Προς το περιεχόμενο

hdmi vs dvi vs vga

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιες ειναι οι διαφορες μεταξυ τους;

Τοσα χρονια ειχα Dvi αλλα χτες καηκε η οθονη και πρεπει να παρω καινουργια. Βλεπω προτινετε την dell s2415h αλλα εχει 1 hdmi μονο για συνδεση και δεν ξερω αμα κανει αυτο για συνδεση με το pc ή αν θα εχει lag ,ειμαι ασχετος βοηθεια.

Επισης ποια πιστευετε ειναι η καλυτερη gaming οθονη μεχρι 250€ ; Τοσα χρονια ειχα μια 23αρα samsung tn panel , πιστευω ολες καλυτερες θα μου φαινονται απο αυτην.

ευχαριστω

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/586763-vga-vs-hdmi-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%89%CE%B4%CE%AF%CE%BF-%CE%B8%CE%B1-%CE%B4%CF%89-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%AF%CE%B4%CE%B9/

Από τι αποτελείται το σύστημα; Με λίγα παραπάνω παίρνεις "καθαρά gaming" οθόνη. Τι παιχνίδια παίζεις και σε τι επίπεδο; 

Δημοσ.

Ως προς τις διαφορές, να πούμε κατ' αρχάς ότι υπάρχει DVI-A, DVI-D, DVI-I καθώς και Single και Dual Link.

Με το HDMI έχεις και μεταφορά ήχου. Βολεύει αν δεν έχεις μεγάλες απαιτήσεις και πάρεις οθόνη με ηχειάκια. Άλλη διαφορά από DVI-D (Digital) σε HDMI δεν υπάρχει στην πράξη. Εκτός από ειδικές περιπτώσεις όπου μπορεί να έχεις καλύτερη σύνδεση (μεγαλύτερο bandwith) με DVI vs HDMI 1.4. Επιπλέον, σε ελάχιστες περιπτώσεις μπορεί τη σύνδεση με HDMI να την βλέπει η οθόνη σαν τηλεόραση και να θέλει λίγο παίδεμα να φτιάξει η κατάσταση. Το VGA είναι αναλογικό οπότε δε θεωρείται καλό ούτε σηκώνει πολύ πολύ μεγάλες αναλύσεις - έχει όμως το πλεονέκτημα ότι είναι πιο "γλυκό" (αναλογικό γαρ) όταν δεν είσαι στη native ανάλυση της οθόνης, ας πούμε..

• Like 1
Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/586763-vga-vs-hdmi-καλωδίο-θα-δω-διαφορά-στην-οθόνη-μου-με-την-ίδι/

Από τι αποτελείται το σύστημα; Με λίγα παραπάνω παίρνεις "καθαρά gaming" οθόνη. Τι παιχνίδια παίζεις και σε τι επίπεδο;

το συστημα ειναι σχετικα παλιο του 2010, και παιχνιδια παιζω χαλαρα.

Οταν λες καθαρα gaming τι εννωεις; θα κανει μονο για παιχνιδια; Τι διαφορες θα εχει με τος αλλες οθονες;

Δημοσ.

αγορασα τελικα την dell u2414h

ευτυχως ειχε η καρτα γραφικων μου display port, και την συνδεσα με αυτο γιατι μεσα στο κουτι της ερχεται μονο με καλωδιο για display port.

κατα τα αλλα φαινεται καλυτερη απο την παλια tn panel που ειχα , και τα borders ειναι ελαχιστα. Εψαξα να παρω την s2415 αλλα δεν υπαρχει πουθενα ετοιμοπαραδοτη, και δεν νομιζω οτι αξιζει μονο για το glossy . Η συνδεσμολογιες που εχει η u2414h ειναι απειρως πιο χρησιμο και για το μελλον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...