Προς το περιεχόμενο

Duelyst [Tactical Digital Card Game]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το ξεκίνησα και γω, gscorpionr το username και εγώ έψαχνα για casual. Ωραίο φαίνεται ως τώρα, οι pixelated χαρακτήρες ούτε μένα μου πολύ αρέσουν σαν artstyle αλλά δεν είναι και τραγικό πρόβλημα. 

Δημοσ.

Είμαι γενημμένος για αυτό το παιχνίδι, μετά από 6 - 7 απόπειρες σε lvl 30 έκανα την πρώτη μου νίκη, έδωσα 5 GP φιλοδώρημα στο φουκαρά και πήγα lvl 29. :-( :mad: :cry: :eek:

Ανάμεσα στο Duelyst και το σκάκι θα προτιμήσω σαφώς να αφιερώσω τη "μελέτη" μου στο σκάκι, και γενικά τα card games δε μου πάνε πάρα πολύ. Είναι όμως ευχάριστο και καλοφτιαγμένο και θα του αφιερώσω λίγο χρόνο. Δεν είμαι πολύ σίγουρος από θέματα ισορροπίας, γιατί το Abyssal set μου φαίνεται τρομακτικό για αρχή.

• Like 1
Δημοσ.

Από Epic - Legendary τα μόνα που μου έχουν κάτσει είναι τα ακόλουθα.

post-128915-0-06997000-1446992408_thumb.png

To πρώτο από Abyssal, το δεύτερο από Vanar, το σαύρα τον αθάνατο. Δεν έχω παράπονο για το λίγο που έχω παίξει.

Έκανα άλλη μια νίκη σήμερα, έχω αρχίσει και συνηθίζω, αλλά έχω πολλά κενά στη στρατηγική μου. Αν αρχίσουν και πέφτουν μεγάλα golems κάτω έχω συνήθως πρόβλημα.

Δημοσ.

Ενα tip απο μενα,προσπαθησε παντα να κανεις clear τα minions του αντιπαλου με τροπο ωστε να μενουν τα δικα σου εστω και με 1hp και να εχει οσο το δυνατον λιγοτερα κατω,για να εχεις περισσοτερα minions απο τον αλλον.
Η legend που ποσταρες μου εκατσε κ σε μενα.

• Like 1
Δημοσ.

Μια ερώτηση, γιατί ελαφρώς άσχετος.

Όταν επιλέγεις Starter Decks σε βάζει με αντιπάλους που έχουν κι αυτοί starter decks, αποτελούμενα από τις βασικές κάρτες του κάθε ήρωα συν ό,τι έχει ξεκλειδώσει ο καθένας, ή και με άτομα που έχουν φτιάξει custom sets?

Lvl 24 και προχωράω, για να δούμε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...