Προς το περιεχόμενο

Duelyst [Tactical Digital Card Game]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το κατεβαζω τωρα,αν και δεν μου πολυαρεσουν αυτου του ειδους τα παιχνιδια ειπα να του δωσω μια ευκαιρια!

Try it, μπορεί να εκπλαγείς ευχάριστα.

Ευχαριστώ και πάλι Tmark για το referral!

Παίζει κανείς μέσω του browser? Υπάρχουν ρυθμίσεις (πέραν τις in-game) για να βελτιώσω την απόδοση;

Είναι μια καλή εναλλακτική για να παίζω στο μηχάνημα που έχω στη δουλειά (δεν θέλω να κατεβάσω steam/clients εκεί).

Γράψε στο address bar about:flags, κάνε enable την επιλογή Override software rendering list και restart τον chrome.

• Like 1
  • Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σε ριχνει λιγο αποτομα στα βαθυα η μ φαινεται...μ εβαλε daily challence defeat the vetruvian general in one turn με 9 μανα και 1 minion Κατω και 4 spell στο χερι και γινεται πανικος απο αντιπαλα minions!

Μην παίζεις ακόμα τα daily challenges, είναι πολύ δύσκολα ακόμα και για veteran players.

Δημοσ.

μολις μου ξεκλειδωθηκαν και τα solo challenges,αυτα την παλευοθν καθολου?επισης αξιζει το gold να το κανεις spirit orb η χρησιμευει καπου αλλου καλυτερα?

Τα solo challenges είναι πολυ ευκολότερα από τα daily challenges και προσφέρουν πολύ gold. 

Προς το παρόν κάθε φορά που μαζεύεις 100 gold αγόραζε ένα spirit orb, μην δοκιμάσεις καν gauntlet.

Κάνε με add in-game, tmark

• Like 1
Δημοσ.

σε ριχνει λιγο αποτομα στα βαθυα η μ φαινεται...μ εβαλε daily challence defeat the vetruvian general in one turn με 9 μανα και 1 minion Κατω και 4 spell στο χερι και γινεται πανικος απο αντιπαλα minions!

Τα daily όντως προαπαιτούν πολύ καλή γνώση των mechanic και των καρτών του παιχνιδιού. Το καλό είναι ότι αν δεν μπορείς να το βγάλεις για να μην πάει χαμένο το gold (ας είναι έστω και 5 μόνο) υπάρχει πάντα η επιλογή του youtube που μετά από μερικές ώρες σίγουρα θα μπορείς να βρεις video για το πως λύνεται.

• Like 2
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Εδω και 2 μήνες παιζω Duelyst και το βρισκω καταπληκτικό.

Επαιζα hearthstone όμως απο ένα σημειο και μετα δε μπορουσα με τιποτα να νικησω αυτους που εχουν δωσει λεφτα.

Στο Duelyst εχω φτάσει Rank 13 χωρίς να εχω αγορασει κάτι.

Εχω νικησει πολλους που εχουν καταπληκτικες καρτες, με τις καταλληλες κινησεις και συνδυασμους.

Θα ήθελα να παιξω με Ελληνες ώστε να ανταλλασουμε ιδεες κλπ.

Πριν λιγη ωρα εφτιαξα μια σελιδα στο facebook (δεν εχει τιποτα ακόμα) για να μπορουμε να βρισκομαστε εκει, αλλιώς τα λεμε και απο εδω

https://www.facebook.com/Duelyst-GR-1117665145017612/

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Εδω και 2 μήνες παιζω Duelyst και το βρισκω καταπληκτικό.

Επαιζα hearthstone όμως απο ένα σημειο και μετα δε μπορουσα με τιποτα να νικησω αυτους που εχουν δωσει λεφτα.

Στο Duelyst εχω φτάσει Rank 13 χωρίς να εχω αγορασει κάτι.

Εχω νικησει πολλους που εχουν καταπληκτικες καρτες, με τις καταλληλες κινησεις και συνδυασμους.

Θα ήθελα να παιξω με Ελληνες ώστε να ανταλλασουμε ιδεες κλπ.

Πριν λιγη ωρα εφτιαξα μια σελιδα στο facebook (δεν εχει τιποτα ακόμα) για να μπορουμε να βρισκομαστε εκει, αλλιώς τα λεμε και απο εδω

https://www.facebook.com/Duelyst-GR-1117665145017612/

Ασχολούμαι κάμποσο εγώ με το παιχνίδι. Το name μου είναι MISGUIDEDCHILD. Όποτε θες με κάνεις add.

Δημοσ.

https://discord.gg/uUFRy

Η κοινότητα του παιχνιδιού στο discord είναι αρκετά ζωντανή. Υπάρχουν άτομα όλες τις ώρες της μέρας για να μιλήσεις για το παιχνίδι. 

Εγώ προσωπικά, αν και έχω κάνει ένα μικρό διάλειμμα 2 βδομάδων από το παιχνίδι, το βρίσκω αρκετά καλύτερο του HS. Τέλη Αυγούστου το ξεκίνησα (κάτι μέρες πριν βγάλουν το expansion). Είμαι και top 176 atm (http://mmr.host/) και αν συνέχιζα να παίζω πιστεύω πως θα ήμουν σίγουρα αρκετά ψηλότερα. Τον προηγούμενο μήνα τελείωσα top 30.  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...