Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα μια γνωμη για Huawei P8 lite και Samsung Galaxy A3,ποιο απο τα δυο θα μου προτεινε καποιος που γνωριζει απο κινητα να αγορασω και δεν αγοραζω κινητο καθε χρονο το κραταω αρκετο καιρο για αυτο και ρωραω.Ευχαριστω.. 

Δημοσ.

προτείνω το p8 lite καθως το θεωρω ανωτερο σαν χαρακτηριστικα αν εξαιρεσουμε την amoled του Α3, επειτα το Α3 με το touchwiz και τα 1,5gb ram δε το βλεπω πολυ futureproof..

• Like 2
Δημοσ.

p8 lite κ απο εμενα..Δες κ το moto g 3gen με τα 2 giga ram στα 260,κανε λιγο υπομονη θα πεσει γρηγορα πιστευω η τιμη του ,με vanilla android θα πηγαινει γρηγορα κ απροβληματιστα..Μην σε παρω κ στο λαιμο μ,δες τι θα σου προτεινουν κ οι αλλοι .

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ για το moto g3rd!

Με 200 ευρω πλέον περνεις flagships από Κίνα! Τόλμησε το δν θα απογοητευτείς!

Επισησ δες και το Vodafone smart ultra 66 στα 170!!

Απο Ελλάδα το κλτρο budget κινητό που μπορείς να πάρεις!

Αμα δν εχεις σκοπο να πάρεις απο έξω πάρε αυτό! (δν ειναι κλειδομενο σε Vodafone δίκτυο μπορείς να το χρησιμοποιήσεις κανονικά και με άλλη κάρτα)

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω για την βοηθεια ειδα και τα αλλα που μου προτεινατε το μοτορολα δεν το ηξερα καν.Λεω να παρω το P8 Lite βασικα επειδη μ αρεσει περισσοτερο σε εμφανιση μιας και ολα τελικα σε χαρακτηριστικα πανω κατω ιδια.Αν τα συγκρινεις δεν φευγει καποιο πολυ,μικρες διαφορες ετσι νομιζω, αν δεν κανω λαθος.

Δημοσ.

Πιστεύω το Vodafone ξεφεύγει σε επιδόσεις και κλτρη οθόνη αλλά μεγάλο για μερικούς!

Πάντως και τι Huawei πολύ πολύ καλή επιλογή δν θα μείνεις δυσαρεστημενος!

Δημοσ.

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

Δημοσ.

Καμερα το vodafone smart εχει πολυ καλη για τν τιμη του και το ιντερνετ με την μεγαλυτερη και κλτρη οθονη θα το ευχαριστηθεις παραπανω!
Αμα εχεις τα λεφτα παρτο!
Εγω παντως αμα επερνα κινητο απο Ελλαδα κατω των 200 στο vf θα πηγαινα σιγουρα η σε Lumia 640XL

Δημοσ.

Απλά το Vodafone σίγουρα δεν θα πάρει αναβαθμίσεις, ενώ το Huawei μπορεί στο μέλλον..

Το 640XL είναι καλή λύση γιατί έχει καλή κάμερα και υποστήριξη. Και επίσης θα μπορέσεις να το κρατήσεις για 2 χρόνια άνετα.

Δημοσ.

Αναβαθμισεις οτι παρουν τα κινητα αυτα για φετος πηραν(και σε Android 6).Δυστηχως στο Android επικρατει το οτι πληρωσεις παιρνεις,κοινως ή τα σκας χοντρα σε τωρινη ναυαρχιδα για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο απο μελλοντικες αναβαθμισεις(κοινως μιλαμε για χρηματα p8 των 360ευρω,LG G4 των 400 και παει λεγοντας)και για μελλοντικες μιλαμε για περιπου 2 χρονια ετσι.

Το μονο καλο που εχω πει ειναι οτι στην παρουσα φαση του το Android ακομα και με το Lollipop ειναι τοσο πληρες σε σχεση με τα Windows phone που ακομα και μετα απο 2 χρονια παλι θα ειναι καλυτερο απο αυτα,κυριως επειδη εχουν μεινει αρκετα πισω ή το Android απλα προχωραει πολυ μπροστα. Ειδαμε ακομα και απο Ios μια ψευτο αναλογη κινηση με το Force touch.

Δημοσ.

Απλά το Vodafone σίγουρα δεν θα πάρει αναβαθμίσεις, ενώ το Huawei μπορεί στο μέλλον..

Το 640XL είναι καλή λύση γιατί έχει καλή κάμερα και υποστήριξη. Και επίσης θα μπορέσεις να το κρατήσεις για 2 χρόνια άνετα.

Mπορεις ομως να το κανεις ροοτ και custom recovery και θα μπορεις να κανεις οτι θελεις το κινητο!

Ειναι τρελο deal με αυτα τα specs και την τιμη δλδ μετανιωσα και εγω που πηρα απο κινα!(τοτε το ειχε στα 220 για αυτο δν το προτιμησα)

Δημοσ.

Οι κάμερες του Μότο 3ης γενιάς είναι φοβερές.

και ταχυτητες

+ το moto g3 θα παρει αναβαθμίσεις και μετα μεσω cyanogenmod
ενω στο p8 lite λογω του soc μονο η huawei μπορει να δωσει αναβαθμιση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...