morgoth666 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Χαιρετω. Σημερα παρελαβα ολα τα κομματια αυτου http://www.insomnia.gr/topic/585845-gaming-pc-800-1000-euro-χωρις-οθονη/?p=54389313 ) και αφου το συναρμολογησα ξεκινησα να βαλω Windows. Ειχα φτιαξει 2 φλασακια, το ενα με τα 10 και το Product key που μου εδωσε μετα το upgrade αλλα επειδη μαλλον απ'οσο ξερω αυτο δεν δουλευει εφτιαξα και ενα με 7 και το παλιο μου key. Οταν εβαλα τα 10 απλα κρασαρε και μου εβγαλε να κοιταξω το ερρορ για MEMORY_MANAGEMENT. Μετα προσπαθησα με τα 7 οπου ξεκιναει το setup αλλα για καποιον λογο μου ζηταει drivers για το DVD drive (το συστημα δεν εχει καν DVD) και δεν προχωραει αν δεν βρω. Ετρεξα το memory check tool των Windows και δεν μου εβγαλε κανενα error οποτε υποθετω (ελπιζω?) οτι δεν ειναι θεμα hardware, καμια ιδεα?
TheELF Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δεν σου ζητάει driver για το dvd αλλά driver για το μέσο όπου είναι τα αρχεία εγκατάστασης,απλά το μήνυμα λέει μόνο για dvd. Λογικά το έβαλες σε θύρα usb3 που δεν υποστηρίζεται από την εγκατάσταση βάλε το σε usb2.
morgoth666 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Το δοκιμασα και αυτο γιατι κατι διαβασα σχετικα αλλα δεν δουλεψε, τα ιδια...
TheELF Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Τότε μπες στο bios και δες μην τυχών μπήκαν οι μνήμες σε καμιά παράξενη συχνότητα μιας και είναι Hyperx,βάλε της δηλαδή να τρέχουν σε stock,άλλαξε το από auto και βάλε την κανονική ταχύτητα που υποστηρίζει ο επεξεργαστής. Λογικά για αυτό και στα 10 σου έβγαλε μήνυμα για της μνήμες.
morgoth666 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 2133 να τις βαλω λες δηλαδη? ΕΔΙΤ: Το δοκιμασα και αυτο, τα ιδια... :/
morgoth666 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 OK με καποιον μαγικο τροπο ξαναβαλα τα 10 και δουλεψε, εχουν φορτωσει κανονικα μεχρι στιγμης, εχω περασει drivers κτλ, μην το γκαντεμιασω. Το key μου δεν δουλευει οπως το φανταστηκα βεβαια αλλα μικρο το κακο. Το μονο που αλλαξα απο την τελευταια φορα που δοκιμασα με 10 πρεπει να ειναι οτι εκανα restore defaults στο MoBo, αλλα δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο καθ'οτι τ\απο το κουτι το εβαλα κατευθειαν, στα defaults δεν ηταν και πριν? Επειδη το φοβηθηκε λιγο το ματι μου μπορειτε να μου δωσετε κανα εργαλειο να τεσταρω μεσα απο τα windows πλεον αν το hardware μου ειναι οκ, μνημες, CPU, GPU, και SSD δλδ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα