kuzko21 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Κατεβαζω και εγω να δω τι λεει γιατι επεσε βαρεμαρα με το HS. ερωτηση , εχει store με real money? IGN Nuzlob
Στεφανος123 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Βρηκα deckara για Lyonar https://www.reddit.com/r/duelyst/comments/3sej13/budget_lyonar_divine_bond_that_got_me_to_diamond/Ειδικα η legendary που εχει μεσα ειναι πολυ broken για 4 mana.5/5 μεχρι στιγμης.Εχει απειρους συνδυασμους. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2015 από Στεφανος123
Tobajara Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά δεν έχω χρόνο να ψάξω, μήπως υπάρχει κάποιο build της προκοπής για Abyssal?
wintaxt Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 παιδια ξανακάνατε αντ πλζ wintaxttoba και abyssal παιζω αν θες να κανουμε κανα practise να σου ποω και εγω πως παιζω
Atallos1 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Μερικα budget decks που σε πανε μεχρι το 10 πιστευω Απο εκει κ περα θελει actual decks Με Vanar/Magmar απο εκει εφτασα αισιως 13
Tmark Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Φαίνεται ενδιαφέρον... Περιμένουμε εντυπώσεις!
urgo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 To ξεκίνησα κι εγώ πριν λίγες μέρες.Φαίνεται πολύ καλό και με προοπτικές. Στην αρχή με ξίνιζαν τα πίξελ αλλά συνίθησα και μπορώ να πω πως πλέον τα συμπαθώ.Στα rewards του είναι πιο γεναιόδωρο από το hearthstone και τα drope rates των epics-legendary είναι υπερβολικά μεγάλα. Τo gameplay του πολύ καλό και φαίνεται πως το κάθε παιχνίδι μπορεί να εξελιχθεί διαφορετικά λόγω του position κυρίως.Μέχρι silver που έφτασα βλέπω ότι τα games δεν είναι στατικά.Τα comebacks δεν είναι απίθανα.Δε ξέρω τι γίνεται στα high ranks. Γενικά μου δίνει την εντύπωση ότι me τις κάρτες μπορείς να κάνεις πολλά διαφορετικά deck,λόγω πολλών mechanic. Oσοι έχετε πήξει με hearthstone (όπως εγώ) ή απλά θέλετε ένα break,προτίνω να το δοκιμάσετε για μερικές μέρες μέχρι να πάρετε τα achievment rewards τουλαχιστον.Εχει προοπτική να εξελιχθεί σε competitive game και αξίζει την προσοχή. 1
Tmark Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Οχι ακομα αλλα θα βγαλουν συντομα. Μπορεις να παιξεις μεσω Chrome ομως, beta.duelyst.com
urgo Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Καλά,τα epics-legendaries πέφτουν βροχή.Ανοίγεις πακέτο και σου βγάζει 3 epics και 2 common. Xαρακτηρηστικά,έχει τύχει να έχω 4 copies από μια epic και ακόμα είναι αρκετές common που δεν έχω ούτε ένα copy. Προφανώς θέλουν να κερδίσουν και να γλυκάνουν κόσμο από νωρίς.
Tmark Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Καλά,τα epics-legendaries πέφτουν βροχή.Ανοίγεις πακέτο και σου βγάζει 3 epics και 2 common. Xαρακτηρηστικά,έχει τύχει να έχω 4 copies από μια epic και ακόμα είναι αρκετές common που δεν έχω ούτε ένα copy. Προφανώς θέλουν να κερδίσουν και να γλυκάνουν κόσμο από νωρίς. Δεν είναι μόνο αυτό, καλώς ή κακώς σε κάθε deck που φτιάχνεις μπορείς να βάλεις μέσα 3 copies του ίδιου legendary. Οπότε λογικό το αυξημένο drop rate.
urgo Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Ναι έχεις δίκιο αλλά από ό,τι βλέπω 3 copies από μία legendary είναι υπερβολή.Γεμίζει το χέρι με άχρηστες κάρτες early game.2 συνήθως και ανάλογα την legend είναι οκ. Πιο πολύ τα gimmick θα τρέχουν 3 μου φαίνεται.
Tmark Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Ναι έχεις δίκιο αλλά από ό,τι βλέπω 3 copies από μία legendary είναι υπερβολή.Γεμίζει το χέρι με άχρηστες κάρτες early game.2 συνήθως και ανάλογα την legend είναι οκ. Πιο πολύ τα gimmick θα τρέχουν 3 μου φαίνεται. Ναι αλλά μπορείς κάθε γύρο να κάνεις replace κάρτες από το hand σου, εν αντιθέση με το Hearthstone.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα