Προς το περιεχόμενο

Duelyst [Tactical Digital Card Game]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρηκα deckara για Lyonar 

https://www.reddit.com/r/duelyst/comments/3sej13/budget_lyonar_divine_bond_that_got_me_to_diamond/

Ειδικα η legendary που εχει μεσα ειναι πολυ broken για 4 mana.

5/5 μεχρι στιγμης.

Εχει απειρους συνδυασμους.

Επεξ/σία από Στεφανος123
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

To ξεκίνησα κι εγώ πριν λίγες μέρες.Φαίνεται πολύ καλό και με προοπτικές.

Στην αρχή με ξίνιζαν τα πίξελ αλλά συνίθησα και μπορώ να πω πως πλέον τα συμπαθώ.Στα rewards του είναι πιο γεναιόδωρο από το hearthstone και τα drope rates των epics-legendary είναι υπερβολικά μεγάλα.

Τo gameplay του πολύ καλό και φαίνεται πως το κάθε παιχνίδι μπορεί να εξελιχθεί διαφορετικά λόγω του position κυρίως.Μέχρι silver που έφτασα βλέπω ότι τα games δεν είναι στατικά.Τα comebacks δεν είναι απίθανα.Δε ξέρω τι γίνεται στα high ranks.

Γενικά μου δίνει την εντύπωση ότι me τις κάρτες μπορείς να κάνεις πολλά διαφορετικά deck,λόγω πολλών mechanic.

Oσοι έχετε πήξει με hearthstone (όπως εγώ) ή απλά θέλετε ένα break,προτίνω να το δοκιμάσετε για μερικές μέρες μέχρι να πάρετε τα achievment rewards τουλαχιστον.Εχει προοπτική να εξελιχθεί σε competitive game και αξίζει την προσοχή.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά,τα epics-legendaries πέφτουν βροχή.Ανοίγεις πακέτο και σου βγάζει 3 epics και 2 common.

Xαρακτηρηστικά,έχει τύχει να έχω 4 copies από μια epic και ακόμα είναι αρκετές common που δεν έχω ούτε ένα copy.

Προφανώς θέλουν να κερδίσουν και να γλυκάνουν κόσμο από νωρίς.

Δημοσ.

Καλά,τα epics-legendaries πέφτουν βροχή.Ανοίγεις πακέτο και σου βγάζει 3 epics και 2 common.

Xαρακτηρηστικά,έχει τύχει να έχω 4 copies από μια epic και ακόμα είναι αρκετές common που δεν έχω ούτε ένα copy.

Προφανώς θέλουν να κερδίσουν και να γλυκάνουν κόσμο από νωρίς.

Δεν είναι μόνο αυτό, καλώς ή κακώς σε κάθε deck που φτιάχνεις μπορείς να βάλεις μέσα 3 copies του ίδιου legendary. Οπότε λογικό το αυξημένο drop rate.

Δημοσ.

Ναι έχεις δίκιο αλλά από ό,τι βλέπω 3 copies από μία legendary είναι υπερβολή.Γεμίζει το χέρι με άχρηστες κάρτες early game.2  συνήθως και ανάλογα την legend είναι οκ.

Πιο πολύ τα gimmick θα τρέχουν 3 μου φαίνεται.

Δημοσ.

Ναι έχεις δίκιο αλλά από ό,τι βλέπω 3 copies από μία legendary είναι υπερβολή.Γεμίζει το χέρι με άχρηστες κάρτες early game.2  συνήθως και ανάλογα την legend είναι οκ.

Πιο πολύ τα gimmick θα τρέχουν 3 μου φαίνεται.

Ναι αλλά μπορείς κάθε γύρο να κάνεις replace κάρτες από το hand σου, εν αντιθέση με το Hearthstone.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...