Προς το περιεχόμενο

Duelyst [Tactical Digital Card Game]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι servers του παιχνιδιού έχουν κάποια θέματα, το matchmaking χάνεται συχνά (μερικές φορές το κατεβάζουν για διορθώσεις) και υπάρχουν αρκετά disconnects.

Έχει μπει πολύ λαός τελευταία για αυτό.

Δημοσ.

Και εκεί που περίμενα να φάω της χρονιάς μου σήμερα όχι μόνο έκανα ένα πολύ ωραίο σερί με Vanar συμπληρώνοντας τα δύο quests (4 παιχνίδια με Vetruvian και 4 με Vanar) αλλά ανέβηκα και Silver. Level 20 λοιπόν και καιρός να ασχοληθώ λίγο με τα σετ.

• Like 1
Δημοσ.

Επαιξα 2 αρενες σημερα που ανοιξε , εφαγα αρκετο ξυλο

Βεβαια επαιζα με diamond division αλλα ισως κακο draft επηρεασμενος απο hs με πολλα 2 drops κ ελαχιστα removals

Although , στην πρωτη arena μου εφαγε 1 νικη το παιχνιδι και στην 2η μου εδωσε ενα τσαμπα defeat γιατι δεν κανει load με τιποτα 

Κατα τα αλλα οι Magmar μου φαινονται πολυ πιο δυνατοι απο οτι νομιζα και το παιχνιδι εχει πολλα removals που ειναι too strong imo

Δημοσ.

To Abyssal Challenge στο Trials of the Seven Stars είναι εκνευριστικά δύσκολο. Ευτυχώς άνοιξα τα γκαβά μου και βγήκε :)

Για πάνω από lvl 20 χρειάζεται deck, όχι απαραίτητα κάτι κορυφαίο αλλά με συγκεκριμένη κατεύθυνση. Έχω τερματίσει τα περισσότερα decks και αρχίζω να πειραματίζομαι, όποιος θέλει να τεστάρει κάτι ή να κάνει εξάσκηση ας μου μιλήσει :)

Δημοσ.

για καποιο περιεργο λογο εμενα δεν με αφηνει να λογκαρω...μεχρι εχτες αργα το βραδυ επαιζα κανονικα και το κουμπι report bug/support δεν λειτουργει..

Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι τετοιο , way too soon

Το πιο σχετικο ειναι αυτο , μονο για neutrals που κανεις δεν ξερει αν ειναι κ σωστο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...