voltmod Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Η εταιρεία κατασκευής luxury smartphones Vertu πωλήθηκε και ο CEO της, Massimiliano Pogliani αποφάσισε να παραιτηθεί από την θέση του. Η Vertu το 2012 είχε πωληθεί από την Nokia στην Σουηδική επενδυτική εταιρεία EQT. Τώρα, η EQT πουλάει την Vertu στην Godin Holdings, μία εταιρεία που έχει την βάση της στο Hong Kong και που λίγα γνωρίζουμε για αυτήν και σε μία ομάδα ιδιωτών επενδυτών. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας, με την Vertu να μην έχει προβεί ακόμα σε ανακοινώσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή στην ιστοσελίδα της. Στην αρχή, η Vertu αποτελούσε ένα “side project” της Nokia, αλλά στην συνεχεία και υπό την καθοδήγηση της EQT, η μικρή εταιρεία μεταμορφώθηκε, ξεφεύγοντας από τους περιορισμούς των “feature phones” αλλά και από την “over the top” υπερβολή στην σχεδίαση και στην χρήση των υλικών, προσφέροντας περισσότερο ελκυστικές σε σχέση με το παρελθόν και με υψηλότερων προδιαγραφών hardware συσκευές. Η αλλαγή στην πολιτική της εταιρείας και οι νέες συσκευές άρχισαν να προσελκύουν ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον των χρηστών (σε κάθε περίπτωση μιλάμε για περιορισμένο αριθμό ενδιαφερόμενων, αφού το τελευταίο μοντέλο της εταιρείας, το Signature Touch κοστίζει περίπου $7000). Παρά την εξαγορά, η έδρα της Vertu θα παραμείνει στην Μ. Βρετανία. Site: DigitalTrends
Garuger Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 $7000 κοστιζε το τελευταιο μοντελο και ουτε καρτα micro sd δεν ειχε 2
tsakvas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 $7000 κοστιζε το τελευταιο μοντελο και ουτε καρτα micro sd δεν ειχε τα μικρα σε χωριτικοτητα δηλαδη 4 και 32 gb δεν εχουν τα αλλα που ειναι 64 εχουν !
georgepppo Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 $7000 κοστιζε το τελευταιο μοντελο και ουτε καρτα micro sd δεν ειχε απο το site της εταιρείας 64GB of internal memory, 64GB uSD card, 4GB RAM καταρχάς κράζετε κάτι ακριβό και πολυτελές γιατί δεν μπορείτε να το πάρετε........εντάξει 7 χιλιάρικα για κινητό δεν δίνεις,αμάξι παίρνεις αλλά κάποιοι που τα έχουν τα δίνουν,απλά πράγματα γιατί αυτός που θα το πάρει θα έχει 100-200 χιλιάρικα αμάξι,κατανοητό ? εμείς που έχουμε αμάξια των 5000 ευρώ παίρνουμε κινητά μέ 200 ευρώ. αυτό το πράγμα με τους ελληνάρες που κράζουν ότι είναι πολυτελές δεν το καταλαβαίνω. 6
drtheo4u Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μηπως επειδη το 40% των ελληνων πειναν και δεν εχει την οικονιμικη δυνατότητα να αγοράσει κατι παρομοιο ( και εαν την ειχε θα το αγοραζε με τα 1000);; αλλα ενδιαφέρον δειχνει οτι παρολα αυτα κραζουμε σε ιστοσελίδες και κανουμε το σκ**το μας παξιμαδι για να παρουμε ενα iPhone ή τα καινουρια airmax 2015 και να δειχτουμε!! Αυτο πιστεύω εξηγείται οτι εχουμε πεσει θυματα καταναλωτισμου. Αγοράζοντας τα πιστεύουμε ότι θα ανεβουμε επιπεδο και θα ειμαστε υπερανω απτον απεναντι μας! 1
gtimb2003 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Οχι παίδες. Δέν ειναι μόνο το οτι δέν μπορούμε να το παρουμε. Γενικά η νοοτροπία του πουλάω μούρη είναι κατακριτέα. Όταν ξοδευεις απο 7 μεχρι 22 χιλιάρικα σε κινητό επειδή μπορείς, ενω θα μπορούσες να πάρεις κάτι πιο λειτουργικό με 600 ή λιγότερα, τότε είσαι άξιος για κράξιμο. Αν τώρα το πάρεις και δεν το επιδεικνύεις απλα και μόνο γιατι το θέλεις, μαγκιά σου. Αλλα απο την στιγμη που μερικοί πανε και δινουν τοσα χρήματα για κάτι τόσο ασήμαντο(δειχνοντας το επιπεδό τους) και μου κάνουν και καναλι στο youtube για να πουλήσουν μούρη(και μου το τρίβουν στην μουρη ως προτεινόμενο)...ε τοτε εχω δικαίωμα να τους κράξω, οχι επειδή είμαι ζηλιάρης αλλα επειδή μου το τρίψανε στην μούρη. 1
georgepppo Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Οχι παίδες. Δέν ειναι μόνο το οτι δέν μπορούμε να το παρουμε. Γενικά η νοοτροπία του πουλάω μούρη είναι κατακριτέα. Όταν ξοδευεις απο 7 μεχρι 22 χιλιάρικα σε κινητό επειδή μπορείς, ενω θα μπορούσες να πάρεις κάτι πιο λειτουργικό με 600 ή λιγότερα, τότε είσαι άξιος για κράξιμο. Αν τώρα το πάρεις και δεν το επιδεικνύεις απλα και μόνο γιατι το θέλεις, μαγκιά σου. Αλλα απο την στιγμη που μερικοί πανε και δινουν τοσα χρήματα για κάτι τόσο ασήμαντο(δειχνοντας το επιπεδό τους) και μου κάνουν και καναλι στο youtube για να πουλήσουν μούρη(και μου το τρίβουν στην μουρη ως προτεινόμενο)...ε τοτε εχω δικαίωμα να τους κράξω, οχι επειδή είμαι ζηλιάρης αλλα επειδή μου το τρίψανε στην μούρη. καταρχάς με τέτοιο κινητό δεν πουλάει κανένας μούρη σε σένα και σε μένα,πρώτον γιατί δεν ερχόμαστε σε επαφή με τέτοια άτομα και δεύτερον ΚΑΝΕΝΑΣ σχεδόν δεν το ξέρει για να πει α έχει κινητό των 7 χιλιάδων.... αυτός για να τα δίνει δεν θα πουλήσει μούρη σε άλλον κοτερατζή που έχει και αυτός τα κέρατα του,προφανώς θα το πάρει γιατί το γουστάρει. ο ελληνάρας που δίνει 600 για iphone για μούρη είναι τρις χειρότερος γιατί αυτός θα δανειστεί,θα κόψει απο το φαί του και θα ζητιανεύει απο μανάδες,θείες και λοιπά για να το πάρει. και όταν ο άλλος έχει την λαμπο,το κότερο και την βίλα δεν περιμένει απο το κινητό για να πουλήσει μούρη 2
sk8harddiefast Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 @georgepppo συμφωνω απολυτα μαζι σου. Οι ζαμπλουτοι δεν το παιζουν "εγω εχω μεγαλυτερο κοτερο", "οχι εγω εχω το μεγαλυτερο". Και οπως καταλαβαινεται, αν δεν το κανουν για το κοτερο, δεν θα το κανουν ουτε για το κινητο. Η λογικη των τυπων με αμυθητα πλουτη ειναι πολυ απλη. "Εχω αρκετα λεφτα για να εχω τα παντα" Και εχουν. 2 κοτερα, ενα σπιτι σαν καστρο, 3-4 λαμπο, πετρελαιοπηγες, ιδιωτικο αεροδρομιο και αεροπλανο. Προφανως οταν θα παρουν το vertu, ειναι γιατι απλα τους αρεσει και μπορουν να το παρουν. Αν τους αρεσει και διαστημοπλοιο και απο αυτο θα παρουν. Αν δεν παρουν, απλα δεν θελουν να παρουν. Δεν θα παρουν γιατι πηρε ο γειτονας και με ιδιωτικο αεροδρομιο και αεροσκαφος, δεν σε νοιαζει να αποδειξεις σε καποιον αν μπορεις να παρεις διαστημοπλοιο
stakar1 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά ξεχνάτε ενα πράγμα εδω Δεν αγοράζεις μονο το κινητό αγοράζεις και τις υπηρεσίες που σου προσφέρει. Για πχ μια θέση για να φυγεις απόψε απο το LosAngeles για ΝΥ εφόσον δεν υπήρχε καμμία διαθέσιμη,μια άλλη δεν έβρισκε ενα παιχνίδι συγκεκριμενο για τον γιο της τα Χριστουγεννα γιατι ειχε εξαντληθεί και της το βρήκαν, κρατάνε θέσεις σε ακριβα εστιατόρια ετσι οταν παρεις τηλ να σου βρουν κτλ. Οποτε οπως καταλαβαινετε ειναι για άλλα βαλάντια!!!
ploumouris Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Και σίγουρα οι κράχτες δεν κάθονται σε διπλανά τραπέζια με κατόχους Vertu. Αυτούς όλους ένας αόρατος τοίχος τύπου Under the dome τους κρατάει μακριά από τους ceo του insomnia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα