bedazzled Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Άντε πάλι με την χολή για τα fps... ποιός σου είπε ρε καλέ μου άνθρωπε ότι μου αρέσουν τα 20fps; Σιγά μην μου αρέσουν και τα 15fps του Ocarina στο N64 (oops, έθιξα την αγία Nintendo τώρα). Εμένα το εν λόγω NFS και σε 4K 120fps δεν μου λέει κάτι, ειδικά με όλα αυτά τα always online καραγκιοζιλίκια. 1000 φορές προτιμότερο ένα remaster/remake του NFS2 (ναι, είμαι λατρής των παλιών NFS). ΥΓ: Έφτιαξε η μύγα PC και έχεσε τον κόσμο όλο... όταν λιώναμε εμείς σε PC κάποτε, εσείς που ήσασταν άραγε; 3
gkalas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Πες μου ημερομηνία που ελιωνες να σου πω που ήμουν.Έτσι στο άγνωστο δε μπορω να σου απαντήσω. 1
PanosK212 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Need for speed στο αμερικανικό ps store στα 24$ αξίζει η αγορά;;
AntonisKo Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Το έβγαλα μετά από 10 λεπτά. Για 15χρονα τα βγάζουν πλέον..?!?!
spacemonkey Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Στα 32€ η Deluxe edition ηταν σιγουρα μια πολυ καλη αγορα (27€ η απλη εκδοση) απο το psStore. Εχει βγαλει πολλες ωρες ευχαριστου Gaming και επιτελους μετα απο τοσα χρονια ενας αξιος διαδοχος του καλου NFS που εχουμε στο μυαλο μας. Τωρα για το τρυπακι πονου περι fps, ηλικιακου ενδιαφεροντος και ποσο καλα δειχνει η καμερα στο drift : 27χρονων με αρκετες κονσολες στο παρελθον και gaming PC μου φανηκε πολυ ωραιο τοσο το gameplay οσο και τα γραφικα
Skr1ll3x Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Sorry που το ξεθαβω παιδια..Αξιζει τα 50 ευρω που το βρισκω στο skroutz ή οχι.. Ειναι μονο on-line το game? Δεν εχω PS+ ουτε προκειται να βαλω και ποτε γι αυτο ρωταω..Μου λειψε ενα game σαν τα Underground που τα ειχαμε λιωσει καποτε..
Bourdoulas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δεν το έχω το παιχνίδι αλλά δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα.
InspectoR95 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Sorry που το ξεθαβω παιδια.. Αξιζει τα 50 ευρω που το βρισκω στο skroutz ή οχι.. Ειναι μονο on-line το game? Δεν εχω PS+ ουτε προκειται να βαλω και ποτε γι αυτο ρωταω.. Μου λειψε ενα game σαν τα Underground που τα ειχαμε λιωσει καποτε.. πηγαινε ενοικιασε το καλυτερα.. ουτε πολυ μεγαλο ειναι ουτε τοσο καλο ωστε να δικαιολογει τα 50 ευρώ.. αν το θες για συλλογη ψαξ'το απο δω σε αγγελια..
dimyok Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 15 ειχε στα sales στη blackfriday week και δεν το πηρα . Μη χεσω για 50
Skr1ll3x Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Μετα απο λιγο ψαξιμο και αφου καταλαβα οτι ειναι μονο online δεν παιζει να το παρω.. και γενικα διαβασα για παρα πολλα αρνητικα σχολια.. Οταν την ιδια στιγμη πηρα με 40 το Witcher 3 GOTY, δεν παιζει να δωσω 50 για να κανω τα γουστα μου μια στις τοσες.. Απογοητευση τα τελευταια χρονια η EA Games με τα NFS..
petran91 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Εχει 15 στο αμερικανικο PS store. Αξιζει. Το πηρα με 25 και το χω λιωσει. Ειναι μονο ονλαιν αλλα δεν ειναι αναγκαστικο να εχεις PS PLUS. Απλά σύνδεση στο νετ θέλει. 1
stelios18120 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Γτ είναι μόνο ονλινε; Δηλαδή αν θέλω να παίξω μόνος μου έτσι για το χαβαλε δεν παίζει; Ή έννοεις ονλινε να είσαι στο ίντερνετ γενικά;
InspectoR95 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Γτ είναι μόνο ονλινε; Δηλαδή αν θέλω να παίξω μόνος μου έτσι για το χαβαλε δεν παίζει; Ή έννοεις ονλινε να είσαι στο ίντερνετ γενικά; Απλά απαιτεί να είσαι συνέχεια συνδεδεμένος.. δεν απαιτει συνδρομη ps plus και παιχνιδι με αλλους.. πολλές φορές μάλιστα, αν για καποιο λόγο χαθεί η σύνδεσή σου, σε πετάει.. ακρως εκνευριστικό.. για 15 ευρω ειναι καλό κατ'εμε.. για παραπανω, δεν.. 1
stelios18120 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Α οκ Ε ναι αφού είναι ετσι μέχρι 15€ οκ αλλά γ παραπάνω δεν λέει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα