nick.the.greek Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Καλήμερα σας. Βοηθήστε με σας παρακαλώ κατεβάζω τα Ubuntu στο λαπτοπ μου από το σίτε της Ubuntu και μου το βγάζει σαν rar ενώ στον σταθερό μου κανονικά εικόνα iso γιατί?? Το έκανα το αρχείο rar αποσυμπίεση και μου βγάζει αρκετούς φακέλους. Παω στον φάκελο iso που λεει και μετά έχει τόσο αρχεία πιο να ανοίξω με το Universal usb installer γιατί θέλω να το βάλω σε usb. Ευχαριστώ Πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Επειδη στο laptop σου εχεις αναθεσει το ανοιγμα των iso αρχειων με το Winrar. Και στις 2 περιπτωσεις κατεβαζεις το ιδιο iso αρχειο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick.the.greek Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 άρα εγώ μετά στο Universal usb installer θα επιλέξω το αρχείο rar για iso που λέει σωστά???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Yup 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick.the.greek Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick.the.greek Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Ρε παιδιά αν είναι κλειδωμένα τα Bios Μπορώ να κάνω εγκατάσταση τα Ubuntu??? Βοηθήστε με ευχαριστώ.. έχω κάνει το bbotable ta Ubuntu σε Usb κλείνω το pc πατάω f10 για boot και με δείχνει το Usb και πατάω να το τρέξω και με λέει δεν τάχα το σύστημα είναι άδειο τι παίζει ????? Τώρα το ξανά έτρεξα αντί για Universal usb installer με Rufus και μπήκε μέσα χωρίς να με γράψει κάτι και με δείχνει εδώ και τόση ώρα μαύρη οθόνη και να αναβοσβήνει ο κέρσορας μια ( " - " ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noa113 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Τελικά τα κατάφερες; Αν όχι δώσε περισσότερες πληροφορίες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick.the.greek Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Ναι τα κατάφερα τελικά τίποτα δεν είναι άπλα για iso βάζεις όλο το αρχείο rar αυτό είναι το iso όλο το αρχείο rar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Βασικα, το αρχειο ειναι .iso και οχι .rar. Απλα στο συστημα σου εχεις βαλει τα iso να ανοιγουν με το winrar και το winrar χρησιμοποιει το εικονιδιο του για αυτα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick.the.greek Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα