Προς το περιεχόμενο

Duelyst [Tactical Digital Card Game]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Patch 0.57 being released.

https://forums.duelyst.com/t/duelyst-beta-0-57-0-pending-release-1-29-morning-pst/27005

Περιέχει:

• Redesign του player profile, το οποίο περιλαμβάνει το game history μας(Hearthstone are you there?)
  • Replays(Hearthstone are you there?)
  • O General μας πλέον θα έχει casting animations.
  • Card Balancing
  • Διάφορα QoL improvements overall
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ελεγα τόσο καιρό να το κατεβάσω να του ρίξω μια ματιά και όλο το ξέχναγα, το κατεβάζω, για να δούμε. Γενικα είναι περίπλοκο ή στα βήματα του hearthstone;

Δημοσ.

Ειναι σιγουρα πιο δυσκολο απο το Hearthstone γιατι δεν παιζεις μονο με καρτες αλλα παιζεις και με το board

Πως/που βαζεις τα minions , πως κανεις attack κτλ

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν απαγορεύεται να το γράψω εδώ,αλλά μιας και είναι θέμα για card game,όσοι ενδιαφέρονται,μόνο για σήμερα,10/8 στο Steam έχει δωρεάν το Faeria.Παρόμοια φάση με την ευρύτερη έννοια...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν απαγορεύεται να το γράψω εδώ,αλλά μιας και είναι θέμα για card game,όσοι ενδιαφέρονται,μόνο για σήμερα,10/8 στο Steam έχει δωρεάν το Faeria.Παρόμοια φάση με την ευρύτερη έννοια...

Εννοείτε ότι δεν απαγορεύεται! Το έχω δοκιμάσει το παραπάνω αλλά δεν με τρέλανε.

Μπορείς να δημιουργήσεις ένα θέμα πάντως αν θες να το γνωρίσει περισσότερος κόσμος από εδώ μέσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...