mynam3 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Τι μελανια παιρνει αυτος ο εκτυπωτης? Μου τελειωσε το μαυρο σημερα και το εγχρωμο ειναι καπου στην μεση απο οτι λεει το προγραμμα της canon. Αξιζει να παρω γνησια η να παω να τα γεμισω?
highpriest Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δεν γεμίζει αυτό το μοντέλο με επιτυχία. Ή παίρνεις το γνήσιο ή κάποιο συμβατό (φέρνουν ελάχιστες εταιρίες). Αν δεν τυπώνεις συχνά και πολύ, πάρε το γνήσιο το standard μεγεθος. Παίρνει τα 545 και 546, black & color αντίστοιχα. 1
mynam3 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Ευχαριστω. Αλλαζουν ευκολα? Μην κανω καμια γκαφα και του βγαλω τα ματια
highpriest Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Εύκολο είναι, ναι. Αν δεν ξέρεις πως, διάβασε το manual που ήρθε με τον εκτυπωτή σου. 1
giannispaok Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δε μπορώ να καταλάβω και χρειάζομαι τη βοήθεια σας σε κάτι που θα ρωτήσω.δε έχω τον εκτυπωτή αλλά σε τι διαφέρει το mg 2450 -2550????Canon... Τα ίδια χαρακτηριστικά νομίζω έχουν!!!!αν ξέρει κάποιος ας πει....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα