Προς το περιεχόμενο

KB2460011 update fail σε Windows 10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

πριν μερικές μέρες αποφάσισα να κάνω το update από Windows 7 σε Windows 10, ακολουθώντας την αναβάθμιση που έβγαλε μόνο του το σύστημα.

Έχω πρόβλημα με ένα update, και πιο συγκεκριμένα με το Service Pack 1 for Microsoft Access Database Engine 2010 (KB2460011) 64-bit Edition. Όσες φορές και να προσπαθήσω να το εγκαταστήσω επιτυχώς, κάθε φορά μου βγάζει το μήνυμα ότι απέτυχε.

post-202862-0-32308900-1446674212_thumb.png

Το μόνο που έχω "πειράξει", είναι ότι προσπάθησα να σβήσω τον φάκελο Windows.old, και αυτό χωρίς επιτυχία, μιας και το σύστημα λέει ότι θέλει permissions τα οποία και καλά δεν έχει. Τα Windows τα τρέχω μόνο από ένα account ως administrator.

Μπορεί κανείς να βοηθήσει;

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Έχει σημασία αν θα κατεβάσω το 32-bit; Γιατί στο pc μου προσπαθεί να εγκατασταθεί το 64-bit.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Έχει σημασία αν θα κατεβάσω το 32-bit; Γιατί στο pc μου προσπαθεί να εγκατασταθεί το 64-bit.

Ναι,έχει σημασία.

Αν έχεις 64-μπιτο Office, τότε το αρχείο που χρειάζεσαι είναι αυτό:

https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=26605

• Like 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Δοκίμασα να το εγκαταστήσω, αλλά μου λέει ότι έχει πρόβλημα με το αρχείο AceRedist.msi επειδή δεν το βρίσκει.

Με μια γρήγορη αναζήτηση αυτό έχει να κάνει με το AutoCad που είχα εγκατεστημένο και απεγκατέστησα. Μου φαίνεται ότι η καλύτερη λύση είναι να κάνω ένα κανονικό format της προκοπής, ποτέ δεν μου άρεσε η λογική του update.

Σε ευχαριστώ και πάλι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...