Προς το περιεχόμενο

Ubuntu

nick.the.greek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλήμερα σας. Βοηθήστε με σας παρακαλώ κατεβάζω τα Ubuntu  στο λαπτοπ μου από το σίτε της Ubuntu και μου το βγάζει σαν rar ενώ στον σταθερό μου κανονικά εικόνα iso γιατί?? Το έκανα το αρχείο rar αποσυμπίεση και μου βγάζει αρκετούς φακέλους. Παω στον φάκελο iso που λεει και μετά έχει τόσο αρχεία πιο να ανοίξω με το Universal usb installer γιατί θέλω να το βάλω σε usb. Ευχαριστώ Πολυ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε παιδιά αν είναι κλειδωμένα τα Bios Μπορώ να κάνω εγκατάσταση τα Ubuntu??? Βοηθήστε με ευχαριστώ.. έχω κάνει το bbotable ta Ubuntu σε Usb κλείνω το pc πατάω f10 για boot και με δείχνει το Usb και πατάω να το τρέξω και με λέει δεν τάχα το σύστημα είναι άδειο τι παίζει ?????

Τώρα το ξανά έτρεξα αντί για Universal usb installer με Rufus και μπήκε μέσα χωρίς να με γράψει κάτι και με δείχνει εδώ και τόση ώρα μαύρη οθόνη και να αναβοσβήνει ο κέρσορας  μια ( " - " )

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Βασικα, το αρχειο ειναι .iso και οχι .rar. Απλα στο συστημα σου εχεις βαλει τα iso να ανοιγουν με το winrar και το winrar χρησιμοποιει το εικονιδιο του για αυτα.

• Like 2

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...