. 

η forthnet δεν εδωσε καποιο οκ και ουτε χρειαζεται να δωσει .ο ενας παροχος οσο ξερω μπορει να παρει απο τον αλλον παροχο κανονικα την φορητοτητα χωρις να δωσει ο παροχος που ειναι ηδη ο πελατης.για αυτο και νμαλλον ο οτε  πηρε την φορητοτητα.ειχε αιτηση απο σενα πηρε την φορητοτητα.

Αυτο ισχυει. Ο μονος λογος για να μην προχωρησει μια αιτηση φορητοτητας ειναι ειτε λογω λανθασμενων στοιχειων (πχ να ειναι σε αλλο ονομα στην μια εταιρια και να γινει αιτηση σε αλλο ονομα στην αλλη) ή να υπαρχει παλια οφειλη στον νεο παροχο οπου γινεται η μεταφορα. Σε καθε αλλη περιπτωση ο παροχος οπου γινεται η αιτηση για φορητοτητα παιρνει την γραμμη χαλαροτατα.

Δεν ειναι κακες οι σχεσεις μεταξυ των εταιριων ωστε να σφαζονται κιολας για να μην δωσει ο ενας την γραμμη στον αλλον, κακως υπαρχει αυτη η αντιληψη. Ο καθε παροχος χρησιμοποιει τα "οπλα" του για να κερδισει τον πελατη και στο τελος ο πελατης αποφασιζει που θα παει (και παει οπου θελει χωρις να τον εμποδιζει κανεις). Σε περιπτωσεις που η φορητοτητα ολοκληρωνεται γρηγορα, δεν συμβαινει γιατι ο κακος παροχος ηθελε να τραβηξει αμεσως την γραμμη απο τον αλλον και να αρπαξει τον πελατη αλλα γιατι απλα ολα εχουν γινει ολοσωστα και δεν υπαρχει λογος καθυστερησης. 

Δημοσ.

Από τη Forthnet μου στείλαν με κουριερ τη νέα σύμβαση(στην ουσία την ίδια προσφορά που είχα δεχτεί τηλεφωνικα)καθώς και αίτημα φορητοτητας προς τον ΟΤΕ.Δε θα χρεωθω τέλος διακοπής ούτε και φορητοτητας από τη Forthnet επειδή είναι λένε σαν να μην έφυγα ποτε.Απο τον ΟΤΕ τωρα θα χρεωθω αναλογικα με τις ημερες που χρησιμοποιησα Internet και τηλέφωνο το αντίστοιχο ποσο.Ρουτερ δε παρέλαβα απλά μπαίνω με κωδικούς ΟΤΕ.Τηλεοραση ενεργοποίησα ξανά Nova Full Pack μέχρι να επιστρέψει η γραμμή και να γίνει πάλι 3play.

Δημοσ.

Τα τυπικα ειναι αυτα που αναφερω οτι δηλαδη στην ουσια "σπανε" 2 συμβολαια, ενα στην καθε εταιρια...τωρα προφανως αν γυρισει στην forthnet τελικα δεν θα τον χρεωσουν και θα του τα χαρισουν. Οπως και στον οτε δεν θα χρεωθει την αποδεσμευση τελικα αρκει να ειναι μεσα στις 14 ημερες της υπαναχωρησης ή να ζητησει αμφισβητηση πωλησης εφοσον εχει οντως στειλει fax για ακυρωση. 

Αυτο ισχυει. Ο μονος λογος για να μην προχωρησει μια αιτηση φορητοτητας ειναι ειτε λογω λανθασμενων στοιχειων (πχ να ειναι σε αλλο ονομα στην μια εταιρια και να γινει αιτηση σε αλλο ονομα στην αλλη) ή να υπαρχει παλια οφειλη στον νεο παροχο οπου γινεται η μεταφορα. Σε καθε αλλη περιπτωση ο παροχος οπου γινεται η αιτηση για φορητοτητα παιρνει την γραμμη χαλαροτατα.

Δεν ειναι κακες οι σχεσεις μεταξυ των εταιριων ωστε να σφαζονται κιολας για να μην δωσει ο ενας την γραμμη στον αλλον, κακως υπαρχει αυτη η αντιληψη. Ο καθε παροχος χρησιμοποιει τα "οπλα" του για να κερδισει τον πελατη και στο τελος ο πελατης αποφασιζει που θα παει (και παει οπου θελει χωρις να τον εμποδιζει κανεις). Σε περιπτωσεις που η φορητοτητα ολοκληρωνεται γρηγορα, δεν συμβαινει γιατι ο κακος παροχος ηθελε να τραβηξει αμεσως την γραμμη απο τον αλλον και να αρπαξει τον πελατη αλλα γιατι απλα ολα εχουν γινει ολοσωστα και δεν υπαρχει λογος καθυστερησης. 

καλα ναι θα ηταν βλακεια να τον χρεωσει η Forthnet επειδη εγινε αυτο.αν το κυνηγησει με τον οτε ναι μπορει να μην τα πληρωσει.ναι δεν ειναι οτι υπαρχουν κακες σχεσεις απλα καποιες φορες αν και ειναι λιγες βλεπεις πελατες που δεν συμφωνησαν ποτε και ομως ο αλλος παροχος ειχε ηδη φτιαξει συμβολαιο και ειχε παρει τον πελατη.υπογραφες που δεν μπηκαν κτλ.αλλα ναι ειναι πραγματα που δεν μπορουν να τσεκαρει καποιος οποτε οπως ειπες δεν υπαρχει λογος καθυστερησης.

Από τη Forthnet μου στείλαν με κουριερ τη νέα σύμβαση(στην ουσία την ίδια προσφορά που είχα δεχτεί τηλεφωνικα)καθώς και αίτημα φορητοτητας προς τον ΟΤΕ.Δε θα χρεωθω τέλος διακοπής ούτε και φορητοτητας από τη Forthnet επειδή είναι λένε σαν να μην έφυγα ποτε.Απο τον ΟΤΕ τωρα θα χρεωθω αναλογικα με τις ημερες που χρησιμοποιησα Internet και τηλέφωνο το αντίστοιχο ποσο.Ρουτερ δε παρέλαβα απλά μπαίνω με κωδικούς ΟΤΕ.Τηλεοραση ενεργοποίησα ξανά Nova Full Pack μέχρι να επιστρέψει η γραμμή και να γίνει πάλι 3play.

υπομονη.απλα ειναι βλακεια και η ταλαιπωρεια αλλα και ταλεφτα που θα δωσεις στον οτε που δεν φταις σε κατι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...