Tmark Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Lyonar - Magmar έχουν καλά starter decks.
Στεφανος123 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Ωραιος Tmark!Ειμαι απο αυτους που με κουρασε το hearthstone και ουσιαστικα το βαρεθηκα και εβαλα ενα μεγαλο Χ στην εταιρια,ειδικα λογω overwatch.Το κατεβαζω τωρα κεγω να το τσεκαρω. 1
Tmark Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Πες εντυπωσεις μετα Στεφανε. Και για πιο live ενημέρωση, ένα αρκετά active subreddit: https://www.reddit.com/r/duelyst/ 2
Tmark Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Οχι ακόμα δεν έχει. Έχει sandbox mode όμως. Επισης κατι πρωτοτυπο, αν νικησεις μπορεις μετα το τελος του ματς να δωσεις 5 gold tip στον αντιπαλο σου σαν compensation.
Atallos1 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Αρα να χανω μπας κ μου δωσει κανενας κανα tip Got it Beggar mode enabled 1
Στεφανος123 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Εχωντας παιξει 3 games μπορω να πω μαρεσει πολυ το παιχνιδι.Εχει ωραια λογικη και επισης χρειαζεται καποια τακτικη,τουλαχιστον στις θεσεις που θα κινηθεις.Το μονο που με χαλαει ειναι τα graphics των char αλλα ενταξει ειναι ακομα στις αρχες το παιχνιδι και μπορει να αναβαθμιστει σε αυτο .Εψαχνα κεγω το casual mode και λεω δε παιζει,απλα δε το βλεπω Επισης tmark το Link π εστειλες απο reddit ελεγε καπου για promo code 100g και σκεφτομαι μηπως το ξεκινησω απο την αρχη.
Atallos1 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 redditpals ειναι το code απο το reddit Δεν ξερω τι ακριβως δινει Εdit 100g δινει
Tobajara Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Είδα κόσμο και μπήκα! Το παιχνίδι φαίνεται ενδιαφέρον αν και η εμπειρία μου από card games είναι πολύ κοντά στο μηδέν. Tobajara το user name μου, προσθέστε ελεύθερα. Επίσης η browser έκδοση δεν υποστηρίζει firefox, πρέπει να ανοίγω τον Chrome...
Στεφανος123 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Μολις με πονεσε ενας songhai, op range!username: lastm4n Οποιος θελει add. 1
Tmark Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Άντε βλέπω πήρατε μπρος. Έχει πολύ potential το παιχνίδι, σκεφτείτε είναι ακόμα στο 0.50 build της Beta. Επίσης Στέφανε τα γραφικά των χαρακτήρων θα παραμείνουν σε αυτό το retro pixelated style μάλλον. Και μπορώ να πω ότι μ αρέσουν. Είναι κάτι διαφορετικό.
Atallos1 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Προσωπικα ουτε εμενα μου αρεσουν τα pixelated γραφικα , ωρες ωρες δεν μπορω να δω σε ποιο tile ειμαι η να δω ξεκαθαρα τα skills αλλα το ξεπερνω γιατι παντα μου αρεσε η turn based μαχη αλα Heroes .
Στεφανος123 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Άντε βλέπω πήρατε μπρος. Έχει πολύ potential το παιχνίδι, σκεφτείτε είναι ακόμα στο 0.50 build της Beta. Επίσης Στέφανε τα γραφικά των χαρακτήρων θα παραμείνουν σε αυτό το retro pixelated style μάλλον. Και μπορώ να πω ότι μ αρέσουν. Είναι κάτι διαφορετικό. Συμφωνω στο οτι ειναι κατι το διαφορετικο απλα μαλλον ακομα δν το εχω συνηθισει,αλλα στη πορεια μπορει να μαρεσει.Αλλωστε δεν κολαω στα γραφικα,μαρεσει το gameplay και θα του αφιερωσω χρονο. 27 rank boys
Tobajara Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Έπαιξα τα πρώτα τρία μου παιχνίδια διαλέγοντας Lyonar και με έβαλε ενάντια σε Songhai, τη Summoner. Τόσο σπαστικό πράγμα είχα καιρό να συναντήσω, δε μπορούσα να κάνω απολύτως τίποτα και έχασα με τα χέρια κάτω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα