ntany Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 εχω ενα φλασακι usb με φωτογραφιες και καποιοι φακελοι δεν ανοιγουν και εμφανιζει χαρακτηρες σαν κινεζικα.. υπαρχει καποια επιδιωρθωση?επισυναπτω φωτογραφια μηπως μπορει καποιος να μου εξηγησει και τις ημερομηνιες που λεει.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Κλασσικη περιπτωση βλαβης... φιλε μου κολλησες ιιο, τρεξε ενα antivirus με σκανάρισμα το συγκεκριμένο φλασάκι. την ωρα που κανει το σκανάρισμα βγαλε απο το ιντερνετ τον υπολογιστη σου. Και μην βαζεις το στικακι σε αλλους υπολογιστες μεχρι να καθαρισει. Ειναι μολυσμενο και πιθανόν να μολύνεις και αλλους υπολογιστες.. Ενημερωσε με για το αποτελεσμα.
ntany Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 φιλε το εχω τρεξει πεντε φορες με eset αλλα δεν βρισκει κατι. μηπως υπαρχει καποιο αλλο αντιιηκο πιο ασφαλες? το αποτελεσμα του σκαναρισματος ειναι η παρακατω εικονα....
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 το Eset τι εκδοση ειναι ? (ο ιος αυτος που εχω στα υπ'οψιν , κυκλοφορησε σχετικα προσφατα, οποτε μηπως η Eset δεν εχει ενημερωσει ακομη τη βαση δεδομενων της για τον συγκεκριμενο τυπο ιου.. Η αλλη περιπτωση οπως ειπε και ενας αγαπημενος "εξωτερικος συνεργατης" ειναι να εχει καει το στικάκι ή να εχουν καταστραφει τα αρχεια, πιθανά απο κακή διανομή της τάσης σε θύρα USB. Εαν γινεται κατι τετοιο , μετα παμε σε θεμα Hardware
BlueBlood7 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Πρώτη φορά ανοίγεις τις φωτο με αυτό το φλασάκι ή πριν τις άνοιγες κανονικά και τώρα δεν... Στην τελευταία περίπτωση τι ήταν αυτά που έκανε πιο πρόσφατα στο pc σου? Δώσε περισσότερες λεπτομέρεις για δεν είναι εποχές να μυρίζουμε τα νύχια μας. Επίσης κάνε το φλασάκι ένα scan και με το Malwarebytes.
ntany Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 ευχαριστω πολυ για την απαντηση φιλοι μου αλλα κατεβασα το bitdifender 2016 trial εκδοση εκανα σαρωση αλλα δεν βρηκε τιποτα. αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι δειχνει ημερομηνια το χαλασμενο αρχειο π.χ το 2084 τροποποιηση. κανω δεξι κλικ ιδιοτητες και γραφει μηδεν byte αλλα δεν ειναι ολοι οι φακελοι κατεστραμενοι στο στικακι μερικοι ειναι.. το φλασακι το εχω ανοιξει πολλες φορες . καποια αλλαγη δεν εκανα στο pc. εκτος απο καποια εγκατασταση προγραματων ασχετα με εικονες. το μεγαλυτερο μερος του φλασακι δειχνει ολες τις εικονες. μερικες οταν παταω να ανοιξει μου λεει μεγεθος υπερβολικα μεγαλο. ευχαριστω αυτα μου βγαζει
BlueBlood7 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Scan με το biddefender έκανες στο φλασάκι ή στο pc? Γιατί από αυτά που βλέπω στο malwarebytes είσαι τίγκα στο Malware και το σκανάρισμα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Κάνε scan επίσης με Emsisoft, με το adwcleaner και με το free bitdefender. Αγόρασε επίσης ένα κανονικό antivirus όπως το F-secure. Δοκίμασε το φλασάκι σε άλλο pc. Αν και εκεί δεν βλέπεις τις εικόνες, είναι πολύ πιθνανόν τα malware να σου έκαναν ζημιά.
ntany Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 τελικα οτι antivirus κι αν ετρεξα στο φλασακι συγκεκριμενα δεν βρηκε καποια μολυνση . το εβαλα σε αλλον υπολογιστη με win 7 και εκανε επιδιόρθωση δισκου και τα αρχεια που ηταν αναχρονισμενα σε αλλες ημερομηνιες και δεν ανοιγαν δεν υπαρχουν πλεον. πριν το χρησιμοποιουσα σε win 8. μονο κατι λιγες εικονες μου γραφει μεγεθος υπερβολικα μεγαλο και δεν ανοιγουν, ευχαριστω για τη συμμετοχη σας στη συζητηση.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 μονο κατι λιγες εικονες μου γραφει μεγεθος υπερβολικα μεγαλο και δεν ανοιγουν, Ειπες την φραση-κλειδι, ειναι malware οπως πολυ σωστα ειπε ο |απο πανω|. Στο μονο που δινω ενσταση, ειναι για το anti-virus που θα αγορασεις. Παρε κανενα επωνυμο-καλο (πχ Kaspersky,Eset Smart Security κλπ)
BlueBlood7 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Τα φλασάκια δεν είναι χώρος μόνιμης και σίγουρης αποθήκευσης. Τα σημαντικά μας αρχεία τα αποθηκεύουμε σε 2 τουλάχιστον διαφορετικούς δίσκους.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Τα φλασάκια δεν είναι χώρος μόνιμης και σίγουρης αποθήκευσης. Τα σημαντικά μας αρχεία τα αποθηκεύουμε σε 2 τουλάχιστον διαφορετικούς δίσκους.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δεν σ'άρεσε? οχι πως... δεν διαφωνώ, απλα με τρομαξε καπως το υφος σου , τι bold και γραμματοσειρα 28 ειναι αυτη ? δε σε πειραξε κανεις
BlueBlood7 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Το έγραψα για να γίνει απόλυτα κατανοητό. Τσατίζομαι για την επιπολαιότητα και άγνοια ορισμένων και συνάμα στενοχωριέμαι όταν χάνονται προσωπικά αρχεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα