Pantelis15 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Καλημέρα! Έχω ένα GIGABYTE GA P67A-D3-B3 motherboard,λέω να αγοράσω μία GIGABYTE GA-Z97X-SOC.Λόγο διαφοράς στις γενιές πρέπει να αλλάξω και την CPU (INTEL COREi5-2400 3.1GHz) ; Πρέπει να προσέξω κάτι άλλο;
GtiGeorge Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Γιατί να αγοράσεις z97 mobo ? πάλι προηγούμενη γενιά είναι. κοίτα για set z170.
MSSB Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Γιατί να αγοράσεις z97 mobo ? πάλι προηγούμενη γενιά είναι. κοίτα για set z170. Γιατί η 170 θέλει και ddr4. Αλλιώς δεν έχει νόημα να πάρεις 170 με ddr3. Τζάμπα αναβάθμιση.
Pantelis15 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Θα μου βγει ακριβά οπότε το αφήνω για την ώρα,όσο αντέξει. Έχει τα εξής προβλήματα: 1.Ανοίγει μονος του το βράδυ και δεν κλείνει καμιά φορά απλά κάνει επανεκκινήσεις,το τροφοτικό ειναι καινούργιο θα αλλάξω και κουτί ουτως η άλλως λόγο τριξιμάτων. 2.Θολούρα στα γράμματα,γενικα διπλή εικόνα σαν σκιά δίπλα στα εικονίδια.Έχω αλλάξει οθόνη και κάρτα γραφικών από τότε που ξεκίνησε αλλά εξακολουθεί να το κάνει μέχρι τώρα. Αν γνωρίζει κάποιος και μπορώ να το λύσω χωρίς την αγορά ας μου πει παρακαλώ
MSSB Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Ξεκίνα με έλεγχο των θερμοκρασιών σου σε stress test, την υγεία του σκληρού σου, ram test, clear cmos και bios update. Χρησιμοποίησε: hwmonitor (free), hdsentinel, memtest, βγάλε μπαταρία από τη μητρική - περίμενε 5 λεπτά και ξανά βάλε τη, κατέβασε από τη σελίδα της Gigabyte το update (αν και εφόσον υπάρχει). Αφού τα κάνεις αυτά, ξανά έλα. Ξέχασα να πω, δοκίμασε άλλο καλώδιο να συνδέσεις τη κάρτα με την οθόνη. Όπως επίσης και adaptor αν κάνεις τίποτα μετατροπή από dvi σε dsub και μετά πάει το καλώδιο. Μετά, κοίτα αν είναι θέμα software. Δηλαδή, μπες σε safe mode και μετά κλείσε το pc και δες αν αντί για κλείσιμο κάνει επανεκκίνηση. 1
Pantelis15 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Είχε θέμα το BIOS, αφού έβγαλα άκρη και κατάφερα να του κάνω το update έστρωσε. Ευχαριστώ για το χρόνο σου,ούτε που το είχα σκεφτεί αυτό.Τα υπόλοιπα τα είχα δοκιμάσει παλαιότερα 2
MSSB Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Να 'σαι καλά φίλε μου. Ελπίζω όλα να δουλέψουν άψογα τώρα. Καλή συνέχεια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα