AlexKane Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Τώρα, απομένει να το υλοποιήσει και στο Hangouts. Έτσι, σιγά σιγά ο χρήστης θα γίνει ένα παθητικό bot, το οποίο θα λέει ότι του προτείνουν να πεί.
darkdragon Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μηδαμινή η αντίδραση μας σχετικά πάντα με άλλα ζητήματα στην ανάγνωση των emails μας από τις εταιρείες, έστω από αυτόματα υπολογιστικά συστήματα από όσο θυμάμαι. Κάπου είναι υποκριτική αυτή η τοποθέτηση του καθενός. Σε άλλα ζητήματα της πλάκας που μας έκαιγαν τάχα μου γινότανε το έλα να δεις στα φόρα. Περίεργο ον ο άνθρωπος. Στο δια ταύτα τώρα μήπως αντί να κάνει την επικοινωνία γρηγορότερη οδηγήσει στο ανάποδο αυτή η αυτοματοποίηση να διαβάζουμε περισσότερα emails και κάπως πανομοιότυπα.
Komplettgr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Είναι να μην trollaρεις τώρα? Το καλό μ αυτο είναι ότι γλιτώνεις την τηλεμουρμούρα και τις διαφημίσεις συν το ότι λες μα δεν φταίω εγώ η google φταίει έστελνε ότι να ναι!Το κακό είναι ότι θα χάνεις την ιστορία και θα πρέπει και να την εξηγήσεις στους συγκρατούμενους σου(!)π.χ θα έχεις συμφωνήσει να αγοράσεις σπίτι στην jamaica έναντι 1 mil $ που θα έχει βγει και δάνειο στο όνομά σου και πλήρη παραχώρηση στην google για ψυχαγωγικούς σκοπούς(), ενώ απλά άνοιξες το HangOuts!!!
Komplettgr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Είναι να μην trollaρεις τώρα? Το καλό μ αυτο είναι ότι γλιτώνεις την τηλεμουρμούρα και τις διαφημίσεις συν το ότι λες μα δεν φταίω εγώ η google φταίει έστελνε ότι να ναι! Το κακό είναι ότι θα χάνεις την ιστορία και θα πρέπει και να την εξηγήσεις στους συγκρατούμενους σου(!)π.χ θα έχεις συμφωνήσει να αγοράσεις σπίτι στην jamaica έναντι 1 mil $ που θα έχει βγει και δάνειο στο όνομά σου και πλήρη παραχώρηση στην google για ψυχαγωγικούς σκοπούς( ), ενώ απλά άνοιξες το HangOuts!!! και τώρα η σοβαρή απάντηση... bye bye privacy hello google+microsoft...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα