Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν νομίζω να υπάρχουν laptops με χειρότερη ποιότητα κατασκευής (οθόνη / πληκτρολόγιο / πλαστικά) από τα Dell Inspiron 15 3000 & 5000 Series!

Υπάρχουν... Τα Tuvlo-X. (αν και θα μου πείς δε συγκαταλέγονται στην κατηγορία "λάπτοπ")

Αλλα ναι, σε επώνυμο ακόμη και τα ACER και Toshiba τέτοιας τιμής είναι ανώτερα ποιοτικά, ισχύει.

• Like 1
Δημοσ.

Εκτός θέματος, απλά από περιέργεια μιας και η προσφορά έχει λήξει πια. Για ένα οικονομικό σχετικά λάπτοπ ~650 ευρώ, τι πρότεινετε από πλευράς ποιότητας κατασκευής, αλλά και καλών χαρακτηριστικών; Δεν ζητάω μοντέλα, αλλά μάρκες-σειρες λάπτοπ.

Δημοσ.

Εκτός θέματος, απλά από περιέργεια μιας και η προσφορά έχει λήξει πια. Για ένα οικονομικό σχετικά λάπτοπ ~650 ευρώ, τι πρότεινετε από πλευράς ποιότητας κατασκευής, αλλά και καλών χαρακτηριστικών; Δεν ζητάω μοντέλα, αλλά μάρκες-σειρες λάπτοπ.

Ποστάρεις στην αντίστοιχη ενότητα.

Το παρόν τοπικ και θέμα εξυπηρετούν άλλο σκοπό.

Δημοσ.

Δεν νομίζω να υπάρχουν laptops με χειρότερη ποιότητα κατασκευής (οθόνη / πληκτρολόγιο / πλαστικά) από τα Dell Inspiron 15 3000 & 5000 Series!

Δεν το γνώριζα αυτό. Θεωρούσα πως η Dell είναι μια εταιρεία με κάποια ποιοτικά στάνταρ, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες που έχουν ποιότητα ανάλογα με την σειρά.

Δημοσ.

Δεν το γνώριζα αυτό. Θεωρούσα πως η Dell είναι μια εταιρεία με κάποια ποιοτικά στάνταρ, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες που έχουν ποιότητα ανάλογα με την σειρά.

Παλιά με τις μύγες ίσχυε αυτό. Πλέον η φτήνια τρώει τον παρά.

• Like 1
Δημοσ.

Παλιά με τις μύγες ίσχυε αυτό. Πλέον η φτήνια τρώει τον παρά.

Με την ποιότητα στην εγγύηση όμως έχει αλλάξει κάτι;

Δημοσ.

Με την ποιότητα στην εγγύηση όμως έχει αλλάξει κάτι;

Ναι έχει αλλάξει. Το ότι θα τη χρειαστείς πιο πολύ σε σχέση με το παρελθόν. Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός.

• Like 1
Δημοσ.

Το πηρα το πρωί.

Άψογο.Έβαλα κι έναν ssd 240 πάνω και ο τερα θα μπει σε Κάντυ.

Το μηχανάκι πετάει.Ο 8700 πολύ παραπάνω από τις προσδοκίες μου.

Χτύπησε το άφοβα.

Ωραίος.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Προς τους έχοντες, ποια κάρτα γραφικών έχει; δεν βρήκα πουθενά την R6 M345DX. Έχει λογικά μία integrated R6, αλλά έχει και δεύτερη αυτόνομη; Αν ναι, ποια;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προς τους έχοντες, ποια κάρτα γραφικών έχει; δεν βρήκα πουθενά την R6 M345DX. Έχει λογικά μία integrated R6, αλλά έχει και δεύτερη αυτόνομη; Αν ναι, ποια;

Hybrid Crossfire Combination (Dual Graphics - DX)

AMD Radeon R6 Carrizo (integrated) + AMD Radeon R7 M360 (dedicated) =  AMD R6 M345DX

Επεξ/σία από zacharis1955
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

φιλε επειδη σκεφτομαι να το παρω, πως παει? τι χρήση του κάνεις?
(το θέλει η αδερφή μου, θα δουλέψει autocad, θα την παλέψει?)

Το πηρα το πρωί.
Άψογο.Έβαλα κι έναν ssd 240 πάνω και ο τερα θα μπει σε Κάντυ.
Το μηχανάκι πετάει.Ο 8700 πολύ παραπάνω από τις προσδοκίες μου.
Χτύπησε το άφοβα.

Δημοσ.

Παιδιά κι εγώ ενδιαφέρομαι για το λάπτοπ. Υπάρχει κάποιος να μας δώσει εντυπώσεις; Στα παιχνίδια πως τα πάει; Έχει φωτιζόμενο πληκτρολόγιο;

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...