Προς το περιεχόμενο

Need for Speed (2015) [PS4][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο το αμερικανικο ps store πως μπορω να το παρω;

Από το αμερικανικό store για να αγοράσεις πρέπει να κανεις λογαριασμό αμερικανικο καταρχάς, κι επειδή δεν δέχονται ελληνικές κάρτες για αγορές, απλά παίρνεις μια prepaid αμερικανικη από διαφορα σάιτ πληρώνοντας με PayPal και την ενεργοποιείς στο λογαριασμό σου.

Μετά βάζεις και τον δεύτερο λογαριασμό στην κονσόλα σαν primary και μπορείς και παίζεις κανονικά και από τον κανονικό σου λογαριασμό.

Μια φορά το έκανα για το shadow of Mordor και όλα κομπλέ δεν συνάντησα κανένα θέμα.

• Like 1
Δημοσ.

Οταν λες arcade χειρισμος, εννοεις καθολου ομαλες κινησεις σε στριψιματα κτλ?

εντελώς.

Για να κάνεις customιες στα αμάξια καλό είναι.

Σαν racing,εμένα με απογοήτευσε. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το νοικιασα σμρ...Το παιχνιδι ειναι χαοτικο..Δεν ξερεις τι να πρωτοκανεις..

Καθολου καλη εντυπωση..

Δεν αγοραζεται.. :blink:

Σε είπα, θέλει χρόνο να το καταλάβεις, δεν τελειώνει Έτσι απλά.

• Like 1
Δημοσ.

Καθολου χαοτικό δεν ειναι.

Απλα κανεις τις αποστολές των πρωταγωνιστών(είτε μεσα απο το κινητο στα SMS, είτε βλέποντας στο χάρτη τα καταλληλα χρώματα στα γεγονότα), ολα τα αλλα ειναι side quest και αν δεν το καταλαβεις αυτο (οπως κι εγώ στην αρχη) απλα χάνεις χρονο. Οπως επισης μεχρι να δω και οτι εχει fast travel και καθόμουν και οδηγουσα μεχρι τον καθε αγώνα.. χαζος :P

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

NFS 2015 PS4 Αδυναμια συνδεσης

Καλησπέρα παιδια. Σαν καινουριος στη παρεα του PS4 ηθελα να ρωτησω κατι που εχω σπασει το κεφαλι μου να το βρω

Εβαλα το NFS και εκτος του οτι θελει ιντερνετ για να ξεκινησει(τραγικό) μου βγαζει connection to the EA servers was lost.

Η συνδεση και στους PSN servers και στο ρουτερ τζιτζι και με καλωδιο κιολας. 

Τι κανω???? Κατι διαβασα για port forwarding αλλα δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο και δε καταλαβα πως γινεται

Δημοσ.
4 ώρες πριν, DimJ Fot είπε

NFS 2015 PS4 Αδυναμια συνδεσης

Καλησπέρα παιδια. Σαν καινουριος στη παρεα του PS4 ηθελα να ρωτησω κατι που εχω σπασει το κεφαλι μου να το βρω

Εβαλα το NFS και εκτος του οτι θελει ιντερνετ για να ξεκινησει(τραγικό) μου βγαζει connection to the EA servers was lost.

Η συνδεση και στους PSN servers και στο ρουτερ τζιτζι και με καλωδιο κιολας. 

Τι κανω???? Κατι διαβασα για port forwarding αλλα δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο και δε καταλαβα πως γινεται

Κάτι μου λέει πως δεν έχεις συνδρομή PS Plus. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, fytotech είπε

Κάτι μου λέει πως δεν έχεις συνδρομή PS Plus. 

Γτ, χρειαζεται PS plus για να παιξεις το παιχνιδι? Ολοι λενε μονο συνδεση στο PSN θες , οχι PS plus

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...