Chrysostomos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 To Crew είναι πολύ χάλια.arcade χειρισμός όσο δε πάει.
stelios18120 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Ναι αλλά το crew έχει ωραίο modification για τα αμάξια σε στυλ το παλιό nfs2 μου θυμίζει που αλλαζες ότι ηθελες στο αμάξι.
Skr1ll3x Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Οταν λες arcade χειρισμος, εννοεις καθολου ομαλες κινησεις σε στριψιματα κτλ?
vrwmiaris Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Driveclub στα 13 ευρώ με το season pass είχε
petran91 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Απο το αμερικανικο ps store πως μπορω να το παρω;Από το αμερικανικό store για να αγοράσεις πρέπει να κανεις λογαριασμό αμερικανικο καταρχάς, κι επειδή δεν δέχονται ελληνικές κάρτες για αγορές, απλά παίρνεις μια prepaid αμερικανικη από διαφορα σάιτ πληρώνοντας με PayPal και την ενεργοποιείς στο λογαριασμό σου. Μετά βάζεις και τον δεύτερο λογαριασμό στην κονσόλα σαν primary και μπορείς και παίζεις κανονικά και από τον κανονικό σου λογαριασμό. Μια φορά το έκανα για το shadow of Mordor και όλα κομπλέ δεν συνάντησα κανένα θέμα. 1
Chrysostomos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Οταν λες arcade χειρισμος, εννοεις καθολου ομαλες κινησεις σε στριψιματα κτλ? εντελώς. Για να κάνεις customιες στα αμάξια καλό είναι. Σαν racing,εμένα με απογοήτευσε.
Πανος999 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 το νοικιασα σμρ...Το παιχνιδι ειναι χαοτικο..Δεν ξερεις τι να πρωτοκανεις.. Καθολου καλη εντυπωση.. Δεν αγοραζεται..
vrwmiaris Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 το νοικιασα σμρ...Το παιχνιδι ειναι χαοτικο..Δεν ξερεις τι να πρωτοκανεις.. Καθολου καλη εντυπωση.. Δεν αγοραζεται.. Σε είπα, θέλει χρόνο να το καταλάβεις, δεν τελειώνει Έτσι απλά. 1
petran91 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Καθολου χαοτικό δεν ειναι. Απλα κανεις τις αποστολές των πρωταγωνιστών(είτε μεσα απο το κινητο στα SMS, είτε βλέποντας στο χάρτη τα καταλληλα χρώματα στα γεγονότα), ολα τα αλλα ειναι side quest και αν δεν το καταλαβεις αυτο (οπως κι εγώ στην αρχη) απλα χάνεις χρονο. Οπως επισης μεχρι να δω και οτι εχει fast travel και καθόμουν και οδηγουσα μεχρι τον καθε αγώνα.. χαζος
DimJ Fot Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 NFS 2015 PS4 Αδυναμια συνδεσης Καλησπέρα παιδια. Σαν καινουριος στη παρεα του PS4 ηθελα να ρωτησω κατι που εχω σπασει το κεφαλι μου να το βρω Εβαλα το NFS και εκτος του οτι θελει ιντερνετ για να ξεκινησει(τραγικό) μου βγαζει connection to the EA servers was lost. Η συνδεση και στους PSN servers και στο ρουτερ τζιτζι και με καλωδιο κιολας. Τι κανω???? Κατι διαβασα για port forwarding αλλα δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο και δε καταλαβα πως γινεται
fytotech Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 4 ώρες πριν, DimJ Fot είπε NFS 2015 PS4 Αδυναμια συνδεσης Καλησπέρα παιδια. Σαν καινουριος στη παρεα του PS4 ηθελα να ρωτησω κατι που εχω σπασει το κεφαλι μου να το βρω Εβαλα το NFS και εκτος του οτι θελει ιντερνετ για να ξεκινησει(τραγικό) μου βγαζει connection to the EA servers was lost. Η συνδεση και στους PSN servers και στο ρουτερ τζιτζι και με καλωδιο κιολας. Τι κανω???? Κατι διαβασα για port forwarding αλλα δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο και δε καταλαβα πως γινεται Κάτι μου λέει πως δεν έχεις συνδρομή PS Plus.
DimJ Fot Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 9 λεπτά πριν, fytotech είπε Κάτι μου λέει πως δεν έχεις συνδρομή PS Plus. Γτ, χρειαζεται PS plus για να παιξεις το παιχνιδι? Ολοι λενε μονο συνδεση στο PSN θες , οχι PS plus
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα