Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντα οταν σταματάω βάζω ταχύτητα. Όταν ξεκινάω βάζω νεκρό και μετά χωρίς να αφήσω το συμπλέκτη βάζω μπροστά. Το manual γράφει να βάζεις μπρος πατώντας συμπλέκτη.

• Like 2
Δημοσ.

εγω απο την αλλη δεν αφηνω ποτε ταχυτητα μεσα , ακομα και σε τεραστιες κατηφορες

ειναι οπως συνηθισει κανεις :P

Καμιά ώρα θα το δεις να τσουλάει, κόψτη τη συνήθεια. Το είχαμε πάθει με Merc φίλου που την παράτησε σε κατηφόρα χωρίς ταχύτητα και σιγά - σιγά "περπάταγε".

:P

• Like 3
Δημοσ.

Πάντα ταχύτητα μέσα κατά τό παρκάρισμα καί πάντα πατημένος συμπλέκτης κατά τήν εκκίνηση τού κινητήρα.

• Like 1
Δημοσ.

Ταχυτητα βαζω και γω οταν το σβηνω.

Δεν εμπιστευομαι μονο το χειρόφρενο.

Μερικες φορες εχω πιασει τον εαυτο μου να μην σηκωνω χειροφρενο αλλα ταχυτητα ειχα μεσα, παλι καλα που ταν ευθεία.

Δημοσ.

Κατά τη στάθμευση μαζί με το χειρόφρενο πάντοτε βάζω ταχύτητα.Πάντως επειδή πρόσφατα οδήγησα VW Polo TDI μοντέλο 2010 ακόμη και να είχες νεκρά έαν δεν πάταγες συμπλέκτη δέν έπαιρνε εμπρός.

• Like 1
Δημοσ.

Κατά τη στάθμευση μαζί με το χειρόφρενο πάντοτε βάζω ταχύτητα.Πάντως επειδή πρόσφατα οδήγησα VW Polo TDI μοντέλο 2010 ακόμη και να είχες νεκρά έαν δεν πάταγες συμπλέκτη δέν έπαιρνε εμπρός.

Κατι παρομοιο γινεται και με το huyndai excel. :) Με το που το βαλεις να ξεκινησει αμα δεν πατησεις συμπλεκτη δεν παιρνει μπροστα. Ο λογος δεν ξερω.

Δημοσ.

Κατι παρομοιο γινεται και με το huyndai excel. :) Με το που το βαλεις να ξεκινησει αμα δεν πατησεις συμπλεκτη δεν παιρνει μπροστα. Ο λογος δεν ξερω.

Για να μην κινηθεί το αυτοκίνητο σε περίπτωση που έχεις ξεχάσει ταχύτητα στο κιβώτιο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...