Tmark Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μια ερώτηση, γιατί ελαφρώς άσχετος. Όταν επιλέγεις Starter Decks σε βάζει με αντιπάλους που έχουν κι αυτοί starter decks, αποτελούμενα από τις βασικές κάρτες του κάθε ήρωα συν ό,τι έχει ξεκλειδώσει ο καθένας, ή και με άτομα που έχουν φτιάξει custom sets? Lvl 24 και προχωράω, για να δούμε... Όχι, σε βάζει με αντιπάλους που είναι κοντά στο rank σου, ανεξαρτήτως deck.
Tobajara Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Όχι, σε βάζει με αντιπάλους που είναι κοντά στο rank σου, ανεξαρτήτως deck. Για αυτό έχω δει τα τέρατα και τρώω ξύλο με Abyssal starter deck, και μου κατεβάζουν ό,τι να'ναι... Δεν κάνω εγώ για τέτοια αλλά μου αρέσει το παιχνίδι, θα το σκαλίσω λίγο αν έχω χρόνο και θα στήσω ένα deck για δοκιμή. 1
Atallos1 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Εφτιαξα ενα Lyonar deck αλλα δεν σταυρωνω νικη με τιποτα Τυχαρπαστα instant removal spells με κανουν να χανω το παιχνιδι μονιμα
Στεφανος123 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Εφτιαξα ενα Lyonar deck αλλα δεν σταυρωνω νικη με τιποτα Τυχαρπαστα instant removal spells με κανουν να χανω το παιχνιδι μονιμα Με lyonar ανεβηκα αρκετα γρηγορα ranked 20 αλλα απο κει κ μετα δν μπορω,χανω αρκετα σε σχεση με πριν. Θα δοκιμασω αλλον παικτη καποια στιγμη σημερα.Σκεφτομουν τν Ventruvian να ξεκινησω να μαθαινω.
Tobajara Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Εφτιαξα ενα Lyonar deck αλλα δεν σταυρωνω νικη με τιποτα Τυχαρπαστα instant removal spells με κανουν να χανω το παιχνιδι μονιμα Εμένα τα χρήματά μου είναι σε Abyssal. Πολλά mobs, τα buffs που δίνουν οι θάνατοί τους δεν αγνοούνται οπότε ξέρεις πού θα σκάσουν τα removals, και ορισμένα "βρώμικα" buffs και crowd control (teleport, removal, +2 attack σε όλες τις μονάδες - μετατρέπει τα αδύναμα minions σε πολύ επικίνδυνους αντιπάλους).
Atallos1 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Εκανα unlock το Martyrdom κ αλλαξα κ λιγο το deck κ ειμαι 5 in a row Εφτασα 20 κ σχεδον lvl 10 στους Lyonar που θυμιζει λιγο paladin ετσι οπως εχω το deck με buffs για αρκετο value σε καθε turn
Atallos1 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Το κακο ειναι οτι με την ελλειψη casual ,δεν μπορεις ευκολα να ανεβασεις level τα αλλα σου class
Στεφανος123 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Η martydrom επειδη την παιζω ξεγω την καρτα ναι μεν κοστιζει 2 mana αλλα απο την αλλη δεν την θεωρω και πολυ καλη λογω του health που δινει στον στον enemy general.Δεν ξερω,σε λιγες περιπτωσεις πιστευω βγαζει value,αναλογα την περιπτωση και τη ροη του παιχνιδιου.Θεωρω καλυτερη του Ventruvian την entropic decay με 4 mana.
Atallos1 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Νταξει σιγουρα , απλα για αρχη ειναι δυσκολο αν δεν εχεις καρτες ως Lyonar να ριχνεις τα high health minions Παντως το παιχνιδι θελει casual για να ανεβαζεις lvl και τα αλλα factions . Δεν γινεται να μπαινεις στο rank 17 με τα basic κ να περιμενεις να χασεις για να κανεις unlock τις καρτες Κατα τα αλλα , το Lyonar deck πηγε αερα μεχρι το 20 και μετα επαιξα ενα basic απο Vanar που παραδοξως εφτασε μεχρι 17 Μερικα basic/budget decks που βρηκα ( Tmark αν εχεις πει τα ιδια sorry ) Basic Vanar Basic Verturvian Budget Golem Lyonar
Tmark Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Από lethal puzzles πως πάτε? Τα έχετε λύσει όλα? Μερικά είναι αρκετά δύσκολα.
Στεφανος123 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Από lethal puzzles πως πάτε? Τα έχετε λύσει όλα? Μερικά είναι αρκετά δύσκολα. Ειμαι στο 4ο με 2/5.Δεν εχω ασχοληθει και πολυ.
Tmark Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Ειμαι στο 4ο με 2/5.Δεν εχω ασχοληθει και πολυ. Δίνουν καλό gold και σου μαθαίνουν καλύτερα τα mechanics όμως.
Tobajara Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Οι servers του παιχνιδιού έχουν κάποια θέματα, το matchmaking χάνεται συχνά (μερικές φορές το κατεβάζουν για διορθώσεις) και υπάρχουν αρκετά disconnects. Στα puzzles έχω φτάσει μέχρι το The Adeptus Gate και έχω βρει και ένα που μάλλον είναι bugged - το Abyssal από Trial of the Seven Stars. Κατεβάζω κάρτα που κάνει ζημιά 1 σε κάθε minion γύρω της, τα wraithlings τρώνε τη ζημιά και συνεχίζουν να ζουν. Επίσης μου έβγαλε ωραία daily για σήμερα, θα παίξω - και θα χάσω - με decks που δεν έχω ιδέα.
Tmark Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Στα puzzles έχω φτάσει μέχρι το The Adeptus Gate και έχω βρει και ένα που μάλλον είναι bugged - το Abyssal από Trial of the Seven Stars. Κατεβάζω κάρτα που κάνει ζημιά 1 σε κάθε minion γύρω της, τα wraithlings τρώνε τη ζημιά και συνεχίζουν να ζουν. Μόλις το πέρασα αυτό, δεν βρήκα κάποιο bug.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα