Προς το περιεχόμενο

Duelyst [Tactical Digital Card Game]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωραιος Tmark!Ειμαι απο αυτους που με κουρασε το hearthstone και ουσιαστικα το βαρεθηκα και εβαλα ενα μεγαλο Χ στην εταιρια,ειδικα λογω overwatch.
Το κατεβαζω τωρα κεγω να το τσεκαρω.

• Like 1
Δημοσ.

Οχι ακόμα δεν έχει. Έχει sandbox mode όμως.

Επισης κατι πρωτοτυπο, αν νικησεις μπορεις μετα το τελος του ματς να δωσεις 5 gold tip στον αντιπαλο σου σαν compensation.
Δημοσ.

Εχωντας παιξει 3 games μπορω να πω μαρεσει πολυ το παιχνιδι.Εχει ωραια λογικη και επισης χρειαζεται καποια τακτικη,τουλαχιστον στις θεσεις που θα κινηθεις.Το μονο που με χαλαει ειναι τα graphics των char αλλα ενταξει ειναι ακομα στις αρχες το παιχνιδι και μπορει να αναβαθμιστει σε αυτο .Εψαχνα κεγω το casual mode και λεω δε παιζει,απλα δε το βλεπω :P 

Επισης tmark το Link π εστειλες απο reddit ελεγε καπου για promo code 100g και σκεφτομαι μηπως το ξεκινησω απο την αρχη. :devil:

Δημοσ.

Είδα κόσμο και μπήκα! Το παιχνίδι φαίνεται ενδιαφέρον αν και η εμπειρία μου από card games είναι πολύ κοντά στο μηδέν.

Tobajara το user name μου, προσθέστε ελεύθερα.

Επίσης η browser έκδοση δεν υποστηρίζει firefox, πρέπει να ανοίγω τον Chrome...

Δημοσ.

Άντε βλέπω πήρατε μπρος. Έχει πολύ potential το παιχνίδι, σκεφτείτε είναι ακόμα στο 0.50 build της Beta.

Επίσης Στέφανε τα γραφικά των χαρακτήρων θα παραμείνουν σε αυτό το retro pixelated style μάλλον. Και μπορώ να πω ότι μ αρέσουν. Είναι κάτι διαφορετικό. 

Δημοσ.

Προσωπικα ουτε εμενα μου αρεσουν τα pixelated γραφικα , ωρες ωρες δεν μπορω να δω σε ποιο tile ειμαι η να δω ξεκαθαρα τα skills αλλα το ξεπερνω γιατι παντα μου αρεσε η turn based μαχη αλα Heroes .

Δημοσ.

Άντε βλέπω πήρατε μπρος. Έχει πολύ potential το παιχνίδι, σκεφτείτε είναι ακόμα στο 0.50 build της Beta.

Επίσης Στέφανε τα γραφικά των χαρακτήρων θα παραμείνουν σε αυτό το retro pixelated style μάλλον. Και μπορώ να πω ότι μ αρέσουν. Είναι κάτι διαφορετικό. 

Συμφωνω στο οτι ειναι κατι το διαφορετικο απλα μαλλον ακομα δν το εχω συνηθισει,αλλα στη πορεια μπορει να μαρεσει.Αλλωστε δεν κολαω στα γραφικα,μαρεσει το gameplay και θα του αφιερωσω χρονο.

27 rank boys :-D

Δημοσ.

Έπαιξα τα πρώτα τρία μου παιχνίδια διαλέγοντας Lyonar και με έβαλε ενάντια σε Songhai, τη Summoner. Τόσο σπαστικό πράγμα είχα καιρό να συναντήσω, δε μπορούσα να κάνω απολύτως τίποτα και έχασα με τα χέρια κάτω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...