Tmark Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Patch 1.70 https://news.duelyst.com/duelyst-patch-1-70/ Μεγάλες αλλαγές.
Tmark Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Το παιχνίδι γίνεται release στο Steam στις 23 Αυγούστου. http://store.steampowered.com/app/291410 Πραγματικά απορώ γιατί κανείς δεν ασχολείται με αυτό το διαμαντάκι. Σε αρκετά σημεία είναι ανώτερο του Hearthstone.
Atallos1 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Γιατι ειναι πολυ πιο δυσκολο απο το HS , ειδικα με το board και πως κινεισαι Also πολλους χαλαει το pixely art
Tmark Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Το οτι ειναι πιο δυσκολο απο το Hearthstone, προσωπικα εγω και αρκετοι αλλοι το κατατασσουμε στα θετικα του! Συμφωνω οτι το pixel art μπορει να ξενισει αρκετους!
privateer Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Από εμενα τρωει ακυρο λογο graphics design. 1
Tmark Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Από εμενα τρωει ακυρο λογο graphics design. Ευτυχώς που είμαι άνθρωπος που βάζει το gameplay πάνω από τα looks. Btw αύριο βγαίνει το παιχνίδι στο Steam.
privateer Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Ευτυχώς που είμαι άνθρωπος που βάζει το gameplay πάνω από τα looks. Btw αύριο βγαίνει το παιχνίδι στο Steam. Όλα μετρανε. Καλο το gameplay (αν και δεν βλεπω κατι το τρομερο στο συγκεκριμενο) αλλα το συνολικο πακετο μετραει. Δεν είναι τυχαιο ότι παρολο το σπρώξιμο από ένα σωρο streamers η αναταποκριση από το κοινο ηταν απογοητευτικη. 1
Tobajara Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δεν είναι εύκολο για κάποιον με τη νοοτροπία του card game να μάθει να παίζει σε ταμπλώ, και (στην περίπτωσή μου) για κάποιον χωρίς ιδέα και συμπάθεια για τα card games αλλά αρκετά καλή γνώση TBS να στήνει σωστά ένα στρατό. Το παιχνίδι όταν το είχα δει στις αρχές είναι πάρα πολύ καλό (το card game στοιχείο δε με κράτησε γιατί έτσι κι αλλιώς δε μου αρέσει καθόλου το είδος) αλλά δεν είναι εύκολη η προσαρμογή. Οι απαιτήσεις του TBS είναι σημαντικός παράγοντας αποτροπής για τους καρτάκηδες.
Allokotos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Γενικά αν και δεν μου αρέσει και πολύ το art του παιχνιδιού μιας και δεν παίζω κάτι αυτό τον καιρό λέω να του δώσω μια ευκαιρία. Πριν το βάλω όμως θέλω να ρωτήσω όποιον το έχει παίξει κατά πόσο p2w είναι το παιχνίδι. Ψάχνοντας λίγο διάβασα ότι δεν είναι αλλά θα προτιμούσα και μια άποψη κάποιου από εδώ.
Dr41k Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Όποιος επιθυμεί ας μου στείλει με π.μ. το referral link του για να δοκιμάσω και γω το παιχνίδι! Ευχαριστώ!
Tmark Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Όποιος επιθυμεί ας μου στείλει με π.μ. το referral link του για να δοκιμάσω και γω το παιχνίδι! Ευχαριστώ! Καλημέρα! Το Duelyst δεν έχει referral link, παρά μόνο code. Δηλαδή πρέπει να κατεβάσεις τον launcher του παιχνιδιού, να κατεβάσεις το παιχνίδι και στην εισαγωγική οθόνη να δημιουργήσεις account και στο referral code να βάλεις αυτό που σου έστειλα σε pm. Έτσι θα πάρεις 100gold, δηλαδή ένα pack δώρο. Όταν το παίξεις γράψε εντυπώσεις εδώ. Γενικά αν και δεν μου αρέσει και πολύ το art του παιχνιδιού μιας και δεν παίζω κάτι αυτό τον καιρό λέω να του δώσω μια ευκαιρία. Πριν το βάλω όμως θέλω να ρωτήσω όποιον το έχει παίξει κατά πόσο p2w είναι το παιχνίδι. Ψάχνοντας λίγο διάβασα ότι δεν είναι αλλά θα προτιμούσα και μια άποψη κάποιου από εδώ. Καλώς ή κακώς όλα τα f2p card games, όπως το Hearthstone, το Duelyst, Solforge etc, όσα παραπάνω λεφτά δώσεις τόσο πιο γρήγορα θα φτιάξεις ένα καλό collection για να χτυπήσεις δυνατά το ladder. Πάντως το Duelyst είναι πολύ generous στα packs, κατά μέσο όρο 1 epic / 2 packs - 1 legendary / 4 packs, αν και κατά κύριο λόγο χρειάζεσαι 3 x κάθε κάρτα και όχι 2 όπως το Hearthstone, including αρκετά legendaries. Σε ένα μήνα χαλαρού f2p παιχνιδιού έχεις φτιάξει σίγουρα ένα competitive deck για να χτυπήσεις gold division ή και diamond ακόμα. Δοκιμάσε το, δεν έχεις να χάσεις κάτι. Btw, 96% θετικές κριτικές στο Steam σε σύνολο 240. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2016 από Tmark
Tmark Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Ένα thread που ξεκίνησα στο Reddit και είχε μεγάλη απήχηση στο subreddit /r/games. Διαβάστε το, θα καταλάβετε αρκετά σε σχέση με τις διαφορές με το Hearthstone και γιατί είναι καλύτερο σε πολλά σημεία.. https://www.reddit.com/r/Games/comments/4z67dq/in_a_few_hours_duelyst_a_tactical_card_game/
Dr41k Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Ευχαριστώ και πάλι Tmark για το referral!Παίζει κανείς μέσω του browser? Υπάρχουν ρυθμίσεις (πέραν τις in-game) για να βελτιώσω την απόδοση; Είναι μια καλή εναλλακτική για να παίζω στο μηχάνημα που έχω στη δουλειά (δεν θέλω να κατεβάσω steam/clients εκεί).
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Το κατεβαζω τωρα,αν και δεν μου πολυαρεσουν αυτου του ειδους τα παιχνιδια ειπα να του δωσω μια ευκαιρια! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα