Πανος999 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 με 15 ευρω που το βρισκω?Εχω σκαλωσει ασχημα με το παιχνιδι..Εχω πολυ καιρο να παιξω nfs..
vrwmiaris Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Μετα απο λιγο ψαξιμο και αφου καταλαβα οτι ειναι μονο online δεν παιζει να το παρω.. και γενικα διαβασα για παρα πολλα αρνητικα σχολια.. Οταν την ιδια στιγμη πηρα με 40 το Witcher 3 GOTY, δεν παιζει να δωσω 50 για να κανω τα γουστα μου μια στις τοσες.. Απογοητευση τα τελευταια χρονια η EA Games με τα NFS.. 28,90 το πήρα κουτί με δωρεάν μεταφορικά
Skr1ll3x Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 28,90 το πήρα κουτί με δωρεάν μεταφορικά To nfs? Απο που? Α ετσι παει με το online? Δεν το ξερα.. Ακυρη ερωτηση.. και τα battlefield cod κτλ δεν χρειαζονται συνδρομη ps+ για να παιξεις online? Απλα συνδεση στο ιντερνετ?
petran91 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 To nfs? Απο που? Α ετσι παει με το online? Δεν το ξερα.. Ακυρη ερωτηση.. και τα battlefield cod κτλ δεν χρειαζονται συνδρομη ps+ για να παιξεις online? Απλα συνδεση στο ιντερνετ? Άλλο αυτά 15$ στο αμερικάνικο PS store https://store.playstation.com/#!/en-us/games/need-for-speed/cid=UP0006-CUSA01925_00-NFS16SE000000001
Skr1ll3x Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Τα υπολοιπα δηλαδη θελουν PS+... κριμα..
vrwmiaris Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 To nfs? Απο που? Α ετσι παει με το online? Δεν το ξερα.. Ακυρη ερωτηση.. και τα battlefield cod κτλ δεν χρειαζονται συνδρομη ps+ για να παιξεις online? Απλα συνδεση στο ιντερνετ? Όχι, για το Witcher αναφέρθηκα
Skr1ll3x Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Όχι, για το Witcher αναφέρθηκα Black friday? Ξενερωσα η αληθεια ειναι οταν το 'δα να το χουν στα black friday σε τιμη χωμα.. αλλα δεν βαριεσαι.. και 100 ευρω δεν τα στεναχωριεσαι για τετοιο παιχνιδι.. μονο τις ωρες που θα σε ψυχαγωγησει αν τις βαλεις κατω και κανεις αναλογια με καφεδες σε καφετεριες ειναι κανα 500αρι ευρω..
paparoupas11 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Μετα απο λιγο ψαξιμο και αφου καταλαβα οτι ειναι μονο online δεν παιζει να το παρω.. και γενικα διαβασα για παρα πολλα αρνητικα σχολια.. Οταν την ιδια στιγμη πηρα με 40 το Witcher 3 GOTY, δεν παιζει να δωσω 50 για να κανω τα γουστα μου μια στις τοσες.. Απογοητευση τα τελευταια χρονια η EA Games με τα NFS.. Και εγώ ήθελα να πάρω το nfs, αλλά ήταν ακριβό. Με τα ίδια λεφτά παίρνεις 2 λίτρα αζαξ για τα τζάμια ή πολλά σουβλάκια. Παιδιά, καλό είναι οι συγκρισεις να γίνονται μεταξύ ομοίων τύπων παιχνιδιών.
Πανος999 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Απο το αμερικανικο ps store πως μπορω να το παρω; 1
Skr1ll3x Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Και εγώ ήθελα να πάρω το nfs, αλλά ήταν ακριβό. Με τα ίδια λεφτά παίρνεις 2 λίτρα αζαξ για τα τζάμια ή πολλά σουβλάκια. Παιδιά, καλό είναι οι συγκρισεις να γίνονται μεταξύ ομοίων τύπων παιχνιδιών. Δεν εκανα συγκριση πατατες με πληντυρια.. 2 παιχνιδια ιδιας κονσολας συγκρινα.. και συγκεκριμενα την ποιοτητα και ποσοτητα της διασκεδασης που μου προσφερει το καθενα αναλογικα με την τιμη τους.. Εχει κατι να μας προσφερει το post που εκανες ή απλα να 'χαμε να λεγαμε μπας και ανεβει ο αριθμος των post?
stelios18120 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Από αμερικανικό store αν το πάρεις δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για banαρισματα και τετοια;
Skr1ll3x Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Αν θυμαμαι καλα σε αλλα topic δεν ειχε κανενας θεμα.. Περιμενε να σου απαντησει και ο φιλος που εκανε την αγορα για να 'σαι 100% σιγουρος..
paparoupas11 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δεν εκανα συγκριση πατατες με πληντυρια.. 2 παιχνιδια ιδιας κονσολας συγκρινα.. και συγκεκριμενα την ποιοτητα και ποσοτητα της διασκεδασης που μου προσφερει το καθενα αναλογικα με την τιμη τους.. Η αλήθεια είναι ότι το μήνυμά μου δεν προσφέρει όσο προσφέρει το δικό σου. Είναι πιο ενδιαφέρουσα η σύγκριση nfs και bubble bobble.
Skr1ll3x Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.. On-topic, εκτός απο NFS κανενα αλλο αξιολογο racing game? To The Crew το χει παιξει κανενας? Και αυτο PS+ συνδρομη θελει? Αν και τα Gran Turismo ειναι κορυφη σ'αυτο το ειδος, δεν μπορω να κατσω να καω σε αυτο το game, υπερβολικα simulator για τα γουστα μου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα